..atpūta pie ūdens..
|
|
|
|
|
|
|
Rolis | Datums: Piektdiena, 09.Augustā.2013, 08:40 | Komentāri # 6 |
Observators
Komentāri: 50
Balvu ielāde ...
| Vau cik sen nav tādi baudīti ,sen visi pazuduši mūsu upītēs .
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 11.Augustā.2013, 23:31 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| ...šodien visa diena pie dīķa...rezultāts..2 kg...vēl viena apmēram tāda pati atspruka...
|
|
| |
|
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 12.Augustā.2013, 21:45 | Komentāri # 11 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) vēl viena apmēram tāda pati atspruka... kur nu tik pieticīgi... parasti atsprūk lielākas...:)
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 12.Augustā.2013, 23:28 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Mednieks) kur nu tik pieticīgi... parasti atsprūk lielākas...:)
...ja neesat ievērojuši.........es nekad nemeloju......nerunāju,par lietām,kuras nepārzinu...saku,tieši,un atklāti,,,,,..un...tāpēc jau man arī draugu ļoti maz..
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Aigars | Datums: Ceturtdiena, 17.Oktobrī.2013, 15:44 | Komentāri # 19 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Izrādās viens mans paziņa ir mazdēls kādam copmanim-žurnālistam, kas agrāk ir publicējis rakstus par copi. Viņam šie raksti no avīzēm ir saglabājušies un tie ir ļoti interesanti. Tur arī ir atrodami vēsturiski fakti par to, ka agrāk tā Spuņņupe nemaz nav bijusi, kā tā vēlāk aizbērta un kā izraksts un kāpēc Varkaļu kanāls. Interesanti kā agrāk sagaidījuši "augstus viesus" u.t.t. Pagājuši vairāki gadu desmiti, bet copmaņa pārdomas ir gandrīz tādas pašas kā mūsdienās. Vienuvārdu sakot, ja kādam cope nav galīgi sveša un interesē vēsture, tad laipni lūgti izlasīt šo rakstiņu apkopojumu! Ja nu kādam ir interese, tad varu atsūtīt arī ieskanētos materiālus no vecajām avīzēm
P.S. Biju pirmo reizi arī vēdzelēs šoruden un pirmo normālo arī dabūju. 43cm 420gr
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
Komentāru rediģēja Aigars - Ceturtdiena, 17.Oktobrī.2013, 15:46
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 17.Oktobrī.2013, 17:32 | Komentāri # 20 |
Balvu ielāde ...
| Aigars, ...apsveicu,,,smuku ļurbu esi noķēris..
|
|
| |
|
|
|
|
|