|
Ziedo vietnes attīstībai!
pavasaris
| | | | |
Alexandrs | Datums: Trešdiena, 27.Martā.2013, 22:51 | Komentāri # 29 |
Observators
Komentāri: 47
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Noder arī nevēlamu subjektu atvairīšanai-ar to es domāju četrkājainos, zvērveidīgos radījumus Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| | |
otomars | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 00:13 | Komentāri # 31 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| Alexandrs,šeit es domāju par maza izmēra cērtni[līdzīgu alpinista cērtnei], jo bieži vien gadās akmeņu sablīvējumi un citas šaizes. Un ne tikai pa laukiem staigāju-bieži vien, viens pats, esmu veicis pat vairākus km pa tādām vietām ,kur normāls cilvēks nekad nelīdīs-parasti iznākot no šādiem džungļiem nospļaujos un saku""vairāk nekad""", bet nākošajā reizē daru to pašu. Tas ir kas līdzīgs ekstrēmiem sporta veidiem, kad maršuts ir veikts, sajūta ir super. Jā, vēl kas, šāds cirtnis noder lieliski senās mājvietās-tur bieži ar lāpstu neko nevar padarīt.
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
|
|
| |
Alexandrs | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 00:53 | Komentāri # 32 |
Observators
Komentāri: 47
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Un ne tikai pa laukiem staigāju-bieži vien, viens pats, esmu veicis pat vairākus km pa tādām vietām ,kur normāls cilvēks nekad nelīdīs Šeit es Tevi Otomar labi saprotu... Pašam patīk brist pa džungļiem un visādām interesantām vietām, kur cilvēks sen nav kāju spēris... Un arī tādās expedīcijās esmu viens, jo kolēģis un neviens cits racējs, kuru pazīstu nemaz neparakstītos uz tādām lietām, kam no ērcēm bail, kam nepatīk dabas šķēršli, bet man patīk, tās tiktiešām ir ne ar ko nesalīdzināmas sajūtas. Es arī esmu bridis tur, kur pat ar detektoru nevar normāli pastrādāt, bet tikuntā kautkas vilina paložņāt pa tādām vietām.. laikam mans žurkas dzimšanas gads dara zināmu savu žurkas dabas saucienu. parasti man visādas saknes traucējušas bij, bet kad gar upi ložņā tad akmeņi un grants... jā tādās vietās tiešām kalnkāpēju cērtne derētu labi, mazais cirvītis, nazis un uzasināta sapierene lielās lāpstas vietā.. manā inventārā nav cirtņa, pagaidām gan... bet "sapierene", kuru pirku Depo veikalā jau ieplīsa vietā, kur piekniedēta kātam... šogad jāpērk jauna kvalitatīvāka sapierene un es jau zinu kur tādas pārdodas. Ja kādam ir lieka maza cērtnīte.... varat man varbūt piedāvāt par saprātīgu cenu, es apsvēršu piedāvājumus, jo doma ir kautko tādu iegādāties savam arsenālam.
|
|
| | | | |
Muitnieks | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 10:07 | Komentāri # 36 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labrīt! Rukets šī lāpstiņa ir pareizā, es izmēģinājos dažādas sapierenes pat gatavoju pats kātus un liku klāt plastmasas rokturi, bet tad apstājos uz zviedru armijas sapieru lāpstiņu, pirmkārt to var ievietot mugursomā un pārvietojoties mēģinu maskēties par tūristu, otrkārt tā ir ļoti izturīga un to var labi uzasināt un labi tur zobu, tomēr ir viens trūkums lāstiņai ir salīdzinoši mazs rokturis, cietā gruntī ir grūti strādāt, esmu uztinis labu kārtu izolācijas lentas uz roktura, bet līdz galam tas situāciju neatrisina, grūti ir darboties vietās, kur trāpās daudz sakņu, tāpēc augstāk izskanējušie risinājumi par cirtņiem būs jāapsver tuvāk un jāpameklē kaut kas portatīvs un piemērots?
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 11:24 | Komentāri # 38 |
Balvu ielāde ...
| rukets, Quote (rukets) paņēmu asu zaru un raku ar to Mazohists
|
|
| | |
Surikāts | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 15:48 | Komentāri # 40 |
Vietējais guru
Komentāri: 116
Balvu ielāde ...
| Quote (Muitnieks) pirmkārt to var ievietot mugursomā un pārvietojoties mēģinu maskēties par tūristu, Patiktu man tāds tūrists ar dekoderu rokā.
Kad tu celies, draugi uzzina, kas tu esi. Kad krīti,- tu uzzini, kas ir tavi draugi.
|
|
| |
Muitnieks | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 17:40 | Komentāri # 41 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labdien! Surikāts detektoru salieku, kad esmu sasniedzis mērķi, pa lauku ceļiem viss ir mugursomā, mašīnu gandrīz vienmēr atstāju kilometru vai vairāk no objekta, man nekad nav bijusi vēlēšanās tuvāk iepazīties ar varas pārstāvjiem, ja objektā iespējami ciemiņi izkalkulēju laiku, kad tie tur nevarētu parādīties, bet visādi gadās. Zinu, ka neko nelikumīgu nedaru, bet vienalga mēģinu izvairīties no konflikta, varbūt tas ir nosacījuma refleks no padomju laikiem, kad neko nedrīkstēja, bet tāpat darīja, tagad protams brīvība par neizšautu patronu cietumā neieliks, bet mēslus ja vajadzēs savārīs.
|
|
| | | | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 22:43 | Komentāri # 45 |
Balvu ielāde ...
| ...priecājamies mīlīši...priecājamies.. ..sniegs vidzemē,un latgalē saglabāsies pietiekamā vairumā,līdz aprīļa pēdejai dekādei..un salu ar sola... ..meijjas toč,līdz jāņiem neuzplauks,kā Tottenkopf teica......
|
|
| | |
coffee | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 22:59 | Komentāri # 47 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Kautko pa ausu galam TV vēl dzirdēju par puteni un sniegu vairumā vidzemē uz nākamnedēļu..
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
Amigo | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 23:03 | Komentāri # 48 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) mož nošauties?
klausies a kas lučus brauks copēt ?
|
|
| |
henrijs | Datums: Ceturtdiena, 28.Martā.2013, 23:05 | Komentāri # 49 |
Zintnieks
Komentāri: 338
Balvu ielāde ...
| lomkas kirka nolauzta lapsta nolauzta
ko var to sametināju ko nevar to nomainiju.... sals mani nebaida
bet tas ir strunts vēl ir baloni un kostīms ta ka doma šajās brīvdienās ienirt ir leģēnda par tanku.... vismaz jāpārbauda no pagaidām 43 leģendām neviena nav bijusi īsta ....
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|