Quote (Aigars)
Kādreiz mājās bija pilna sienas sega ar dažādiem šitādiem, bet lielu daļu jau studentu laikos notirgoju. Toreiz nozīmītes ar Ļeņina un citu Padomju laiku tematiku pirka pa labu naudu Tagad palicis tik No 80.gada olimpiādes arī
Sveiks Aigars!
Nu pirmkārt jau apsveicu ar patiešām kādreizējo skaisto nozīmī\šu kolekciju!
Nu un protams,ka vēlējos pie reizes Jums pavaicāt : Saki man lūdzu Aigars vai tev starp tām visām atlikušajām nozīmītēm,kas ir vēl palikušas nav gadījumā nozīmīte ar Ļenina galvu,bet ar uzrakstu Ogre !? Ja atrodas tad paziņojiet man lūdzu vai privāti vēstulītē,nezinu vai darbojās vai nē vai kautvai tad te uzrakstiet,lūdzu! Tad ja,kas gan jau ar adminstrācijas palīdzību vai kā citādi jau sazināsimies ar jums,paldies! Pievienots (31.Marts.2011, 19:29)
---------------------------------------------
Quote (Jānis)
Quote (Aigars)
Kādreiz mājās bija pilna sienas sega ar dažādiem šitādiem, bet lielu daļu jau studentu laikos notirgoju. Toreiz nozīmītes ar Ļeņina un citu Padomju laiku tematiku pirka pa labu naudu Tagad palicis tik No 80.gada olimpiādes arī
Sveiks Aigars!
Nu pirmkārt jau apsveicu ar patiešām kādreizējo skaisto nozīmī\šu kolekciju!
Nu un protams,ka vēlējos pie reizes Jums pavaicāt : Saki man lūdzu Aigars vai tev starp tām visām atlikušajām nozīmītēm,kas ir vēl palikušas nav gadījumā nozīmīte ar Ļenina galvu,bet ar uzrakstu Ogre !? Ja atrodas tad paziņojiet man lūdzu vai privāti vēstulītē,nezinu vai darbojās vai nē vai kautvai tad te uzrakstiet,lūdzu! Tad ja,kas gan jau ar adminstrācijas palīdzību vai kā citādi jau sazināsimies ar jums,paldies!
Vēstuļu nosūtīšanu pārbaudīju tagad viss strādā!