|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | | | | | | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 20.Jūnijā.2024, 08:35 | Komentāri # 4432 |
Stāstnieks
Komentāri: 12357
Balvu ielāde ...
|
Rukets,vai nu tu esi dumjš, vai tikai izliecies? Nē, izskatās, ka Tu neesi izliecies. Es saprotu, ka Tev, visu pamestam, kašķīgam vecim vienīgais prieks ir piedirst svešā kāpņutelpā. Skaidri un gaiši rakstīju, ka politiskos jautājumus Ukrainas kara sakarā apspriežam šeit.
Redz,ja Tu izplati kremļa propagandu, tad citu domu nav. Ja Rietumi būtu iebrukuši Ukrainā, tad viņi šo slaktiņu varētu pārtraukt.Varbūt Tu to vēl neesi pamanījis, bet iebrukums ir no citas puses.
P.S. Šīs atbildes nav domātas Tev, jo Tev tās ir pie vienas vietas
Es sarunājos ar adekvātiem foruma apmeklētājiem. Diemžēl, Tevis regulāri piedirsto kāpņutelpu, nāksies nokopt man.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 20.Jūnijā.2024, 13:58 | Komentāri # 4436 |
Stāstnieks
Komentāri: 12357
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Nesākšu taisnoties, bet nekādu simpātiju man nav pret Tavu bieži pieminēto kremli,
Citēju: "...bet nekādu simpātiju man nav pret Tavu, bieži pieminēto, kremli." Te nu Tu, pašam to negribot, iekriti. Kā saka - klasisks Freida pārteikšanās gadījums, jebšu, kā krievi saka - оговорка по Фрейду. Lieta tāda, ka divkāršs noliegums ir apgalvojums (tieši pretējs rezultāts). Identisks process matemātikā. Tas notiek cilvēka zemapziņā, bet tā nu tas ir. Kā saka - NEKAD nesaki NEKAD. Stāsts iz dzīves. Itin kā nenopietns, bet es to allaž atceros. Situācija sekojoša - mana mūža mīla (toreiz vēl bijām tikko iepazinušies), kaut kādā tusiņā uz viena čoma teikto par mani: "Tavs nākamais vīrs", atcirta: "Es nekad nebūšu viņa sieva!". Sagadījās, ka šo frāzi dzirdēju, un sapratu, ka "kauliņi ir mesti". Tā nu esam kopā jau 26 gadus. Fabula - zemapziņa nemelo! Visu cieņu!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | |
sālītis | Datums: Piektdiena, 21.Jūnijā.2024, 10:13 | Komentāri # 4441 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2326
Balvu ielāde ...
| https://www.apollo.lv/8044719....emisiju
un no raksta izcelšu un citēšu šo: "SAB norāda, ka publiski izskanējušie pieņēmumi par bijušās ministres demisijas saistību ar speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam it kā anulēšanu ir nepamatoti," apliecināja SAB. SAB aicina Latvijas iedzīvotājus rūpīgi izvērtēt informācijas pamatotību un neizplatīt nepārbaudītas ziņas tālāk, piemēram, sociālajos tīklos, lai tādējādi nedestabilizētu valsts informatīvo telpu un sabiedrības noskaņojumu.
Nepatiesu, iedzīvotāju noskaņojumu un valdību destabilizējošu vēstījumu izplatīšana publiskajā telpā ir viens no hibrīdā apdraudējuma veidiem. Tā kā arī Latvija ir pakļauta šāda veida hibrīdapdraudējumam, valsts iedzīvotāji, kā informācijas patērētāji un izplatītāji, arī ir iesaistīti un kļūst līdzatbildīgi par valsts drošību.
|
|
| | | | | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 03.Decembrī.2024, 13:24 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 02.Decembrī.2024, 22:31 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Decembrī.2024, 06:32 | Valduha | WW2 | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, zed, Valduha, sālītis, Kalnietis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|