...ziemas rīts....
|
|
|
|
|
rusij77 | Datums: Trešdiena, 05.Decembrī.2012, 12:15 | Komentāri # 29 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Amigo, ja godīgi šito "sviestu" vispār nelietoju, es labāk kā pantiņā "alus, šņabis, lētie vīni - tie ir mūsu vitamīni, bet no rīta skābais kefīrs, liekas saldāks mums kā zefīrs :)" Šo burku rodņa no Šveices - bebikiem atšlefēja, es tā, prikola pēc nobildēju, nebiju tādu "spaini" līdz šim redzējis.
|
|
| |
|
Muitnieks | Datums: Svētdiena, 09.Decembrī.2012, 07:15 | Komentāri # 31 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labrīt! Vakar pirms tumsas iebraucu tuvējā mežiņā, zeme sasalusi tikai pa virsu, nedaudz sniega centimeri pieci, signali cik bija ļoti skaidri, laikam mitrums vairs neietekmē, izraku kaut kādus ww1 krāsainā metāla štruntus. Ja temperatūra nenokritīsies zemāk mierīgi var rakt, varētu teikt pat labi var rakt, jo sniegs piespiedis vaivariņus, mellenājus u.t.t. un kļušku vicināt nav problēmu.
|
|
| |
|
|
Muitnieks | Datums: Svētdiena, 09.Decembrī.2012, 19:41 | Komentāri # 34 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labvakar! Mana drauga bojāejas nianses nezinu, bet meklēja viņu veselu nedēļu līdz atrada tajā akā, pie tam lai gan neliela auguma, viņš bija sprigans džeks, Mērsraga kanālu ostā varēja zem ūdens pārpeldēt un 32 kg bumbas cilāja sporta svētkos. Meili, tas gan būtu feini, kopā parakņāties, citādi klīstu viens pats, viens kompanjons bija, bet kopš sākās racēju apkarošana visu aparatūru pārdeva un rakt vairs nebrauc, man tika pinpointers.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 09.Decembrī.2012, 21:47 | Komentāri # 35 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, no kurienes biji?
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 10.Decembrī.2012, 22:59 | Komentāri # 37 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, skaidr bild... tu no pashas pilseetas vai rajona?
|
|
| |
|