Foruma lietošanas nianses
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 28.Martā.2012, 20:37 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) Tas attiecas uz visām ārējām saitēm. ...upssss...piedod,bet nepiekriīšu....ir saites,kuras jāredz visiem...labb...piemērs..es kara racējs,,,,ja man ir info,par nelabām mantām...tad nu....pats saproti...tas jāredz visiem,,,lai netaisa brīnumus... ....kā domā???
|
|
| |
Restaurators | Datums: Trešdiena, 28.Martā.2012, 21:26 | Komentāri # 6 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Par to haidošanu.Paldies sancho76, par paskaidrojumu,neesmu saskāries agrāk ar šo lietu,jo citos forumos neesmu piedalījies,bīja neērti prasīt kas īsti jādara.
|
|
| |
|
|
coffee | Datums: Ceturtdiena, 29.Martā.2012, 16:09 | Komentāri # 9 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Patiesībā man arī bija tumša bilde, kas ir tā haidošana un kā tā darbojas.. Varbūt var apstāstīt arī, kas ir tie: img; quote; code; spoiler; list; un tie daudzpunkti..???
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
|
|
Restaurators | Datums: Sestdiena, 31.Martā.2012, 23:51 | Komentāri # 12 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Ko daru nepareizi???Skatos,vienā no pēdējiem komentāriem rusij77 laikam tā pati bēda!Ielieku linku,nohaidoju-pēc tam forumā tas parādās neaktīvs.Paldies.
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 01.Aprīlī.2012, 02:00 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Restaurators) Ko daru nepareizi? ..hide kods...un tad atstarpe...links...un atkal atstarpe..un tad tik hidekods..buss ok...nesit kreņķi
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 25.Martā.2013, 00:43 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| ...ņem tekstu..iekopē..spied citēt...un raksti,,viss bus ok.
|
|
| |
rukets | Datums: Otrdiena, 23.Septembrī.2014, 21:30 | Komentāri # 17 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote (TiiFs) Lietotāja ierakstā iezīmē tekstu ko vēlies citēt un tad drusku zemāk zem teksta loga spiežam pogu "Citēt"
Paldies, sapratu, biju iesācis mazliet sarežģītāk darīt, tagad viss skaidrs.Pievienots (23.Septembris.2014, 21:30) --------------------------------------------- Kas tā pa lietu, ka nevaru tekstu iezīmēt šajā lapā, nevienu vairs nocitēt nevaru, man vienam šī problēma? Citās lapās tekstu iezīmēt nav problēma. Tas mans vecais kompis jokus taisa vai kas, palīdziet lūdzu!!!
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
otomars | Datums: Otrdiena, 23.Septembrī.2014, 22:23 | Komentāri # 18 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Kas tā pa lietu, ka nevaru tekstu iezīmēt šajā lapā, nevienu vairs nocitēt nevaru, man vienam šī problēma? Citās lapās tekstu iezīmēt nav problēma. Tas mans vecais kompis jokus taisa vai kas, palīdziet lūdzu!!!
Viss ir štokos, man citējās
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
Komentāru rediģēja otomars - Otrdiena, 23.Septembrī.2014, 22:24
|
|
| |
rukets | Datums: Pirmdiena, 05.Oktobrī.2015, 09:46 | Komentāri # 19 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote otomars ( ) citējās
Tad laikam mana vecā lamata pie vainas, izdevās tikai vienu vārdu iezīmēt un pārējais neiezīmējas ne sitams, tik nesaprotu kāpēc citās lapās ar to nav problēmu Pievienots (05.Oktobris.2015, 09:46) --------------------------------------------- Ir tāds joks, ka no telefona saglabājot bildes datorā un tad samazinot viņām izmēru nevaru citas vairs ielikt lapā, rāda image1 bet attēla nav, kad nesamazinu viss ok, kas tā par lietu varētu būt?
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
|