Vesturesklubs.lv draugos
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 31.Janvārī.2011, 12:55 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| Es piemeeram nelietoju draugus... taapeec jau pastaav shii adrese, taapeec saveejie te naak...
|
|
| |
Gollums | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 17:29 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| Hi,hi,hi - Aigars taisa galma apvērsumu...... - laikam saskatījies Ēģipti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Aizstāvēsim Bosu!!!!!! Bet,ja tā nopietni - labi vien ir - vairāk ļautiņu uzzinās par šīm padarīšanām un varbūt arī kādfa derīga informācija uzpeldēs.
|
|
| |
|
|
sipciks | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 19:41 | Komentāri # 7 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Mjā, man tikai negribas afišēt savu hobiju draugos, jo par to parasti nevienam nestāstu. Ļaužu attieksme ir pārkāk dažāda...
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 20:03 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Quote (sipciks) Mjā, man tikai negribas afišēt savu hobiju draugos, jo par to parasti nevienam nestāstu. Ļaužu attieksme ir pārkāk dažāda... ..un kāpēc ne??ja neko sliktu nedara...
|
|
| |
Gollums | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 20:32 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Vai nu afišē vaui nē - kamēr būs bardaks,attieksme tāpat nemainīsies.Un tāpēc jau vajag stāstīt un rādīt,lai cilvēki saprastu un arī uzzinātu .
|
|
| |
|
|
sipciks | Datums: Ceturtdiena, 03.Februārī.2011, 22:00 | Komentāri # 12 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Nū, man prieks par jums. Tas, ka ar to nodarbojas vīrieši, laikam lielu rezonansi neizraisa, manā gadījumā mēdz būt savāda reakcija. Savā ziņā piekrītu, tāpēc viena cenšos pa nepazīstamām vietām neiet.
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
tarzanboys | Datums: Sestdiena, 05.Februārī.2011, 00:43 | Komentāri # 13 |
Observators
Komentāri: 53
Balvu ielāde ...
| Es arī šo nodarbi neslēpju, tā kā nekur nelienu kur nedrīkst, Un draugos labprāt arī ieietu.
tarzanboys jauks cilvēciņš
|
|
| |
Markomans1 | Datums: Sestdiena, 05.Februārī.2011, 02:07 | Komentāri # 14 |
Kluba filatēlijas eksperts
Komentāri: 268
Balvu ielāde ...
| Vai jaunu lietotāju piesaistei barjeru nerada registrācija tikai ar aktīva foruma dalībnieka rekomendāciju?
Zināšanas nav galvā, zināšanas ir grāmatās. Galvā ir jābūt tam, kur tās atrast.
Komentāru rediģēja Markomans1 - Sestdiena, 05.Februārī.2011, 02:14
|
|
| |
|
|
|
Doktors | Datums: Pirmdiena, 04.Aprīlī.2011, 22:32 | Komentāri # 18 |
Censonis
Komentāri: 88
Balvu ielāde ...
| Quote (sipciks) Aigars, pareizi saka, mums katastrofiski trūkst aktīvu lietotāju, tāpēc jāmēģina visi varianti ieinteresēto tautiešu piesaistīšanai. Ideāli būtu ja , katrā foruma sadaļā būtu savs eksperts (i), tad vairs par šīs vietnes nākotni nebūtu jāuztraucas esmu jaunais šajā pasākumā..,bet patiesībā es,centos šai portālā piereģistrēties tikai dēļ tās noslēgtības....Ir tak kaudzēm portālu,kur darboties un ņemties,bet vismaz vienam vajadzētu būt kautkam nedaudz savādākam,kur ir iespājams apmētāt infu ārpus svešām acīm unn veidot kopēju loku,kastu
|
|
| |
|
Doktors | Datums: Pirmdiena, 04.Aprīlī.2011, 22:52 | Komentāri # 20 |
Censonis
Komentāri: 88
Balvu ielāde ...
| Quote (sancho76) Doktors, piekrītu, var jau aizvērt šo forumu viesiem pilnībā, bet laikam vēl nav īstais moments, par maz mēs esam, vajag vairāk zinošus un savās zināšanās dalīties gribošus cilvēkus. protams sancho,Jums labāk tas zināms...domāju tādu tēmu varētu pārspriest salidojumā,vairāk galvas garāks prāts. vienīgi ļoti negrībētos redzēt kārtējo caurstaigājamo pritonu,kur katrs ''kreisas'' var atnākt,nolikt ''kluci''
|
|
| |
|