|
Ziedo vietnes attīstībai!
Medības
| | |
007 | Datums: Otrdiena, 02.Aprīlī.2013, 17:30 | Komentāri # 52 |
Balvu ielāde ...
| Quote (paligs) Es šodien negribu diskuset! admins var atrastt\ starpibu / milestiba un naids ...ko es tēju dzerot atkal esmu palaidis garām????
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 02.Aprīlī.2013, 18:21 | Komentāri # 53 |
Balvu ielāde ...
| paligs, ko nozīmē tavi pēdējie komentāri ???
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 16.Aprīlī.2013, 12:48 | Komentāri # 57 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Quote (Mednieks) vakar un sestdien biju bebru tūrē.... Laikam jau mednieku vidū bebri nav sevišķi iecienīti? Interesanti kāpēc? Gaļa, šķiet, ēdama, vismaz man garšo, kažoks labs, ja vēl izdodas iestāstīt kaimiņam, ka regulāri lietojot bebru dziedzeru preperātu, potence pacelsies nebijušos augstumos , var arī nopelnīt. Kur slēpjas problēma?
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Otrdiena, 16.Aprīlī.2013, 12:50
|
|
| |
rukets | Datums: Otrdiena, 16.Aprīlī.2013, 19:59 | Komentāri # 58 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) Laikam jau mednieku vidū bebri nav sevišķi iecienīti
Nevarēšu piekrist, ka bebri nebūtu iecienīti, jo pavasarī tas viens no retajiem medījumiem ko var medīt, ir pat vietas tagad kur bebru jau sāk manāmi mazāk palikt, ka tik nedabū sarkanajā grāmatā atkal rakstīt. Reku biedrs Mednieks jau deva mazu ieskatu kā vajag bebru armiju retināt, cepuri nost un desas var sataisīt labu labās ja prot. Kopš leiši sāka par ādiņām kaut ko maksāt, daudzi kas uz bebru rauca degunus tagad piepelnās, lai nu kā, bet vismaz izbraukātajam benzīnam sanāk.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | | |
rukets | Datums: Otrdiena, 16.Aprīlī.2013, 20:56 | Komentāri # 62 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) pēdējos 20 gados medību tradīcijas ir ievērojami mainījušās
Nu es vēl par zaļu lai spriestu par šādu periodu, tikai 10 gadu mednieka stāžs, zinu tikai ka pēdējā laikā tiek aktīvi veidotas dažādas medniekus pārstāvošas organizācijas un pamazām šī nozare sakārtojas.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Mednieks | Datums: Trešdiena, 17.Aprīlī.2013, 16:32 | Komentāri # 63 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) Bet kā pašam šķiet, pēdējos 20 gados medību tradīcijas ir ievērojami mainījušās? kā teica Rainis: Pastāvēs, kas mainīsies. man jau šķiet ka tās izmaiņas iet dažādos virzienos: 1) negausīga gaļas iegūšana; 2) komercializācija; 3) aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids; 4) dzīšanās pēc trofejām; 5) medības kā kultūras tradīcija utt. dažādiem medniekiem, dažādiem kolektīviem dažādi virzieni... Visvairāk būtu žēl, ja medības komercializētos, vislabāk ja paliktu kā kultūras tradīcija un aktīva brīvā laika pavadīšana...
p.s. vakar vēl vienu melno sarunāju braukt līdzi
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 17.Aprīlī.2013, 16:45 | Komentāri # 64 |
Balvu ielāde ...
| ..nu jau nemedīju gadus 10..savulaik atstaigāju 15 gadus.. ..ko lai saka,,buju savulaik čekas kolektīvā,,tie kas ir lietas kursā..bija tāda mednieku biedrība ,,DINAMO,, ..bija arī tolaik Republikāņi...vai kā,tur sauca to biedrību...sākās juku laiki,,tad nu Dinamo biedriem visiem bij jāparliek mednieku eksāmeni..Republikaņiem,atjaunoja kartes tāpat..nu nekas,,nokārtoju..bet,,,pamedīju,,un redzēju,ka lielākā daļa ir tā saucamie ,,Gaļenieki,,...nu tas man nav peņemams..protams,ir patīkami,ka soma pilna,,bett... ..patika man uz gaidi luktā tupēt,,vot tas ir forši..un šnepes..un pīles...bet,kautkā,tas viss aizgāja..jo nebija normāla kolektīva,kur normāli var saprasties.....pametu visu...stroķi atdevu policijā,uz iznīcināšanu,,esmu mednieks,bes plintes ..bett,,laiki mainās..laikam bus jaiet uz komisiju...blaaaa,,,vai iziešu??var'tu tagad uz bebriem,,p'il'em,,un uz bukiem...p'arejais man 'ipa'si nesaista...nu,,ja nu vien'igi,ja kaimi'nam c'ukas kartpe'lus posta..
|
|
| | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 17.Aprīlī.2013, 19:31 | Komentāri # 66 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Quote (007) ...bet,kautkā,tas viss aizgāja..jo nebija normāla kolektīva,kur normāli var saprasties.... Nu jā! Kolektīvam ir liele nozīme visās dzīves jomās. Ja nav domu biedru grupas, tad ir švaki. Pats esmu piedalījies vienās malu medībās 90.to gadu sākumā, vienreiz par dzinēju , un viena vilka dīrāšanā . Vēl 95. - 96. gada dziļajā ziemā nokāvu vienu stirnu, kura pati ienāca kūtī, un pret vakaru taisījās atstiept kājas.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|