Laika apstākļi Latvijas novados
|
|
rukets | Datums: Svētdiena, 28.Decembrī.2014, 21:46 | Komentāri # 451 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) skatos,ka Tu esi piebiedrojies Valduhas pūšļotāju biedrībai
Tas tā pavisam netīšām sanāca, tanī drātī pa vasaru karājās žagata, sugas māsām par biedinājumu, šobrīd tikai tik no viņas palicis pāri.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 30.Decembrī.2014, 16:25 | Komentāri # 460 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Nu jā... šorīt bij -19,5... un sekas jūtamas, tualetei trubas caur sienu aizrāva ciet tikai tā ..kā tad tā????? ..laikam par maz perd tai ustabā
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Otrdiena, 30.Decembrī.2014, 20:45 | Komentāri # 462 |
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) par maz perd - opppā - paskat kā mūsu godājamais 007 savu māju silda !!!!!! Pievienots (30.Decembris.2014, 20:38) ---------------------------------------------
Quote Meilis ( ) caur sienu aizrāva ciet - - uhhhh -izdevās....... Pievienots (30.Decembris.2014, 20:45) --------------------------------------------- Pašlaik putina uz nebēdu - rīt no rīta fizkultūra būs ne pa jokammmmm.......
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 30.Decembrī.2014, 20:50 | Komentāri # 463 |
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) paskat kā mūsu godājamais 007 savu māju silda !!!!!! ...nu tak,,sena patiesība..pirdiena gāze vislētākais enerģijas avots..deg ar ziliem guņiem ...kaut gan...pats arī esmu pa mēli dabūjis...meita man 1,5 ne'dēļas bija ciemos pie mums Munchen..māju bij kas pakurina..aber ūdens pievads kirdik..aizrāvis..laikam sadales akā..
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 30.Decembrī.2014, 21:35 | Komentāri # 466 |
Balvu ielāde ...
| Šovakar Ventiņos +2 un līst kā pa Jāniem. Ja tā turpināsies, tad jaunais gads būs jāsagaida bez sniega.
|
|
| |
Gollums | Datums: Otrdiena, 30.Decembrī.2014, 22:04 | Komentāri # 467 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) līst kā pa Jāniem - Tottenkopf pieturi to slapjumu savā krajā,lai es no rīta paspēju notīrīt to saputinājumu,citttādi,ja līss,tad man ar turpat tai putrā būs jāpaliek.......................
|
|
| |
|
|
|
TiiFs | Datums: Trešdiena, 31.Decembrī.2014, 13:41 | Komentāri # 471 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Rīt tak ciklons būs klāt ar atkusni... drīzāk laivas būs jālaiž upē...
vēl jau -2 pieturās un ceļš pār upi gatavs.
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| |
Gollums | Datums: Trešdiena, 31.Decembrī.2014, 18:03 | Komentāri # 472 |
Balvu ielāde ...
| Bļin - šorīt 4 stundas gan pūtu,gan šķipelēju to nakts sapūtienu,bet ap pēcpusdienlaiku jau puse nokususe...... Vienā brīdī pat likās,ka pavasaris klāt - silts,putneļi čivina............ galīgi šķērsām tā pasaule.
|
|
| |
|
|
|