Laika apstākļi Latvijas novados
|
|
|
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 27.Janvārī.2021, 11:04 | Komentāri # 1254 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..sola jau vēl drusku to salu..bet,tā tāda pēdējā ziemasa ,,atrauga,,.. https://www.windguru.cz/49489Pievienots (02.Februārī.2021, 13:04) --------------------------------------------- ..nu ko..laikam ziema vēl zobiņus parādīs..šorīt mums Ērgļos bij -5..laba temperatūra..tagad spīd saulīte..ap -3..laikam uz rītdienu kniedēs krietnāk..ja var ticēt prognozēm,,būšot ap -17 tuvākajās dienās.. ..jāmeklē siltākas bikses
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
|
|
|
|
007 | Datums: Sestdiena, 06.Februārī.2021, 16:45 | Komentāri # 1259 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Valdiņš gan laikam tagad izmisīgi dienu un nakti cīnās par savu ūdensvadu, ka jau labu laiku nav manīts šeit ar kādu uzmundrinošu ierakstu. ..nu jā..Valdis drusku pikts..Valdi..ir jau lab..nedusmo..un ūdensvads,,tas ir liela problēma..man ar pa laikam..bet šogad sniegs palīdz..nākamvasar ņemšu šķipeli,un rakšu pa jaunam,, ..bett..nupat laiks rāda gandrīz pieci vakarā..termometri..abi man turpat gandrīz vienādi..viens -15..otrs -13..laikam rīt būs tas solītais trīsdesmitnieks....viss jau poher..mājā silti..bet granulas gan birst krietni..ja normāli apmēram 22kg pa diennakti..tagad 30
Pievienots (06.Februārī.2021, 18:10) --------------------------------------------- Valdi...nesēdi pie kompja pa tukšo šajā forumā...iekomentē,,,uzraksti ..tavi komenti pietrūkst.. ..lūdzu..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Sestdiena, 06.Februārī.2021, 18:13
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Sestdiena, 13.Martā.2021, 11:29 | Komentāri # 1273 |
Stāstnieks
Komentāri: 12297
Balvu ielāde ...
| Es te sāku domāt par interesantu sakarību. Sitiet mani gaļā, bet ikreiz, kad malka sagatavota tā paknapāk, ziemas nav, bet, kad šķūnītis apkrauts no visām pusēm, nespēj kurināt. Sakritība? Nu nezinu. Visādā ziņā maija sākumā jau varēšu pavēstīt, kāda būs nākamā ziema.
P.S. Protams, par attiecīgu samaksu. Mūsdienās informācija maksā naudu! Lielu naudu!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|