Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 19.Oktobrī.2021, 17:19 | Komentāri # 4194 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) zūd kontakts ar bateriju. ...viss skaidrs ...sapi..is esi..kontakts man ir..tikai ne ar boļševikiem ..protams..manu labo batereju paņēmi,,kautkādu drazu vietā ieliki...nu jāa..tipisks..komunists...šoreiz ne boļševiks..vsjo naše...ibio..Pievienots (19.Oktobrī.2021, 17:48) --------------------------------------------- ..vot bļe..iestāsies jocīgi laiki...te tēmu par covidu aizvēra..un labi vien ir...tas tā..bettt,,..man jāstrādā ..klientam ēka jātaisa...pat skrūves,un reģipsi nopirkt nevarēs///pizģec...pilnīgais..,,,vai tiešām tā jābūt???žīdu tauta laikam, nopotējusies ap 90 proc...tāpat slimo...jebal es visu šito cirku...mira senāk..un mirs arī šodien....bet vai tik nebūs...ka žīdiem,kas potējušies....un miruši..ieriktēs vēl kādu dienu,kad karogs ar sēru lenti jāliek.. ...Ādolfs pateiktu skarbus vārdus par visu šito huiņu..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
|
nēģis | Datums: Otrdiena, 19.Oktobrī.2021, 20:08 | Komentāri # 4196 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) vot bļe..iestāsies jocīgi laiki...te tēmu par covidu aizvēra..un labi vien ir...tas tā..bettt,,..man jāstrādā ..klientam ēka jātaisa...pat skrūves,un reģipsi nopirkt nevarēs///pizģec...pilnīgais..,,,vai tiešām tā jābūt???žīdu tauta laikam, nopotējusies ap 90 proc...tāpat slimo...jebal es visu šit Briesmīgi laiki pienākuši,pat neticamu kā tik tālu var aiziet. Un turpina kaukt,lai gan acīmredzami nav jēga liela no potes. Mīļie biedri,es domāju jums tak ir veselais saprāts un jūs saprotat,ka slimnīcas aizpilda kā vakcinētie tā nevakcinētie!?
Smiekli nāk,šodien pat levita vietā runāja preses sekretārs.Tipa jūtas labi,tikai nedaudz temperatūra.Manuprāt,ja cilvēks jūtas labi,tad viņš pats ir spējīgs runāt
|
|
| |
|
|
|
|