Divas pistoles
|
|
|
|
|
|
Garais | Datums: Sestdiena, 07.Septembrī.2013, 21:13 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Tak mūsdienās ar kopē kurš nu ko var nokopēt.
|
|
| |
Restaurators | Datums: Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 00:39 | Komentāri # 6 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Quote (Garais) Tak mūsdienās ar kopē kurš nu ko var nokopēt Skatījos raidījumu par 3D printeriem.Tika tā vienkārši nodemonstrēta Walter P99 skenēšana izjauktā veidā,tad tika jau izveidotās detaļas saliktas-šaut gan neviens neriskēja,bet mehānisms darbojās lieliski.Tika pacelts jautājums,vai šis vienkāršais risinājums neļaus apbruņot teroristu organizācijas,dažādus slimos u.t.t vispār bez problēmām un par nieka naudu,tik nu cik jānopērk izejmateriāls.
|
|
| |
rudis | Datums: Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 03:18 | Komentāri # 7 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Rekur ir 3D printēte pistole, kas darbojas: Lidostu specdienesti ir šokā, itenajam verķim pēc šāviena ir tikai jānomaina stobrs (plastmasas)
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
Komentāru rediģēja rudis - Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 03:20
|
|
| |
Restaurators | Datums: Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 09:15 | Komentāri # 8 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Quote (rudis) Rekur ir 3D printēte pistole Tas ir pistolei līdzīgs priekšmets Domāju,ka vecā sistēma lidostās ar metāla uzrādīšanu jāaizmirst.
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 12:20 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| ..kāpēc tiesā??ieroči ir vairāk vai mazāk līdzīgi,,velosipēdu no jauna neizgudros..
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 08.Septembrī.2013, 22:39 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Salīdzinām šīs divas pistoles... kurš modelis tikai izstrādāts pirmais?
|
|
| |
rudis | Datums: Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 02:51 | Komentāri # 14 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| CZ 75 top ražota kopš 1976, Beretta M9 (ja pareizi atpazinu bildē) kopš 1985, abiem ieročiem munīcija ir 9×19mm Parabellum
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
Komentāru rediģēja rudis - Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 02:59
|
|
| |
|
rudis | Datums: Pirmdiena, 09.Septembrī.2013, 09:45 | Komentāri # 16 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Nu re - es tik tiešām ieraudzīju divas stipri līdzīgas pistoles un viss. Nekādas politikas tikai tehniski/vēsturiska interese.Quote (Restaurators) rudis, ,tas tiesa!Pats Tokarevs atzinis,ka ņēmis par pamatu Bowning 1903 gada modeli. Patiesību arī noskaidrojām.
|
|
| |