Lielā tīrīšana
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 17:08 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| ralfs149 - pēdējo reizi ielogojies 2014 gada 25 aprīlī - Ralfiš takš otiņam puika....
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 17:13 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| Toparso - domāju, ka šim lietotājam derētu izņēmumu... ja neparādās, tad gan jau parādīsies
|
|
| |
|
|
|
|
|
Masters | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 19:44 | Komentāri # 9 |
Observators
Komentāri: 79
Balvu ielāde ...
| Ko ta sarkanie nogrēkojušies?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 20:01 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Masters, sarkanie jau pēc noklusējuma ir nogrēkojušies
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 20:56 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Atbalstu sancho76 - nav būtībā nekādas jēgas no kluba biedra,ja tikai ņem - skatās un čeko (kā tas ir izplatīts antikwarā) un nekko nedod klubam - ne ar saviem komentāriem,ne ar kādu interesantu informāciju. Nemaz ar nezināju,ka klubā tik daudz klusētāju.
|
|
| |
|
|
Shtein | Datums: Trešdiena, 16.Decembrī.2015, 21:13 | Komentāri # 15 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) Atbalstu sancho76 - nav būtībā nekādas jēgas no kluba biedra,ja tikai ņem - skatās un čeko (kā tas ir izplatīts antikwarā) un nekko nedod klubam - ne ar saviem komentāriem,ne ar kādu interesantu informāciju. Nemaz ar nezināju,ka klubā tik daudz klusētāju. Piekritīšu Tev, bet pats kā klusais vērotājs pateikšu mazliet no sevis :) Neroku jau sen, ik pa laikam jau parādās vēlme, bet līdz rakšanai tā arī netieku, jo viss jau nopārdots. Ir jauns hobijs - aviomodelisms (radio vadāmie modeļi) Viss brīvais laiks, informācijas lasīšna un nauda aiziet tur..... Bet šeit patīkami iegriezties, paskatīties kā iet Jums visiem. No manis Jums jēgas ne kādas, bet Jūs man sirdi sildāt :)
|
|
| |
|
Shtein | Datums: Ceturtdiena, 17.Decembrī.2015, 10:42 | Komentāri # 17 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Varbūt pasildi mūsu sirdis ar aviomodeļiem. Uzbūvē kādu modeli no 1 vai 2 kariņa?? Kas to lai zin, varbūt kādreiz tiks kāda kopija arī uztaisīta Pašlaik tik mācos lidot un būvēt
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 17.Decembrī.2015, 11:11 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Shtein, apsveicama nodarbošanās
Ļoti cerams, ka būs no tevis te atvērta tēma- saistība ar lidmodelismu... kā būvēt, kā vadīt... un ttd. ... savu pieredzi šinī jomā...man piemēram personīgi būtu interesanti palasīt
|
|
| |
Shtein | Datums: Ceturtdiena, 17.Decembrī.2015, 12:49 | Komentāri # 19 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) Ļoti cerams, ka būs no tevis te atvērta tēma- saistība ar lidmodelismu... kā būvēt, kā vadīt... un ttd. ... savu pieredzi šinī jomā...man piemēram personīgi būtu interesanti palasīt Labi, nav problēmu, pēc svētkiem kaut ko izdomās ;) Ja ir interese mana facebook lapa par šo tēmu Pieejams tikai lietotājiem Kā arī mans youtube kanāls : Pieejams tikai lietotājiem Un šeit ir info par Pieejams tikai lietotājiem
PS. atvainojos ka sanāca tāds spams šajā tēmā.
Komentāru rediģēja Shtein - Ceturtdiena, 17.Decembrī.2015, 13:09
|
|
| |
|
m77 | Datums: Piektdiena, 18.Decembrī.2015, 12:08 | Komentāri # 21 |
Zintnieks
Komentāri: 431
Balvu ielāde ...
| Quote rusij77 ( ) m77, painformēšu par šo lietu.
Paldies Russij77 par info, atvainojos visiem par savu klusēšanu, pazudis neesmu tikai dzīvē šobrīd citas prioritātes.
|
|
| |