|
Ziedo vietnes attīstībai!
dalībniekiem
| |
007 | Datums: Svētdiena, 17.Oktobrī.2010, 01:08 | Komentāri # 26 |
Balvu ielāde ...
| ..nus var jau di.....t pa 9-meemi...bet jeega no taa??? manupraat,ir taa,ka cilveeki baidaas,raadiit ko nopietnu...paši redzat,kas medijos daraas. a papļurksteet forumaa,nav nekaada maaksla..ja es gribeetu,ta muldet, diez vai kaads veleetos klausiities,kautkaadu stulbu humoru,,, ..nu tas taa.. forumam,ir jaatiistas,bet ne jau uz tukšaam sarunaam. ..man doma...vajadzeetu sadaļu,kur apspriest kaa tautaa saka ,,baikas,,...nu ...baumas,,,vai kaa,savaadak,to sauc..//???????????????? ...no taa visa,kas pastaastiits,var izlobiit ,ko interesantu... ...visu cieņu,,visiem... Ikars..
Komentāru rediģēja 007 - Svētdiena, 17.Oktobrī.2010, 01:09
|
|
| | | | |
poooll | Datums: Pirmdiena, 18.Oktobrī.2010, 09:15 | Komentāri # 30 |
Censonis
Komentāri: 80
Balvu ielāde ...
| Tīri subjektīvi: 1) Kolekcionar saitam ir daudz partneru un atbalstītāju, kas iespējams spēj finansēt dižākas ekspedīcijas un grandiozākus izrakumus, kas savukārt vairāk piesaistītu jaunos dalībniekus. Iespējams, mums ar vajag kopīgus izbraucienus, kā arī grandiozākus atradumus. 2) Liels vairums šā saita apmeklētāju tā pat kā es tikai nesen atklāja šo hobiju un pagaidām tikai var vērot un brīnīties par visādiem rakstiem, elektrolīzēm utt. Ja neko jaunu neatrodu, ko gan es tādu varu pateikt?! Jā, kad atradu pirmās čaulītes bija forša sajūta, bet ja tās čaulītes nāk ārā bezmazvai ar spaiņiem, tad tām zūd tā vērtība. 3) Domāju, ka ne tikai es, bet arī citi "jaunie dalībnieki" ir no tiek, kam nav laika vai patikšanas vietas lobīt ārā no grāmatām - protams tas ir slikti šim hobijam, bet es šo situāciju laboju ar to, ka klausos citu nostāstos, atrodu vietas uz aklo utt. Iespējams, ka šo problēmu varētu labot ejot uz vietām kopā, bariņos, kā komandai - vieni grāmatās atrod vietas, citi nāk līdzi un palīdz izstaigāt lielāku teritoriju. Darboties komandā ir kā basī, viens ir aizsardzībā, cits uzbrukumā... Kaut gan skatos, ka daži, kas tuvāk viens otram dzīvo jau darbojas komandās (Vanags - Spridzeklis, Otomārs - Emīls).
Latvijā nav bezdarbs, Latvijā vienkārši viss jau ir izdarīts!
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|