Interesanti ko viņš atrada!!! :D
|
|
Spiky | Datums: Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 11:14 | Komentāri # 26 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Quote (henrijs) noteikti sieva pi** prātu , kur tu vecais āzi tādu dārgu aparaātu esi nopircis ja pat lāpstu nemāki rokās turēt
bērni ja tādi ir ar noteikti ēst grib
Sieviešu nīdējs :D
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
Komentāru rediģēja Spiky - Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 11:14
|
|
| |
|
coffee | Datums: Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 12:54 | Komentāri # 28 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Nedrīkst pemirst, ka sievai jauna somiņa un špiļkas arī vajadzīgas!!!
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
Ketu | Datums: Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 13:07 | Komentāri # 29 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Es jau domāju ka es tāds vienīgais. Man nupat nācās skaidrot kapēc man vajag jaunu detektoru. Šī sak: Ar veco tak arī visko var atrast.
...
|
|
| |
Spiky | Datums: Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 14:57 | Komentāri # 30 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) priekš kam tev bij jāpērk mocis?... priekš kam tev tas detektors? ... priekš kam medību ierocis? ...tāda nauda!... bērniem būtu labāk jaunas drēbes, jaunu gultu un rakstāmgaldu nopircis... domā tikai visu ko lai retāk mājās rādītos
+ vel " Tikai tev tavi hobiji ir svarigi taja diena tu biji tur taja tur taja tur un majās vispār principā nēsi " .
Tā ir bet neko nevar padarīt es domāju, ka pie tā viņas ar gadiem pieradīs. Bet tas japrasa mūsu vecmeistariem senjoriem :D?
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 21:19 | Komentāri # 31 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) priekš kam tev tas detektors? ... ...nu nesaki vis,,mana mīļā ,šajā jautājumā zelta cilvēks....un arī par salidojumiem nekādu kreņķu,un pārmetumu...
|
|
| |
|
Surikāts | Datums: Pirmdiena, 21.Janvārī.2013, 21:58 | Komentāri # 33 |
Vietējais guru
Komentāri: 116
Balvu ielāde ...
| Pilnīgi nekad nav bijušas problēmas, un ceru arī nebūs.(pa jūrmalu arī pati kādreiz pastaigā starp bušu copēm(un ruds gredzentiņš atradās)).
Kad tu celies, draugi uzzina, kas tu esi. Kad krīti,- tu uzzini, kas ir tavi draugi.
|
|
| |
kareivis88 | Datums: Otrdiena, 22.Janvārī.2013, 11:07 | Komentāri # 34 |
Zintnieks
Komentāri: 348
Balvu ielāde ...
| Mana bijusī draudzene visu laiku noniecināja manu hobiju, kad atgriezos mājās ar cara monētu kaudzīti, biju lepns, bet viņas pirmais jautājums viemēr - vai vērtīgas? Man vērtīgas, bet viņa tikai pasmejās... Tagadējā draudzene brauc man līdzi meklējumos, pati rauj man detektoru arā no rokām un dod pa lauku ar 15 collu SEF kā traka, lieki teikt, ka pēc tam nākošajā dienā viņa vaid, ka roku pacelt nevar...
Cieni savas zemes vēsturi!
Komentāru rediģēja kareivis88 - Otrdiena, 22.Janvārī.2013, 11:08
|
|
| |
|
|
|