Aiz gara laika
|
|
otomars | Datums: Pirmdiena, 18.Martā.2013, 20:02 | Komentāri # 1 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| Šodien ,kad vēru vaļā savu artefaktu skapīti, no turienes izgāzās pāris tonģelīši ar šadiem tādiem labumiem. Protams viss tas izklājās uz grīdas un biju spiests kādu laiciņu ,piesaucot ne jau pašus svētākos vārdus, visu to savākt .Beidzot sakārtoju arī skapīša virsmu. PašĀ skapītī vēl bardaks turpinās, bet nu jau mazāks šis ir Laimas šokolāžu plauktiņš, bet kā risinājums, mani apmierina. Augšējā plauktiņā sprādzes u.c. apģērba pribambasi. 2. Viena daļa no padomju Padomju [dažādu laiku] -pārsvarā pludmales un netīrītas. 3 Viena daļa no netīrītās Impērijas.
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
|
|
| |
|
|
Onslovs | Datums: Pirmdiena, 18.Martā.2013, 21:20 | Komentāri # 4 |
Censonis
Komentāri: 89
Balvu ielāde ...
| Prīmā stūrītis! Pareizi, kārtība ir laba lieta. Laimas šoko vitrīna caurspīdīga un pārskatāma
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 18.Martā.2013, 22:26 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| otomars, nu no šiem kausiņiem nāvīgi feini garšotu Užavas tumšais
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 18.Martā.2013, 22:56 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| ..Otiņ,,,to zālīšu rīvējamo atdod man..kā reiz pie štengrā bus ar ko piedevas taisīt...
|
|
| |
Alexandrs | Datums: Pirmdiena, 18.Martā.2013, 23:47 | Komentāri # 7 |
Observators
Komentāri: 47
Balvu ielāde ...
| Liela kolekcija! Un kas interesantākais, Tu tiešām neroc to, kas ir vecāks par 17gs ieskaitot vismaz neko tādu nevar tā pamanīt virspusēji... jeb dalderus glabā albūmīšos? Quote (Tottenkopf) nu no šiem kausiņiem nāvīgi feini garšotu Užavas tumšais Breguļu gaišais arī labi turētos tādos
|
|
| |
|
|
|
Alexandrs | Datums: Otrdiena, 19.Martā.2013, 13:33 | Komentāri # 11 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote (Muitnieks) tak makšķernieki arī zivis, kas nav sasniegušas izmēru ielaiž atpakaļ lai paaugās! .... Klau var atvērt veselu TV raidijumu sēriju iknedēļas nogalēs par rakšanu brīvā dabā.... Ar līdzīgiem elementiem, kā to dara mūsu dabasdraugi zvejnieki Pa Diskaveri kanālu vai kas tuvāks, kā bij tas raidijums ja nemaldos Copes lietas vai kas tāds, kuru vadija vēl Māris Olte... noķer zivtiņu/izrokam kapeiku vai saktiņu .... paliela cik viņa skaista, kāds labs ķēriens un cope/pagrozam kapeiku rokās, paberzējam to nosakam gadu, datējam izcelsmi kautkādu piederību kalumam vai kultūrai, palielam kāds skaists signāls izdevās no aparāta ... tad palaiž zivtiņu atpakaļ ar prieku sejā/tad mēs to kapeiku vai artefaktu ierokam zemē Un taisam prognozes par labvēlīgajiem racieniem, pareizajām ēsmām nē, bet spolēm, iestatijumiem utt Reitings paceltos tam kanālam kārtīgi es domāju
|
|
| |
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 19.Martā.2013, 23:12 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Kad eju rakt , man līdzi mugursomā ir pāris monētu un senlietu katalogu. Tad pēc tiem es identificēju atrastos priekšmetus ,monētas-ja ir vecākas par 18.gs , tad ieroku atpakaļ un uz pusi dziļāk nekā bija
|
|
| |
Alexandrs | Datums: Otrdiena, 19.Martā.2013, 23:56 | Komentāri # 17 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Jūs albūmus arī izmantojat monētām, jeb tikai pa kastītēm... ja izmantojat, tad pastāstiet, kādus, kur var vispār iegādāties tiešām kvalitatīvu skaistu albūmu ... ādas vākos aizpogājamu, slēgtu no putekļiem... jā tāda man fantāzija, sapnis dabūt kautko tādu, kur prieks būtu turēt savu kolekciju.
|
|
| |
rukets | Datums: Trešdiena, 20.Martā.2013, 09:53 | Komentāri # 18 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote A skApītī vienalga palika bardaks-jāturpina zortēt tālak
Nav slikta nodarbošanās kamēr nevar tikt uz lauka parakties.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Zollis | Datums: Trešdiena, 20.Martā.2013, 10:25 | Komentāri # 19 |
Observators
Komentāri: 51
Balvu ielāde ...
| Quote (Alexandrs) Jūs albūmus arī izmantojat monētām, jeb tikai pa kastītēm... ja izmantojat, tad pastāstiet, kādus, kur var vispār iegādāties tiešām kvalitatīvu skaistu albūmu ... ādas vākos aizpogājamu, slēgtu no putekļiem... jā tāda man fantāzija, sapnis dabūt kautko tādu, kur prieks būtu turēt savu kolekciju. Numismātikas salonā ir visai plaša albūmu izvēle...
|
|
| |