|
Ziedo vietnes attīstībai!
Par ANTIK-WAR forumu
| | | |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 21.Novembrī.2012, 01:54 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| otomars, es domāju, ka tā ir tikai un vienīgi virtuves pļerināšanas līmenī... pats redzēsi, ka līdzko pieņems jauno budžetu, tā tās runas un ažiotāžas pašas beigsies. Jo likuma labojumi jau ir iestrēguši komisijā, tāpēc tā agonija paliek vēl negantāka... pagaidīsim, lai paiet Ziemassvētki, pienāk Jaunais Gads, tā pat nekas nemainīsies...
|
|
| | | | |
kareivis88 | Datums: Trešdiena, 21.Novembrī.2012, 10:42 | Komentāri # 7 |
Zintnieks
Komentāri: 348
Balvu ielāde ...
| Es gan uzskatu, ka likums par to, ka arheoloģisko pieminekļu tuvumā ar metāla detektoru atrasties bez inspekcijas atļaujas NAV NOSODĀMS un ir ATBALSTĀMS. uzskatu, ka mūsu hobija cienītājiem tik tiešām nav ko meklēt arheoloģiskajos pieminekļos un to tuvumā(arī diskutabls jautājums) ar metāla detektoru, jo ir pietiekami daudz vietu, kur var staigāt cik tīk un tik un tā atrast interesantus un pat vērtīgus atradumus. Otrs jautājums ir tas, kā jaunais likums definēs vērtīgos priekšmetus, par kuriem būs jāziņo, neatkarīgi no to atrašanas vietas, manās acīs vērtīga ir jebkura monēta vai jebkāds cits interesants vēstures krikums. Un te nu attiecīgajiem dienestiem nāksies pasvīst kārtojo un izvērtējot datu apjomu, kas sāks plūst iekšā par katru pasenāku naglu vai arī laika zoba noēstu monētu.
Cieni savas zemes vēsturi!
Komentāru rediģēja kareivis88 - Trešdiena, 21.Novembrī.2012, 10:46
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 21.Novembrī.2012, 11:01 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Quote (kareivis88) Es gan uzskatu, ka likums par to, ka arheoloģisko pieminekļu tuvumā ar metāla detektoru atrasties bez inspekcijas atļaujas NAV NOSODĀMS un ir ATBALSTĀMS Es pilnīgi šajā jautājumā tev piekrītu, jo tas jau ir normālo racēju pamata TABU- nerakt kapus, nerakt vēstures pieminekļus, nerakt pie un ap vēstures un arheoloģijas pieminekļiem... es to ievēroju un nevajag man pastiprinātus likumus, jo man tas neko nemaina
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 21.Novembrī.2012, 15:40 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| ....es jau senāk teicu,kā Drēģeris savulaik dziedāja.. ...pie dirsas man...pie dirsas man.. ..lai tie skribeļi taisa savus projektus,,nekas no tā nemainīsies...vienīgi nedaudz pieklusīs..
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 09:06 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|