Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sālītis | Datums: Sestdiena, 05.Septembrī.2020, 06:42 | Komentāri # 3672 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2318
Balvu ielāde ...
| https://www.tvnet.lv/7055461....70-laci Mani sajūsmina pēdējais teikums, kur nav teikts, ko darīt tad, kad tomēr nav nokļūts drošībā. Ļoti pretrunīga informācija rekomendācijās, kā izturēties lāča klātbūtnē, šeit ir teikts, ka jābūt klusam. Vispār jau īstie lāčumīļi varētu ieiet un paši praktiski tautai pademonstrēt Līgatnes voljērā, kā pareizi būtu uzvesties, satiekoties ar ķepaini. A ko, vai ta nevarētu paši ar savu dzīvību drusku paspēlēties svētas lietas vārdā?
Komentāru rediģēja sālītis - Sestdiena, 05.Septembrī.2020, 06:47
|
|
| |
|
Valduha | Datums: Sestdiena, 05.Septembrī.2020, 20:17 | Komentāri # 3674 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Ļoti pretrunīga informācija rekomendācijās, kā izturēties lāča klātbūtnē, šeit ir teikts, ka jābūt klusam. Vispār jau īstie lāčumīļi varētu ieiet un paši praktiski tautai pademonstrēt Līgatnes voljērā, kā pareizi būtu uzvesties, satiekoties ar ķepaini. A ko, vai ta nevarētu paši ar savu dzīvību drusku paspēlēties svētas lietas vārdā?
Man gan vairāk patika šis citāts: "Ja ir gadījies sastapt lāci, tiek ieteikts nemēģināt tam tuvoties, to noķert vai aizskart." Un es, to nezinādams, vienmēr, ejot uz mežu, līdzi ņēmu auklu. Kāpēc? Ideja bija vienkārša, ja sastaptu lāci, tad to varētu noķert, apmest ap kaklu auklu, vadāt pa gadatirgiem, un pelnīt baltu naudu...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|