Jauns latiņš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
sipciks | Datums: Svētdiena, 21.Novembrī.2010, 21:39 | Komentāri # 26 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Tiiri jauki, tikai tam cilveekam kaajas kaa nocirstas! Vajadzeeja atstaat kaa bija skicee
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
|
dzidzi | Datums: Trešdiena, 24.Novembrī.2010, 13:08 | Komentāri # 28 |
Observators
Komentāri: 66
Balvu ielāde ...
| Trešajam pēc kārtas ...pelēkais ar sarkanajiem burtiem....daudz, maz.... bet .... Man te sarunāts ir pie viena cilvēciņa paciemoties, un bik iepazīties ar dažu, labu datorprogrammiņu....tad arī mēģināsu salikt savu skatījumu, kā tam vajadzētu izskatīties digitālā formātā
Tēvu Tēvi laipas meta.....
|
|
| |
Gollums | Datums: Trešdiena, 24.Novembrī.2010, 22:12 | Komentāri # 29 |
Balvu ielāde ...
| piekrītu 007 - man viš arī atgādina citplanētieti,kas ieradies atņemt man manus dārgumus - kaut kā diži nedzīvs un robotīgs šamējais izskatās......
|
|
| |
sipciks | Datums: Pirmdiena, 29.Novembrī.2010, 18:26 | Komentāri # 30 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| Nu ko tur daudz lai komentee - kritizeet jau visi maak. Un man jau labaak vispaar neklaatos izrunaaties! Kaa saka, ja nepatiik, uztaisi labaaku!
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Trešdiena, 01.Decembrī.2010, 19:02 | Komentāri # 32 |
Balvu ielāde ...
| sipciks - aber priekš tam taču ir tā apspriešana,lai kritizētu vai slavētu - zīmēt es nemāku,tāpēc izsaku savu viedokli un nebaidos no tā vai citiem tas patiks vai nē - tas,kas māk zīmēt un finglierēt tad ,lai arī taisa,kamēr lielākajai daļai patīk
Komentāru rediģēja Gollums - Trešdiena, 01.Decembrī.2010, 19:02
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 01.Decembrī.2010, 19:58 | Komentāri # 33 |
Balvu ielāde ...
| Es arii nekads lielais maakslinieks neesmu... savaa laikaa skolaa man lika uz reiz 3-nieku, lai tikai neziimeeju un nedziedu
|
|
| |
sipciks | Datums: Ceturtdiena, 02.Decembrī.2010, 17:58 | Komentāri # 34 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| Gollums, Nu labi, ja jautaa, tad: 1) ideja jauka, bet geometriskaas liinijas neiet kopaa ar barokaalo apakshu, kas redzama shobriid (kur rakstiits "Latvijas veestures peetnieku klubs"); 2) kraasas buutu jaapieskanjo sai apakshai; 3)tam latinjam pasham arii jaabuut barokaali veidotam, vai vis maz filigraani; 4) nevajadzeetu izmantot vairaak par 3 tonjiem, vis labaak buutu njem 3 zilos/peleekos pamattonjus no barokaalaas apakshas; 5)pilniigi noteikti atteikties no dzeltenaas kraasas pustonjiem, izmantot veesos, duumakainos, ne dzidrinaatos, tonjus! Kopumaa viss
|
|
| |
|
sipciks | Datums: Ceturtdiena, 02.Decembrī.2010, 18:16 | Komentāri # 36 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| sancho76, Nu, un te saakas probleema - es shobriid esmu shausmiigi aiznjemta darbaa. Bet te vajadziigs laiks, lai iedziljinaatos, turklaat, es straadaaju tikai ar photoshopu, bet shitais, laikam ,ilustratoraa taisiits. Pagaidaam varu sniegt tikai komentaarus
|
|
| |
|
walters | Datums: Ceturtdiena, 02.Decembrī.2010, 19:24 | Komentāri # 38 |
Laipotājs
Komentāri: 38
Balvu ielāde ...
| nerunājot par citplanētieša acīm, man šobrīd gandrīz visvairāk nepatīk tās koka kājas - tā arī izskatās, ka džekam kājas zem ceļa amputētas un piemaukti klāt divi dēļa gali.
|
|
| |
gobi | Datums: Ceturtdiena, 02.Decembrī.2010, 23:09 | Komentāri # 39 |
Kurzemes rakaris
Komentāri: 243
Balvu ielāde ...
| Laikam jau neko jaunu nepateikšu un uzreiz acīs krīt tas pats par ko kolēģi jau izteicās. Man personīgi labāki šķita tie varianti ar neitrālākām krāsām, kas tik ļoti acīs nelec. Kopumā ja pielabo tās kājas (to apakšu var vienkārši pagarināt neko neatdalot), tad izskatās visai labi. Galvenaios jau ka arī nav daudz sīku detaļu kas to lietu pārāk saraibina un sarežģī.
|
|
| |
dzidzi | Datums: Piektdiena, 03.Decembrī.2010, 00:58 | Komentāri # 40 |
Observators
Komentāri: 66
Balvu ielāde ...
| Kā man paskaidroja- process, ko es pats varētu izveikt....likt skices fotošopā un tad rediģēt. Kad līdz darīšanai tikšu, nezinu.. Rezultātā būs iegūtas kaut kādas iemaņas darbam ar f-šopu....un drošvien vēl kāda marsieša skice... ...tad redzēs.Pievienots (03.Decembris.2010, 00:58) --------------------------------------------- Bet saprogrammēt kalendārus ...lai kopā funkcionē, nēesmu nevienu atradis, kas varētu paskaidrot, kā to izdarīt. Drošvien tas iespējams tikai traucējot nopietnus spēčukus....bet tas jau atkal būs naudietilpīgs process.
Tēvu Tēvi laipas meta.....
|
|
| |
sipciks | Datums: Piektdiena, 03.Decembrī.2010, 10:49 | Komentāri # 41 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| dzidzi, Man laikam paliek tevis žēl! Photoshops reizēm pat datorcilvēkiem šķiet pagrūts, ja nav nekas darīts. Varbūt māģini labāk korelī (nav sanācis krāmēties, bet saka, ka esot vieglāks grafiskajiem darbiem, jo darbojas nevis ar punktu sistēmu, bet līnijām)
|
|
| |
|
sipciks | Datums: Piektdiena, 03.Decembrī.2010, 16:27 | Komentāri # 43 |
Tāmniece
Balvu ielāde ...
| tas otrs ir corel draw
|