Kā es jūs visus mīlu...
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 05.Decembrī.2010, 00:58 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Cilvēki mīļie...cik forši ir šeit komunicēt..tas ir super....ir vieta,kur varu kādreiz,kad uznāk luste izpausties... ..........paldies saita veidotājam....lai Tev veselība....pārejo par naudu dabūsi
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Svētdiena, 05.Decembrī.2010, 09:43 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| 007 - pēc, kuras glāzītes,tā luste uznākuse :shmiga ????????...... ...... bet vispār jau taisnība 007 mums labs klubiņš,bez kašķiem un bezjēdzīgiem apvainojumiem un augstprātības sindromiem ,kāds tagad kļūst ,antik-wars .............. ........un,pareizi 007,ja atradīs un - dabūs arī visu pārējo...........,varbūt .....
|
|
| |
|
gobi | Datums: Svētdiena, 05.Decembrī.2010, 14:57 | Komentāri # 5 |
Kurzemes rakaris
Komentāri: 243
Balvu ielāde ...
| Citos saitos man šķiet vienkārši publikas vairāk, un viņa arī dikti raiba. Tāpēc arī ik pa laikam izlec visādi, kas grib kādam uzbraukt. Bet te tiešām forš klubiņš...Sancho
Komentāru rediģēja gobi - Svētdiena, 05.Decembrī.2010, 14:58
|
|
| |
nēģis | Datums: Svētdiena, 05.Decembrī.2010, 17:59 | Komentāri # 6 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Quote (Gollums) bez kašķiem un bezjēdzīgiem apvainojumiem un augstprātības sindromiem ,kāds tagad kļūst ,antik-wars lecigs .............. antikwars,cik esmu palasijis,vienmēr tāds bijis,vairāk vai mazāk..
Komentāru rediģēja nēģis - Svētdiena, 05.Decembrī.2010, 18:00
|
|
| |
sipciks | Datums: Otrdiena, 07.Decembrī.2010, 17:47 | Komentāri # 7 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Nu, par atmosfēru varu teikt tikai to labāko, kā nesens šī foruma iemītnieks. Jo uznemšana tiešām bija draudzīga un izpalīdzīga
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
|
|