|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | |
TiiFs | Datums: Trešdiena, 20.Februārī.2019, 19:34 | Komentāri # 2927 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote Ketu ( ) Es te vēl aizdomājos par šo tēmu un secināju, ka ja varētu šeit ievietot bildes pa taisno no laizāmajiem telefoniem, tad arī aktivitāte būtu lielāka. Cilvēki mūsdienās ir par slinku lai uz racienu ņemtu līdz vel fotoaprātu, pēctam bildes ielādētu datorā un pēctam vel šeit forumā.
Ielikt var, esmu dažas no "laizāma" licis, bet tāpat pirms ir jāsamazina izmērs kādā aplikācijā un tad tik jāliek lapā (kura no telefona ir ne pārāk parocīga ). Ar maniem tizlajiem un mūždien apskrambātajiem pirksteļiem, tas nav baigi ērti Pievienots (20.Februārī.2019, 19:42) --------------------------------------------- Tikko notestēju Bilžu sadaļā, 3 min aizņēma 1 bilde. pieļāvu kļūdu un sagriezta sanāca
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 21.Februārī.2019, 13:11 | Komentāri # 2928 |
Stāstnieks
Komentāri: 12329
Balvu ielāde ...
| Mežā fotografēju ar savu akmens laikmeta telefonu. Ja vajag labāku attēlu, tad mājās dēls nobildē ar savu smalko laizāmo aparātu. Tad ielādē fleškā, vai pa taisno kompī, un lieta darīta. Īsāk sakot, ja attēlu grib ielikt, tad tā nav problēma. Protams, ka mūsdienu "ātrajā laikmetā" tas nozog no dzīves liekas 10 minūtes, bet, ja padomā filozofiski, tad, skatoties TV filmu, šo procedūru var veikt pa reklāmas pauzes laiku...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
TiiFs | Datums: Piektdiena, 22.Februārī.2019, 21:58 | Komentāri # 2929 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Mežā fotografēju ar savu akmens laikmeta telefonu. Ja vajag labāku attēlu, tad mājās dēls nobildē ar savu smalko laizāmo aparātu. Tad ielādē fleškā, vai pa taisno kompī, un lieta darīta. Īsāk sakot, ja attēlu grib ielikt, tad tā nav problēma. Protams, ka mūsdienu "ātrajā laikmetā" tas nozog no dzīves liekas 10 minūtes, bet, ja padomā filozofiski, tad, skatoties TV filmu, šo procedūru var veikt pa reklāmas pauzes laiku...
Arī mani nekad tas "Čakars" atturējis no kaut kā ievietošanas nav, ja es to vēlos. Es kā filmas neskatos, es to izdaru starp brīžiem kamēr dēls liek LEGO un nav pasaucis vēl talkā.
Bet, ja ir runa par atjauninājumiem un uzlabojumiem, esmu gatavs palīdzēt. IT speciālists neesmu, bet gan jau spēšu kā atbalstīt un līdzēt.
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| | | | | |
Cadburys | Datums: Piektdiena, 01.Martā.2019, 07:48 | Komentāri # 2934 |
Laipotājs
Komentāri: 37
Balvu ielāde ...
| Vai tu traks šitādā ziemā uz mežu
Patiesība ir tur laukā
|
|
| | | | | | | |
Valduha | Datums: Sestdiena, 02.Martā.2019, 16:21 | Komentāri # 2941 |
Stāstnieks
Komentāri: 12329
Balvu ielāde ...
| Atļaušos būt nepopulārs, un pārkāpt foruma noteikumus par politikas apspriešanu, kas pirmīt jau tika pārkāpti... Neatceros šī jēdziena oficiālo apzīmējumu psiholoģijā, tāpēc teikšu - "vēlētājiem tīkams apgalvojums." Zem šī jēdziena der visi saukļi:
Šlesers zaglis Šķēle zaglis Lembergs zaglis Ušakovs - 5. kolonna un zaglis (jo krievvalodīgais) Ameriks - kolaboracionists un zaglis (jo atbalsta krievvalodīgo). Repše - "Tīra slota tīri slauka" Dombrovskis - Latvijas glābējs...
No otras puses ir fakti:
Kad Šlesers bija Ekonomikas ministrs, Latvijā ieplūda vislielākās investīcijas. Kad Zīle bija ekonomikas ministrs, investīciju pieplūde bija tuvu nullei. Kad Šlesers, krīzes laikā, ierosināja likumprojektu par vienīgās dzīvojamās platības neatņemšanu hipotekāro kredītu ņēmējiem, visi brēca - populisms... Pagāja pusgads vai gads, un, pēc Dombrovska iniciatīvas, tika pieņemts analoģisks lēmums. Iebildumu nebija, jo tas taču ir Dombrovskis... Es nenoliedzu faktu, ka Rīgā, un it srvišķi "Rīgas Satiksmē" nav problēmu, bet šaubos, ka gadījumā, ja Rīgas mērs būtu no nacionāļiem, un piešķirtu bezmaksas braucienu, Rīgā dzīvojošajiem pensionāriem, Saeima pret to iebilstu... Vēl viens fakts: savā laikā Dombrovskis priekšvēlēšanu vakarā paziņoja, ka pensijas, strādājošajiem pensionāriem tiks saglabātas. otrajā dienā, kad saprata, ka vēlēšanās ir uzvarējis, paziņoja pretējo - ja strādā, tad pensiju nesaņem...
Morāle - man arī patiktru, ja Rīgas Domi vadītu nacionāli noskaņots cilvēks. Man patiktu, ja Rīgas Domes priekšēdētējs nenemtu dalību 9. maija "svinībās". Bet tāda ir rīdzinieku izvēle, un es cienu viņu izvēli.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Cadburys | Datums: Svētdiena, 03.Martā.2019, 06:15 | Komentāri # 2943 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| https://manabalss.lv/iespeja....how
Patiesība ir tur laukā
|
|
| | |
nazhels | Datums: Otrdiena, 12.Martā.2019, 20:47 | Komentāri # 2945 |
Garāmgājējs
Komentāri: 19
Balvu ielāde ...
| https://www.youtube.com/watch?v=0KawAOjL7HI
|
|
| | | |
Cadburys | Datums: Svētdiena, 24.Martā.2019, 09:38 | Komentāri # 2948 |
Laipotājs
Balvu ielāde ...
| šoedien biju aizvilcies ar detektoru vietā kur atradu vasarā sēņojot rezultāts tranšejas ir un bedres arī bet atradu tikai metala drātis vairumā mežā..
Patiesība ir tur laukā
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 26.Novembrī.2024, 06:24 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 22:05 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|