|
Ziedo vietnes attīstībai!
Ieteikumi
| |
Zollis | Datums: Trešdiena, 15.Maijā.2013, 11:27 | Komentāri # 76 |
Observators
Komentāri: 51
Balvu ielāde ...
| Quote (paligs) Zollis neker kreņķi. Laid pie manis. Pajemam un taisam seminar. Uz kurieni jālaiž?
|
|
| | |
Zollis | Datums: Trešdiena, 15.Maijā.2013, 16:06 | Komentāri # 78 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Baigi tāļi... bet kad būšu avaļinājumā... varbūt saņemšos un aizbraukšu. Brandvīnu varu paņemt savu... Pievienots (15.Maijs.2013, 16:06) --------------------------------------------- No miezīša gan neatteiktos...
|
|
| | |
TiiFs | Datums: Trešdiena, 15.Maijā.2013, 21:44 | Komentāri # 80 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote (paligs) I mizeiti josodora.
Opaa? Miezīti brūvē? Pieļauju, ka pie Tevis ir lustīgi Līgo svētki
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| | | | | | |
Baloo | Datums: Ceturtdiena, 30.Maijā.2013, 15:53 | Komentāri # 86 |
Tematiķis
Komentāri: 165
Balvu ielāde ...
| Nu slikti, jau arii nebūtu, kaut vai tirgo antikvaraa, bet iemest linku arī šeit, es principa pēc neskatos tās izsoles antikvaraa, bet ja redzētu, ka kāds no šejienes un iespējams pat zinām kadrs tirgo, būtu pavisam cita interese...
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 30.Maijā.2013, 19:25 | Komentāri # 88 |
Balvu ielāde ...
| Mana doma, ka mūsu forumam nepieciešams turpināt iesākto kursu un palikt par tīri informatīvi- ģimenisku plāpāšanas un domu apmaiņas vietu. Es uzskatu, ka šo forumu nevajadzētu pārvērst par balagānu, caurstaigājamo sētu priekš andelmaņiem un drošības struktūrām par vienu no īpaši kontrolējām vietām ( kaut arī kontrolē tā pat). Es piekrītu domai par sadaļas izveidošanu, kurā būtu redzamas saites no citiem forumiem un andeļu vietām ar interesantiem pārdodamiem eksponātiem un cenām. Bet nu ka jau paši saprotat- ar piekļūšanas ierobežojumiem Varbūt kādam ir vēl kādas idejas šajā jautājumā? Forumam ir tikai viens saimnieks un tas ir Sančo. Kā priekšnieks lems, tā arī būs.
|
|
| |
paligs | Datums: Ceturtdiena, 30.Maijā.2013, 19:44 | Komentāri # 89 |
Zintnieks
Komentāri: 443
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) Tottenkopf
Piekritu pilniba.
Balaganu nekada zina nevajag. Ja ir pieeja tikai savejiem . Un sola ari tikai savejie. Nekada zina neko nenoradu ka jarikojas administratoram. Vienkarsi doma tada - es pirms izsolisanas , (vienalga ko) vispirms gribetu piedavat sheit musejiem. Un tad tikai nest uz citu forumu. Man pasham sheit jau divas reizes ir sanacis kad musejie perk (nosola ) cita foruma .
Ja majas lapas ipashnieks atzist par labu oc. Ja ne tad ne. Nemazakaja mera neuzspiezu( sancho par tolai pats padoma).
atvainojos par kludam / ne no sava kompa.
Pasaki, ko tu meklē , un es pateikšu, kas esi tu.
|
|
| |
Zollis | Datums: Ceturtdiena, 30.Maijā.2013, 21:46 | Komentāri # 90 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Es salīdzinoši bieži pērku un arī pārdodu ANTIK- WAR un domāju, ka šis forums vairāk ir atradis vietu, kā jau Tottenkopf teica, kā tāds ģimenisks papļapāšanas forums. Tirgum vajag lielāku auditoriju, jo pārdot gribas dārgāk, bet cenu nosaka pieprasījums ( ekonomikas kurss 8. klase ). Cita lieta ja foruma dalībnieki varētu iepazīstināt viens otru ar savu iterešu loku, un ja man, vai kādam citam kas no konkrētās tēmas rastos, zinātu kam piedāvāt. Bet protams lēmums ir jāpieņem saimniekam.
|
|
| | | |
Ashuks | Datums: Otrdiena, 18.Jūnijā.2013, 22:21 | Komentāri # 93 |
Garāmgājējs
Komentāri: 19
Balvu ielāde ...
| Varbūt,ka kaut kur jau ir izskanējis šāds priekšlikums un varbūt,ka tas jau ir realizēts(vēl ne tik labi pārzinu forumu,ceru man piedos,ja kļūdīšos) varbūt vajadzētu atsevišķu sadaļu,kur kāds lietotājs var lūgt pieprasījumu ,lai kāds kam nav grūti(un kurš pārzin tēmu) izveido rakstu par konkrēto vēstures notikumu.
Cilvēks ir tikai rotaļlieta likteņa rokās.
|
|
| | |
Gengis | Datums: Svētdiena, 30.Jūnijā.2013, 14:47 | Komentāri # 95 |
Vietējais guru
Komentāri: 105
Balvu ielāde ...
| Vai nevajadzētu atsevišķu tēmu jautājumam - ko esi izdarījis foruma labā , un tad šeit arī varētu izrunāt ,ko kurš lietotājs dara,jo tagad šis jautājums tiek cilāts kolēģu veidotajās tēmās un man nav nekāda interese mēģināt rakstīt atbildi,jo tas pilnīgi neattiecas uz izveidoto tēmu. Tālāk, ja tiek piešķirts brīdinājums,vai nevajadzētu tam pašam administratoram, vai moderatoram šos komentārus dzēst, jo tagad sanāk tā, ir brīdinājums par nepatīkamiem komentāriem,bet tie komentāri tāpat turpina atrasties publiskajā vidē!!! Tas ir tāpat kā, aizbraukt uz copi sadzerties un vēlāk pārdomāt, eh cik labi ka biju uz copi, žēl ka makšķeri tā ar neizņēmu no mašīnas- it kā ir padarīta darba sajūta ,bet kautkas tāpat trūkst.
|
|
| |
paligs | Datums: Svētdiena, 30.Jūnijā.2013, 22:35 | Komentāri # 96 |
Zintnieks
Komentāri: 443
Balvu ielāde ...
| Quote (z3r0) Nu slikti, jau arii nebūtu, kaut vai tirgo antikvaraa, bet iemest linku arī šeit, es principa pēc neskatos tās izsoles antikvaraa, bet ja redzētu, ka kāds no šejienes un iespējams pat zinām kadrs tirgo, būtu pavisam cita interese...
Man tāda tēma arī patiktu.
Pasaki, ko tu meklē , un es pateikšu, kas esi tu.
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|