Beidzot sola slapjdraņķi. Jē, nekad neesmu vēl tā gaidījis slapjus, sliktus laika apstākļus kā tagad. Mājas ūdens apgādes avots tikpat kā izžuvis...Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Meilis, ..es jau Tev varu kādu spainīti ūdeņa aizdot.. ...bet ja nopietni..šogad pa 20 gadiem fazendā pirmo reiz apstājās avots...netek pāri...tādi brīnumi vēl nebija novēroti..kad satiksi,tad iepazīsi..
Es ceru ka slapjdraņķis būs vismaz uz 3 nedēļām, tāds ka sasalumu nokausē... Bet tagad varu vismaz novērtēt savu pagalma dīķi... atcerēties bērnības laikus, kad laukos ūdeni ar spaini mājā bija jānes. Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
....jaaaaa..piebira tā baltā draza..piebira...daudz jau nav,,,bet ja tāds mazāks taksītis pa plavu skries...enkura sliede ar būs redzama.. ..kad satiksi,tad iepazīsi..
Oho! Man knapi -15*C. Nu vismaz uz kādu laiku Vidzemes pilskalni un kapulauki būs pasargāti no melno arheologu plosīšanās. Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Va velns, sola atkusni! Liepājas pusē sniegs nokusīs, un vecais blēdis rusij77 atkal raks saktas un monētas, kamēr mēs sūkāsim īkšķi... Nu nekas, nāksies agrā pavasarī, kamēr mums zeme sasalusi, doties sirojumā uz Liepājas pusi! Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Mums te piejūrā,sviests kaut kāds.Vienu dienu kūst sniegs,otrā dienā neliels Saliņš.Temperatūras atšķirības arī interesantas,kā no jūras pāris km nost, tā uzreiz stipri aukstāks.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Patreizējā situācija no satelīta skatoties.Kurzemē sniega vispār neesot.Zemgalē kā redzams ir nedaudz,patiesībā ļoti maz-lauki pliki ,tiekai mežā nedaudz.Par Vidzemi un Igauniju nerunāsim