|
Ziedo vietnes attīstībai!
MD. Bums?
| | |
otomars | Datums: Svētdiena, 24.Martā.2013, 19:36 | Komentāri # 27 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| Quote Ļoti žēl, ka daudzi meklē senlietas, lai tās vēlāk uzsistu gaisā. To var saukt par Latvijas zemes izlaupīšanu. Atradumiem ir jānonāk muzejā vai atradēja privātkolekcijā, zinot par atradumu, kur tas atrasts, kad atrasts.
Kurmis909-Tu te ar tādu dīvainu moralizēšanu nodarbojies . Tavā rakstītajā kautkas nestiķējas-ja cilvēkam nav aktuāla kāda no atrastajām senlietām kur tad viņa nonāk ?Protams ka , caur pārdošanu kāda kolekcionāra rokās. A ja tu gribi ej tik un ziņo- Rīgas vēstures muzejā varbūt arī tev paldies pateiks un pēc tam uzrakstīs , ka redziet kādu mantu izracis viens melnais racējs. Protams muzeju finansējums ir pavisam niecīgs, bet ir muzeji kuriem tiešām nav žēl atdāvināt lietas. Un kā tu domā par to gaisā uzsišanu- varbūt neesi iedomājies ka viss maksā naudu -degviela ,ekipējums u.t.t. Hobijam ir vismaz jāsedzās pa nullēm.
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
|
|
| |
Moris | Datums: Svētdiena, 24.Martā.2013, 19:56 | Komentāri # 28 |
Observators
Komentāri: 51
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Lai tik lasa lūžņus un atīra virskārtu no musoriem Tieši šī iemesla dēļ iegādājos MD - jo vajag patīrīt! Bioloģiskā piemājas saimniecība - zemei jābūt bez piemaisījumiem! Psihi protams izklausās!!!
Ceru ka nav FLŪDS!
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 24.Martā.2013, 20:15 | Komentāri # 29 |
Balvu ielāde ...
| ...atceros savu pirmo racienu....jopčiki,,,uzgāju vietu,kur labie signāli...lidašina laikam gaisā bij sadalījusies...fizelāžas alumīnija draza,pa pilno.. ..otrā dienā uz pirmo signālu,atradu praktiski virszemē caur stobru gājušu haubices lādiņu,,nu un kā apzinīgs idiots,aiznesu,noslēpu,....vēlāk poličiem parādiju,,viss ok,,savāca sapieri.. ..tagad,lai caur stobru gājušiem lādiņiem grābstītos...nekad...ir lietas ko var,bet ir lietas,ko nedrīkst aiztikt...
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 24.Martā.2013, 21:32 | Komentāri # 30 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Moris) Arheoloģija: sākumstadija - iepirkts lietots F2(budzets)-Jau pardots un vietā sagādāts EuroACE, lai varētu saprast vai man to vajag! Dziļāk par divām lāpstas tiesām centīšos nerakt! Garām cenšos neiet nevienai monētai! Un ja sanak pacelt santīmu kad to redz citi, saku:"O, gandrīz lats!".
Quote (Moris) Tieši šī iemesla dēļ iegādājos MD - jo vajag patīrīt! Bioloģiskā piemājas saimniecība - zemei jābūt bez piemaisījumiem!
Kā tad īsti ir ar tevi???
|
|
| | |
007 | Datums: Pirmdiena, 25.Martā.2013, 00:48 | Komentāri # 32 |
Balvu ielāde ...
| Quote (rukets) pat slepenais dienests darbojas, ..tur nu nešaubies,,,visi esat zem LUPAS..
|
|
| |
rukets | Datums: Pirmdiena, 25.Martā.2013, 09:21 | Komentāri # 33 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote (007) ..tur nu nešaubies,,,visi esat zem LUPAS..
Tas jau tikai normāli un atbalstāmi.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
Garais | Datums: Pirmdiena, 25.Martā.2013, 13:09 | Komentāri # 35 |
Balvu ielāde ...
| Laba cilvēka vajag daudz.
|
|
| | |
Moris | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 11:16 | Komentāri # 37 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Tā arī ir! Ko tur nesa[rast - ja 60ha izrādīsies tikai draza un 2as lapstas būs pietiekami lai uz kādu laiku atbrīvotu virskārtu no drazas! Tad man to detektoru tādā līmenī kā jūs to lietojat - nevajadzēs!
Un ko vēl nesaprotat? Pārbaudīju f2 ar mūsdienu naudiņām un metāla lauskām pēc pieejamās informācija trubā!
Nepatika- izdevās notirgot! Nācās vietā ņemt ko citu!
Ceru ka nav FLŪDS
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 15:10 | Komentāri # 38 |
Balvu ielāde ...
| Moris, ...tici man,,nav tāda lauka,kur starp drazām nebūs kautkas vērtīgs... ...par Tavu piebildi,,,ceru,ka nav flūds,,, ..Tu šito izbeidz...nekasies,,esi kā cilvēks,,ja ne,,kā jau teicu,,,Mori,uzdzīšu gumijkokā..
|
|
| |
Surikāts | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 15:49 | Komentāri # 39 |
Vietējais guru
Komentāri: 116
Balvu ielāde ...
| Quote (Moris) man to detektoru tādā līmenī kā jūs to lietojat - nevajadzēs!
Kā man patīk šādi teksti. (Es un jūs - pārējie).
Kad tu celies, draugi uzzina, kas tu esi. Kad krīti,- tu uzzini, kas ir tavi draugi.
|
|
| |
Amigo | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 18:47 | Komentāri # 40 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
Balvu ielāde ...
| Quote (007) .Tu šito izbeidz...nekasies,,esi kā cilvēks,,ja ne,,kā jau teicu,,,Mori,uzdzīšu gumijkokā..
|
|
| | | |
pirats | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 21:35 | Komentāri # 43 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| Quote (Moris) Tā arī ir! Ko tur nesa[rast - ja 60ha izrādīsies tikai draza un 2as lapstas būs pietiekami lai uz kādu laiku atbrīvotu virskārtu no drazas! Tad man to detektoru tādā līmenī kā jūs to lietojat - nevajadzēs!
Un ko vēl nesaprotat? Pārbaudīju f2 ar mūsdienu naudiņām un metāla lauskām pēc pieejamās informācija trubā!
Nepatika- izdevās notirgot! Nācās vietā ņemt ko citu! Drīzak vaina blīvē starp detektoru un lāpstu
|
|
| |
Moris | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 22:36 | Komentāri # 44 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote (pirats) Drīzak vaina blīvē starp detektoru un lāpstu
VienmEr kAds Cits ir vainIgs - neiebilstu!
Ceru ka nav FLŪDS!Pievienots (26.Marts.2013, 21:36) ---------------------------------------------
Quote (007) .tici man,,nav tāda lauka,kur starp drazām nebūs kautkas vērtīgs
Njā, jo šī zeme(kur darbošos) ir izpirkta no muižas kunga apm. ap 1900 gadu(to izdarīja mans vecvectēvs)! Tik kur tā muiža atradusies - jānoskaidro! Tur varētu būt daudz vairāk interesanta!
Protams - top pludmales kauss - kad būs gatavs - atrādīšu! Nafig par 40 un vairāk latvijas naudiņām, mans taupīgums liedz iegādāties! Ieroči nekad nav mani saistījuši - ejiet-rociet-priecājieties par ww!
Par FLŪDU - esmu sabijies - ticiet, diezgan nopietni! 20% - tas nav daudz, bet viena piektā daļā ir OhOh Hoooo! Tāpēc piezīmēju, lai zinātu kurā ziņojumā esmu atšķirīgs no vispārpieņemtajām normām forumā!
Esmu es pats!
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 26.Martā.2013, 23:09 | Komentāri # 45 |
Balvu ielāde ...
| Moris, atbildi uz vienu jautājumu- ko vēlējies šeit atrast? Kāpēc šeit piereģistrējies?
|
|
| | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|