|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
rukets | Datums: Piektdiena, 17.Janvārī.2014, 19:47 | Komentāri # 176 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Kaimiņš ir Kaimiņš... tāds viņa stils... man sākumā arī viņš likās kā tāds ''puņķis uz drāts'', pārāk rupjš un nesakarīgs... Daudziem viņš kā suņa nagla pakaļā un arī pamatoti... Ar ''3% saeimas
Nu šis raidījums ir kā diena pret nakti, tos pašapmierinātos murmuļus viņam labi sanāk iztirināt, bet tajā iepriekšējā raidījumā man gribējās, lai mazliet vairāk cieņas viņš parāda cilvēkam un ļauj izteikt vismaz kādu domu līdz galam. Raidījumā ar Rīgas laiku gan bišk nolika viņu pie vietas, un viņš teica KAD nevis ka.
Kas tas ir un cik tas maksā?
Komentāru rediģēja rukets - Piektdiena, 17.Janvārī.2014, 20:33
|
|
| |
zed | Datums: Sestdiena, 18.Janvārī.2014, 08:04 | Komentāri # 177 |
Darba rūķis
Komentāri: 739
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Nu arī es uz sava nekādas plombes neredzu. Par tām plombēm! Vai tev vadības blokam no otras puses ir saskatāmas visas čegras skrūves, vai kādai nav ksa priekšā???
|
|
| | | |
rudis | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 13:23 | Komentāri # 180 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Manuprāt jēdziens fašisms ir kā tāds ērts ietinamais papīrītis, kurā varēja ietīt gandrīz jebkuru pusmilitāru valsti ap WWII periodu - Antonesku rumāņi, Karaļa Mihaja bulgāri, pat itenos saukāja par fašistiem tie, kam tas tobrīd šķita ērti un galvenie šai korī bija PSRS ideologi, kas savai neizglītotajai auditorijai zīmēja ienaidnieka fašista tēlu, kamēr nesagāja kautiņā , līdz tam brīdim vācus sauca par nacionālsociālistiem. Principā fašisms, pie kam - oficiāli pašpasludināts bija tikai Itālijā, tur rīkšu saišķis fascio bija pat karogā.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| | |
Ketu | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 19:33 | Komentāri # 182 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| lūk kam es uzdūros iekš ss.lv http://www.ss.lv/msg....cd.html Būtu jau skaisti ja tas štoks spētu izdarīt kā stāsta. Lūk mājaslapa: http://www.okmmetaldetectors.com/products/rover-uc.php
...
|
|
| | |
007 | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 22:53 | Komentāri # 184 |
Balvu ielāde ...
| Ketu, ..paklau...nevajag muļķībām ticēt...tas ir tas pats,kā ar klūdziņu āderes meklēt...nopietni...zinu,ko runāju..
|
|
| |
Ketu | Datums: Pirmdiena, 20.Janvārī.2014, 19:57 | Komentāri # 185 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Es jau arī neticu. Nav jābūt īpaši apdāvinātam lai saprastu, ka tas štoks ir fufels. Es tikai brīnos kā tiem ražotājiem to izdodas pārdot un vēl par 4ciparu skaitli.
...
|
|
| | | | |
TiiFs | Datums: Otrdiena, 21.Janvārī.2014, 21:37 | Komentāri # 189 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Nu veči man bija piedzīvojums - lausks gandrīz ar cirvi pa pauri iegāza!
Varbūt man vakar arī tas bija lausks kas ieblieza pa pakausi, nevis ledus uz kura slidojot uz muguras nojāju Nodžinkstēja vien paurītis pret ledu
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| | | | | | | |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 25.Janvārī.2014, 21:08 | Komentāri # 196 |
Balvu ielāde ...
| Nez vai Tukuma pusi varētu saukt par Zemgali, bet nu lai jau būtu
|
|
| |
007 | Datums: Sestdiena, 25.Janvārī.2014, 21:41 | Komentāri # 197 |
Balvu ielāde ...
| ...jopčiki...vīri...kas par runām...ja nākamais slidojums nav Zemgalā...tad naher,,pietiek,,,visur ir bijis,,,tikai zemgales rakari ir kūtri...
|
|
| |
Valduha | Datums: Svētdiena, 26.Janvārī.2014, 12:06 | Komentāri # 198 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ...jopčiki...vīri...kas par runām...ja nākamais slidojums nav Zemgalā...tad naher,,pietiek,,,visur ir bijis,,,tikai zemgales rakari ir kūtri... Viņiem vienkārši bail, ka sabrauks reāli rakari no Daugavas otras puses, un visu noraks...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 27.Janvārī.2014, 18:38 | Komentāri # 200 |
Stāstnieks
Komentāri: 12299
Balvu ielāde ...
| Areče, kāds "prakvasts" man šorīt gribēja logu izsist! Labi, ka man visur bruņustikli salikti , jo ikdienā no meža ne tādi vien mūdži lien laukā. Papētīju, pēc krāsas spriežot, sarkanais komisārs. Ienesu ķēķī, sak, vēlāk vakarā noskaidrošu, kurš sūtīja un kāpēc. Vakarpusē pārnāku - a šis, maita, jau tiktāl atžirdzis, ka lidinās apkārt. Labi, ka ledusskapi nebija spējis atvērt, citādi manu alu būtu izdzēris... Tad nu, piedraudot ar nagu nomaukšanu, savervēju viņu par savu aģentu, un palaidu mežā. Tagad vismaz zināšu kas un kur notiek...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|