Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sālītis | Datums: Otrdiena, 28.Maijā.2019, 08:47 | Komentāri # 3062 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2319
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha () Bet rusij77 un sālītis mums jauc prātus ar kapeikām un ķēdītēm. Tos īstos atradumus nemaz nerāda Vai Tu domāji par tiem atradumiem, kas ir tikko pieminētajās publikācijās? Nu, teikšu tā, man ir bijušas pāris negribētas tikšanās ar tiem draņķiem, bet tas bija sen... Reiz nezinādams ieklīdu vietā, kur, kā uzzināju vēlāk, tika iznīcināta ar spridzināšanu WW1 un WW2 munīcija... nē tie "īstie" atradumi galīgi nav manā gaumē. Man tēvs strādāja par šoferi ātrajā palīdzībā, un atceros viņa stāstu, kad pēc mīnas sprādziena esot no diviem zēniem palikušas pāri tikai kokos izmētātas saraustītas ķermeņu daļas. Atceros arī gadījumu studiju laikā 80os gados, kad Rīgā, Iļģuciemā bērni gāja bojā detonējot spridzeklim, toreiz blakus esošajās kojās to sprādzienu arī pats dzirdēju un šķembu rētas kokos un caurumi atkritumu konteineros ilgi 1. tramvaja galapunktā bija redzami. Savulaik ļoti ilgi MD iegādāšanu tieši kavēja apsvērums par potenciālo iespēju uzrakties uz kaut kā tāda. Tagad pieredze dod 99% iespēju izvairīties no šādām kakām.
|
|
| |
|
|
|
|
sālītis | Datums: Ceturtdiena, 30.Maijā.2019, 13:37 | Komentāri # 3067 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2319
Balvu ielāde ...
| Ja nu kādam ir laiks ļoti, ļoti daudz, tad, lūdzu, ir sākta tiešraide un tā ilgs veselus 450 gadus. Tik daudz laika gan nevienam nav dots https://www.delfi.lv/news....1144735 Interesanti, ka tiešraidei ir arī padaudz skatītāji. Protams, tēma ir nopietna. Briesmīgs skats ir tām piesārņotajām vietām. Mana artava kopējā lietā ir ar "vides SOS" aplikāciju nosūtīti daži ziņojumi, bet PET pudeles arī savāktas paliek PET, kam ir vajadzīgs milzīgs laiks, lai sadalītos.
|
|
| |
|
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 30.Maijā.2019, 16:02 | Komentāri # 3069 |
Stāstnieks
Komentāri: 12327
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Man bija tā pati problēma. Acupriekšā stāvēja puisis, kurš ar mīnmetēja mīnu nospridzināja sev abas kājas. Bet, kad redzēju, kādus trikus Meilis veica ar šautām mīnām, paliku drošāks...
Quote Meilis ( ) Kā tad - trikus kā žonglieris cirkā... Mans uzskats ir, no ļaunuma nav jābaidās, tas ir jāizprot!
Nezinu vai tieši šie teksti, bet vieni no mūsu pēdējiem komentāriem ir piesaistījuši attiecīgo iestāžu uzmanību... Grūti pateikt, vai teikums "kādus trikus Meilis veica ar šautām mīnām" iztulkots, kā šādu mīnu izjaukšana (absurds, ja parēķina cik nešautu mīnu nodots sapieriem), bet mākoņi savelkas. Piedod, Meili, ka esmu ievilcis Tevi šajā ķezā. Nebiju ņēmis vērā faktu, ka ir cilvēki, kas nesaprot humoru...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|