|
Ziedo vietnes attīstībai!
Likums stājas spēkā
| | |
rusij77 | Datums: Otrdiena, 13.Augustā.2013, 12:03 | Komentāri # 27 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| "Vēdinot" veco stāstu par rakšanas kultūru un attieksmi, lūk mans nesenais redzējums(ja vakarā saņemšos ielikšu arī bildes), Jūlija beigās Siguldā katru gadu notiek blūza festivāls Siguldas pils estrādē, tā kā esmu šā mūzikas stila piekritējs, ar ģimeni to apmeklēju. Vietas senas, blakus trīs senas pilis - Siguldas, Turaidas un Krimuldas, ir ko aplūkot. Tie kas bijuši Turaidas pilī, zin, ka blakus pilij ir Dainu kalns ar akmens skulptūrām. Loģiski, ka visas šīs skulptūras vēlreiz aplūkoju, jo nebiju kādu laiku tur bijis. Kamēr es blenžu mākslas darbus, man sieva iebaksta - klau, šitās bedrīšu vietas, tev nav šeit pazīstamas?, bāc..., tik tiešām tupi rakts nopļautais zāliens Dainu kalnā(velēna gan akurāti nolikta atpakaļ, bet racējs jau racēja pēdas uzreiz redz) Otrais kleksis - pavadu sievu ar puiku līdz trošu ceļam Krimuldas pils pusē, nāku atpakaļ pie mašīnas, atkal bāc..., viens keks ar lāpstu un detektoru(meitiets šim arī blakus šuherim), rakā vecās Krimuldas pilsdrupas. Viss tas notiek sestdienas agrā pēcpusdienā, ne kaut kur meželī, bet tupa pilsdrupās. Ja nebūtu pats redzējis, neticētu, jo līdz tādam tupumam ir vēl jāaizdomājas, lūk arī viela katram pārdomām
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 09:06 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|