Nu re, būs beidzot piepildījies Veidenbauma sapnis nokļūt zemē, kur ziemas nepazīst un visu gadu rozes zied un nenovīst... Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Šorīt Madonas pusē pavēss - knapi +5*C. Atkal plīts jākurina. Pie šitik zemām temperatūrām, un intensīvas kurināšanas, malkas var arī nepietikt... Labi, ka man ir dažas simniecības ēkas ar sausām sijām. Nosalt jau nu nenosalšu! Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Vecā sniega lāpsta man tāda švaka, ar alumīnija gabaliem saskrūvēta kopā lai neizjūk. Biju jau iedomājies decembrī ka varbūt jāpērk beidzot jauna. Labi ka pietika prāta to neizdarīt. Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Papētīju fotogrāfiju, man tad bija 5 gadi. Spilgtā atmiņā saglabājusies bērnudārza eglīte, kad Salavecis (toreiz Ziemassvētku vecītis vēl nebija piedzimis } sūrojās, ka sniega nav, un ragavas grūti vilkt. Citu atmiņu manās, alus nomāktajās smadzenēs, par to ziemu nav. Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Es skaidri atceros 73. gada 18.janvāri, bet par cik vēl staigāt nemācēju, tad līdz logam nevarēju tikt lai paskatītos kāds ārā laiks. Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Nu re, gājputni jau sāk atgriezties... pavasaris nāk! Nākamo ziemu mož nemaz nelidos, čivinās pa ziemu tepat. https://u.to/z71KFwJa vari - dari, ja nevari - nesāc!
Nu re, gājputni jau sāk atgriezties... pavasaris nāk! Nākamo ziemu mož nemaz nelidos, čivinās pa ziemu tepat.
QuoteVanags ()
Un zvirbuļi arī palikuši čadīgāki, gatavojas pavasarim
kādi zvirbuļi, kādi gājputni, šodien atkal temperatūra mīnusos... ...atliek vien cerēt, ka ar saimniecības ēku sijām izdosies izvilkt līdz pavasarim... Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Tā vien šķiet ka ar Voldiņu dzīvojam dažādos platuma grādos. Vakar kamēr pa Latgales mežiem cīnījos, te Madonas pusē kaut kāds sniegs-krusa bij piebiris gan. Bet šodien pilnīga marta sajūtas ārā, zverbuļi brēc, sniegs no jumta saulītē kūst un tek ka prieks. Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Nu pilsētā skaidrs. Siltums no nenosiltinātajām daudzstāvenēm ietekmē t* visā apvidū. Pie mums laukos aukstums neizturams - reāli mīnusi... Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!