|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | | | | | | | | | | | | | | | |
sālītis | Datums: Otrdiena, 10.Septembrī.2019, 22:30 | Komentāri # 3141 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2319
Balvu ielāde ...
| Es te atcerējos par to, ka no 1.janvāra katrā dzīvoklī obligāti būs jābūt dūmu detektoram. Tur ir noteiktas prasības par aparāta atbilstību standartiem, tai skaitā noteikts tas, ka skaņai ir jābūt 80 db. Tad nu es prātoju. Esmu diezgan slinks cīnītājs ar putekļiem, kas nozīmē to, ka man būs lielas izredzes pēkšņi satrūkties no baigā kvieciena. Zināmu vecumu sasniegušajiem tas nav labi sirdij. Manā gadījumā var sanākt, ka tas aparāts nevis pasargā, bet gan nogalina. Nez, vai tos aparāteļus varēs tomēr pataisīt mazliet klusākus arī? Vispār jau baigais bardaks sāksies, kad tie štrunti visās malās spiegs un ugunsdzēsēji nesīsies pa viltus izsaukumiem....
|
|
| | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 13.Septembrī.2019, 09:31 | Komentāri # 3143 |
Stāstnieks
Komentāri: 12327
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Es te atcerējos par to, ka no 1.janvāra katrā dzīvoklī obligāti būs jābūt dūmu detektoram. Tur ir noteiktas prasības par aparāta atbilstību standartiem, tai skaitā noteikts tas, ka skaņai ir jābūt 80 db. Tad nu es prātoju. Esmu diezgan slinks cīnītājs ar putekļiem, kas nozīmē to, ka man būs lielas izredzes pēkšņi satrūkties no baigā kvieciena. Zināmu vecumu sasniegušajiem tas nav labi sirdij. Manā gadījumā var sanākt, ka tas aparāts nevis pasargā, bet gan nogalina. Nez, vai tos aparāteļus varēs tomēr pataisīt mazliet klusākus arī? Vispār jau baigais bardaks sāksies, kad tie štrunti visās malās spiegs un ugunsdzēsēji nesīsies pa viltus izsaukumiem....
Nesaprotu, kāds sakars putekļiem ar dūmiem?
Quote Meilis ( ) Es arī uzskatu, ka tas ir pārspīlēts ugunsdrošības pasākums. Tiem dūmu detektoriem arī regulāri (katru gadu) baterijas jāmaina, pie tam kronu baterijas, kas maksā vismaz 3 eur ja negribi lētākas mainīt 3 reizes gadā. Tas tikai tāds viegli slēpts biznesa plāns.
Šo Tu vari pastāstīt tās ģimenes piederīgajiem, kas nosmaka dūmos Praulienā pirms pāris gadiem.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
sālītis | Datums: Piektdiena, 13.Septembrī.2019, 12:42 | Komentāri # 3144 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha () Nesaprotu, kāds sakars putekļiem ar dūmiem? Diemžēl, ir tā, ka detektoru var iedarbināt ne tikai dūmi, bet arī gaisā esoši putekļi un garaiņi. Un tad būs viltus trauksme. Tu cilvēks godīgi aizbrauc uz racienu, aizslēdz durvis, aizej, bet mājās putekļu dēļ sāk gaudot signalizācija. Ko daudzdzīvokļu mājas kaimiņi? Iekšā netiek, viņi jau nezin, vai tur kāds jau karoti neliek nost, drošs paliek drošs, zvana 112. Brauc mājās no meža, skaties, durvis uzlauztas un vēl gaidi rēķinu par viltus trauksmes izsaukumu. Tā apmēram iztēlojos...
|
|
| | | | | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 17.Septembrī.2019, 10:12 | Komentāri # 3149 |
Stāstnieks
Komentāri: 12327
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) bet tuvāk par šrapneļu zonu var palīdzēt tikai tiešs trāpījums. Ja lidmašīnas lido zemākā lidojumā, tad detonatoru iestatīja uz mazāku augstumu, un šāviņš eksplodēja ātrāk.
Quote sālītis ( ) Nez vai paši šāvēji arī kādreiz cieta no saviem izšautajiem lādiņiem šaujot max stāvā leņķī? No saviem nez vai. Pilnīgi vertikāli jau nešāva. Bet citu bateriju šķembas gan jau bira. Tāpēc tak galvā bija ķiveres.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
sālītis | Datums: Otrdiena, 17.Septembrī.2019, 14:28 | Komentāri # 3150 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha () Ja lidmašīnas lido zemākā lidojumā, tad detonatoru iestatīja uz mazāku augstumu, un šāviņš eksplodēja ātrāk. Vai tas bija izdarāms tieši kaujas apstākļos, un kā notika detonatora iestatīšana? Esmu redzējis šāviņus, kur katram ar roku jāpagriež mehānisms. Lidmašīnas taču lido ātri. Vai nebija tā, ka ložmetējnieks zināja, ka regulējums ir tik un tik, tad šaujot rēķinājās aptuveni kādā attālumā atklāt uguni? Vai arī lādiņam ar roku neko neregulēja un tieši šaušanas brīdī ložmetējam ir opcija kaut kādā veidā izmainīt detonācijas laiku? Laikam mani jautājumi ir naivi, bet tiešām gribu saprast. Būšu nomocījis Valduhu te izprašņājot.
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 22:05 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 12:15 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|