rudens veltes
|
|
|
|
|
|
|
rukets | Datums: Otrdiena, 10.Septembrī.2013, 18:47 | Komentāri # 31 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Būs bijušas vienreiz ēdamās sēnītes vispār ar sēnēm jābūt ļoti uzmanīgiem, nav tak tāds bads ka jāēd viss pēc kārtas, nav dzirdēta statistika šogad, bet atceroties citu gadu notikumus, kad saēdās mušmiru karbonādītes un vēl bērnus pacienāja, aukstas kājas paliek, ne pie viena ciemos sēnes vairs neēdu Ir viena ļoti līdzīga sēne tai pašai gailenītei, nu reāli līdzīga, tik apakša tāda gaišāka, nepateikšu kā sauc, bet ir dzirdēts ka šitās saēdoties arī ir kirdik, nu cerams muitnieks būs bijis gudrāks un tā vietā lai sēnītes ēstu būs vienkārši uz korķa uzkāpis
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
|
otomars | Datums: Otrdiena, 10.Septembrī.2013, 19:47 | Komentāri # 34 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| Netā uzpeldēja atbilstošs dzejeklis Kepka galvā, nazis ķešā, Garie gumavnieki kājās Esmu gatavs mežā svešā Bekas griezt, da pārstiept mājās
Līdzi papīrs ņemts un spalva Pierakstīšu katru poķi Gribu citiem bekotājiem Ielikt pamatīgu kloķi.
Tukšā blandos es pa silu Odu kosto pauri kasu ~ Galvā lakatiņu zilu, Tantuks pretī nāk. Tam prasu:
"Kā tad iet ar bekošanu? Groziņš iztur beku svaru? Jums tās vairumā, es manu ~ Varbūt noandelēt varu?..."
Salīgām par dažiem latiem: Tantuks saber grozā manā, Mušmires, ar širmjiem platiem, Kuras ēdot, var tikt tvanā.
Sarijos es mušmirītes~ Kreizī rakstu šito dzejsu: Šķības, greizas rindelītes, Pašam - prieks pa visu feisu!
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
|
|
| |
|
Muitnieks | Datums: Trešdiena, 11.Septembrī.2013, 16:01 | Komentāri # 36 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labdien! Uztraukumam nav pamata, Muitnieks sēnes pazīst celmenītes, murķelīši, mušmirīšu uzlējums dod citu tonusu, var viegli staigāt pa arumiem. Šorīt izlūkošana pie mājām, kur baronam bijis brūzis. Apaļie riņķīši varētu būt no gāzmaskas? Divi citi krāsainā metāla izstrādājumi varētu būt zirglietas? Tā, ka viss mierīgi rokam pamazām, detektoram kļūmīgo kontaktu atradu, strādā ideāli, toties atkal radās bojājums austiņu kabelī, bet tas jau divas reizes lodēts. Jāiegriežas rītā Noliktavas ielā un jāpaņem jauns kabelis austiņām. Vēl laikam musketes lode ar apaļo štruntu no kaut kā?
Komentāru rediģēja Muitnieks - Trešdiena, 11.Septembrī.2013, 16:08
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 12.Septembrī.2013, 09:59 | Komentāri # 39 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, musketes lode
|
|
| |
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 12.Septembrī.2013, 21:59 | Komentāri # 41 |
Balvu ielāde ...
| ..ja kas...ja sēnes....tad, detektorss var sarūsēt... ziemas krājumi jātaisa..,,,,,,,.. . ....bet....muitnieka murķeļu zupa.........visam pāri.....murkeļus nevar ēst bez novārīšanas......ko lai saka....zupa ok...un visi veseli/...labii..pie indes jau pierod...... ...mani sēņu gudrībās hren apmānīsi...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|