|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | | | | | | | | | | | |
007 | Datums: Sestdiena, 25.Decembrī.2021, 02:27 | Komentāri # 4237 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ..ko lai saka..pamodos,,un tak ir tie baznīcas ziemassvētki..nu sveiciens visiem,,gan seniem boļševikiem,,gan patriotiem.. ..nu ko,,,jaukus ziemassvētkus
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | |
Kalnietis | Datums: Sestdiena, 25.Decembrī.2021, 19:59 | Komentāri # 4239 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| ...balti jau ir, tad jaukus!
|
|
| | | | | |
Kalnietis | Datums: Otrdiena, 28.Decembrī.2021, 18:32 | Komentāri # 4244 |
Darba rūķis
Balvu ielāde ...
| Za bezsonniji noči, našim detjam atomstjat naši vnuki. Apsveicu Valduha!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 30.Decembrī.2021, 10:16 | Komentāri # 4246 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Šorīt, gada pēdējā darbadienā izgāju sava pelēķīša atkārtoto tehnisko apskati. Pirmajā piegājienā apskatniekam nepatika viena priekšējā bukse (kuras vairs nebija ), kā arī riepu protektora dziļums (es ar tām riepām vēl divi gadi būtu nobraucis ). Itin kā varēju braukt līdz nākamā gada 5. janvārim. Bet tad būtu jāmaksā ceļu nodoklis, un neatliktu naudiņas B vitamīna (alus) iegādei, kas šajos pandēmijas laikos ir būtisks organisma imunitātes stiprinātājs! Tagadiņās varu rullēt aš līdz 2023. gada 14. janvārim. Un tad... ...nodoklis par diviem gadiem... Bet es, kā latvietis praktiskais parēķināju, ka šajos trauksmainajos gados ir maz cerību tik ilgi nodzīvot. Tā teikt - ballējam šodien, jo kas zina, varbūt rēķinu vairs nebūs kam apmaksāt!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
sālītis | Datums: Ceturtdiena, 30.Decembrī.2021, 14:38 | Komentāri # 4247 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Šorīt, gada pēdējā darbadienā izgāju sava pelēķīša atkārtoto tehnisko apskati. Apsveicu! Savukārt mans pelēķītis ar decembrī beigušos apskati, ar vasaras riepām un CSDD glabāšanā nodotām numurzīmēm gaida saulaino un silto pavasari, kad ar vienas dienas atļauju brauks uz iztapošanu. Neriskēju iet novembra beigās skati, jo nevar zināt, par ko izčakarētu (tas, ka izčakarētu, ir pavisam droši), un tad jau būtu jāpērk arī vēl ziemas riepas atkārtotai skatei. Ziemā esmu kājniekos. Un tas ir arī labāk vispārējai drošībai uz ceļa.
|
|
| | |
Kalnietis | Datums: Ceturtdiena, 30.Decembrī.2021, 18:37 | Komentāri # 4249 |
Darba rūķis
Balvu ielāde ...
| Es jau labu laiku spiežu uz ķīniešu Sailuniem, ļoti laba cenas un kvalitātes attiecība. Ziemā braucu tikai ar radžotām, kaut kad sen atpakaļ biju paņēmis kaut kādas dārgās, smalkas bez radzēm, tipa ļoti mīksta gumija, daudz lameles, iestāstīja man ka daudz labākas par radžotajām. To vienu ziemu kaut kā atmocījos, pēc tam pa lēto atdevu, sūds pēdējais. ...varbūt viņiem Rīgā, bet šeit uz zemenieka bieži vien naglas ir vienīgais kas tevi notur uz ceļa. Protams, zinu ka padomju laikā..., visu gadu brauca ar vasarenēm.
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|