Sestdiena, 23.Novembrī.2024, 09:03
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem.... - Page 18 - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]

Ziedo vietnes attīstībai!
Foruma moderators: otomars, Valduha, Meilis  
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
TottenkopfDatums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1

Balvu ielāde ...

Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā....
P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....

Tikai nepaliekam par šadiem.....

007Datums: Trešdiena, 21.Maijā.2014, 21:32 | Komentāri # 426

Balvu ielāde ...

rudis,
..visus plikos pupus,un vēl nez ko ...pi...
..ja padomā loģiski...nu???
..Fufels..

ruketsDatums: Sestdiena, 24.Maijā.2014, 12:32 | Komentāri # 427
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Derētu mazliet politiku pabīdīt, tāpēc tāds nevainīgs jautājums - vai plānojat piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās? Es personīgi nobalsoju, ja jau esam tajā katlā iekšā, jāmēģina viņš kaut kā maisīt.
Kas tas ir un cik tas maksā?

007Datums: Sestdiena, 24.Maijā.2014, 18:06 | Komentāri # 428

Balvu ielāde ...

..sūds par politiku,viņa jebkuros laikos ir bijusi,,bet,,,paskat kā mūsu Gulbis spēlē..malacis..
http://www.apollo.lv/zinas....3

ValduhaDatums: Sestdiena, 24.Maijā.2014, 18:31 | Komentāri # 429
Stāstnieks

Komentāri: 12299
 Ienācis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote rukets ()
vai plānojat piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās? Es personīgi nobalsoju, ja jau esam tajā katlā iekšā, jāmēģina viņš kaut kā maisīt.

Ja godīgi, tad tikai aiz cieņas pret savu valsti! Ja reiz esmu tās pilsonis, tad šis ir mans pienākums! Arī bērniem jārāda priekšzīme! ja

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

AmigoDatums: Svētdiena, 25.Maijā.2014, 11:07 | Komentāri # 430
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Jā , super nokapājis tenisu. okk

kawalssDatums: Svētdiena, 25.Maijā.2014, 11:19 | Komentāri # 431
Garāmgājējs
Komentāri: 2
 Izgājis
Balvu ielāde ...
Jūu gulbis baigais malacis, ,bet es lielāks, jo :D
ceturtdien biju pirmo reizi iemēģināt savu jauno ACE250. Bāc es tak mājās nākt negribēju. :D

MeilisDatums: Svētdiena, 25.Maijā.2014, 12:31 | Komentāri # 432
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote rudis ()
Tkpat labi, par NATO pozīciju varam spriest pēc žurnāla "Privātā dzīve" viedokļa par šo lietu.

Pilnīgi piekrītu. No tādiem krūmu žurnāliem objektīvu informāciju nevar gaidīt.

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!

ruketsDatums: Svētdiena, 25.Maijā.2014, 15:34 | Komentāri # 433
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Quote 007 ()
paskat kā mūsu Gulbis spēlē..malacis..

Ikviens sportists, kas nes LV vārdu pasaulē ir malacis, žēl ka mūsējie netika hoķī uz priekšu, līdz ar hokeja čempionāta beigām mana interese par sportu šogad ir beigusies, jātaupa nervi nākošajam gadam...sarauj, sarauj!

GollumsDatums: Svētdiena, 25.Maijā.2014, 15:45 | Komentāri # 434

Balvu ielāde ...

Quote Valduha ()
aiz cieņas pret savu valsti!
- KĀDA, SŪDU , CIEŅA - pret šo valsti ( nejauciet ar ZEMI),ja tā neciena savus pilsoņus.Kas labs no tās darbošanās eiroparlamentā var būt,ja manu ZEMI pārstāv tā LATVIEŠU nīdēja ždanoka un VIRTUĀLĀ BALAMUTE Grigale????????????

rudisDatums: Svētdiena, 25.Maijā.2014, 21:58 | Komentāri # 435
Zintnieks
Komentāri: 331
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Šodien bija jāsmejas, kā puisis no Rīgas mēģina uz rietumiem pārdot piedurknes uzšuvju replikas. Pēc īsas sarakstes feisbukā puika pazuda.

"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/

ruketsDatums: Pirmdiena, 26.Maijā.2014, 14:02 | Komentāri # 436
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Quote rudis ()
puisis no Rīgas mēģina uz rietumiem pārdot piedurknes uzšuvju replikas

rudis, esi gan Tu ļaundaris, puikam visu biznesa plānu izjauci... :D

reku real deal, kara laikā esot darinātas Kuldīgas šūšanas darbnīcā, viens draugs iedeva.

TottenkopfDatums: Pirmdiena, 26.Maijā.2014, 22:00 | Komentāri # 437

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
reku real deal, kara laikā esot darinātas Kuldīgas šūšanas darbnīcā

nirga nirga nirga

ruketsDatums: Pirmdiena, 26.Maijā.2014, 22:17 | Komentāri # 438
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Tottenkopf, kāpēc smejies gribi teikt mani arī piešmaukuši ciest
Kad ieskatās tiešām tā prasti nostrādāts izskatās, daudz neatšķiras no tām replikām, pats sevi par muļķi būšu uztaisījis, nu nekas, ne pirmā ne pēdējā reize nosarkst tāpēc jau esam šeit, lai izglītotos, būs iemesls papētīt, kas tur ir ar tām uniformām.

Komentāru rediģēja rukets - Pirmdiena, 26.Maijā.2014, 22:53

rudisDatums: Otrdiena, 27.Maijā.2014, 10:25 | Komentāri # 439
Zintnieks
Komentāri: 331
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Nav viss tik vienkārši ar tām piedurkņu emblēmām. Redz pastāv leģenda, ka amerikāņi Dachau koncentrācijas nometni ieņemot, kā trofejas tur atraduši dažādu formējumu piedurkņu emblēmas, ko it kā šuvuši ieslodzītie. Amerikāņi esot sabāzuši pa somām emblēmas un tagad nu tās parādoties tirgū. Nekur, izņemot atsevišķus kolekcionāru forumus, neesmu lasījis apstiprinājumu šim faktam. Ok, lai nu būtu, var jau būt. Bet šīs emblēmas bildē bija spīdīgas, kā jau visa ķīniešu sintētisko diegu produkcija. Tas arī viss. Aizrakstīju puikam privāti, izklāstiju savu viedokli un novēlēju veiksmīgi notirgot.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/

TottenkopfDatums: Otrdiena, 27.Maijā.2014, 16:31 | Komentāri # 440

Balvu ielāde ...

rukets, es sākumā domāju, ka tu jokojies, bet ja tev tas nopietni, tad gribētos redzēt to tuvāk. Varbūt kāddien sarunāsim apskatīt tuvāk. Nez kur tad Kuldīgā tā šušans darbnīca bijusi doma1

ruketsDatums: Otrdiena, 27.Maijā.2014, 17:38 | Komentāri # 441
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Quote Tottenkopf ()
es sākumā domāju, ka tu jokojies

Joki mazi, saku to ko man draugs teica, esot šūtas Kuldīgā, viņam bija vēl tāds gabals ar šito drēbi un vienu viņš man nošņāpa. Ņemšu viņu nopratināšu vēlreiz, lai saka visu ko zina, tad jau tiksim skaidrībā.

Quote Tottenkopf ()
Varbūt kāddien sarunāsim apskatīt tuvāk

Saki tikai kad un kur, darba dienās ņemos pa Kuldīgu pamatā, varēsi uzmest aci. Lasīju vienā lapā, ka uz kara beigām, kad bija materiālu trūkums, šīs uzšuves esot pat vienkārši drukātas uz auduma, tā ka pēc kvalitātes vien grūti spriest par to vai ir orģināla. Adrese šeit (angliski)
Pieejams tikai lietotājiem

Komentāru rediģēja rukets - Trešdiena, 28.Maijā.2014, 11:15

ValduhaDatums: Trešdiena, 28.Maijā.2014, 14:00 | Komentāri # 442
Stāstnieks

Komentāri: 12299
 Ienācis
Quote Gollums ()
- KĀDA, SŪDU , CIEŅA - pret šo valsti ( nejauciet ar ZEMI)

Nu nepiekritīšu! Latvijas Valsts ir veidojums par kuru esmu gatavs nolikt savu galvu!!! Par valsts pārvaldi, runājot, piekrītu-varēja būt labāka :D
BET TĀ IR MANA VALSTS!

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

GollumsDatums: Trešdiena, 28.Maijā.2014, 18:29 | Komentāri # 443

Balvu ielāde ...

Quote Valduha ()
esmu gatavs nolikt savu galvu
- kurā vietā...?
coolio

007Datums: Trešdiena, 28.Maijā.2014, 21:17 | Komentāri # 444

Balvu ielāde ...

Quote Valduha ()
Latvijas Valsts ir veidojums

..jā,nu dien,,tas nu ir gan viens riktīgs sūda veidojums,kur visus čakarē austiņā,solot zelta kalnus...nupat atkal eiropas gudrie iesaka nodokļus pacelt..cenas lielas,,algas zemas,,nu ko,,viens riktīgs sūda veidojums.
..ja runājam,par savu Tēvzemi,tad es ar gatavs galvu nolikt,un tos sūdabrāļus,kas valda,iedzīt purvā.

ruketsDatums: Trešdiena, 28.Maijā.2014, 21:38 | Komentāri # 445
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Quote 007 ()
tos sūdabrāļus,kas valda,iedzīt purvā

Bet tad ir jautājums, kuri tad ir tie, kuri būtu pelnījuši valdīt, jo kādam tak jābūt priekšgalā, nevar tak anarhija valdīt, kur ir tie labie cilvēki? Ozo arī paziņojis, ka iesaistīsies politikā, visu cieņu viņam kā sportistam un cilvēkam, bet viņu tak samīdīs tur ar visiem viņa labajiem nodomiem, izmantos un izmetī tā teikt.
Gribētos jau ticēt ka arī esmu patriots, bet savu galvu labprāt paturētu sev doma1

MeilisDatums: Trešdiena, 28.Maijā.2014, 21:54 | Komentāri # 446
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Quote rukets ()
bet viņu tak samīdīs tur ar visiem viņa labajiem nodomiem, izmantos un izmetī tā teikt.

Vot vot... ka nesanāk kā Raimondu Paulim...
Katrā ziņā nevienā citā pasaules galā, nevienā citā valstī latvietis nejutīsies tik labi kā savā zemē. Var zākāt zaglīgos politiķus un iedomīgos uzņēmējus, bet kopumā ņemot te ir labi... :)

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!

007Datums: Trešdiena, 28.Maijā.2014, 22:05 | Komentāri # 447

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
Bet tad ir jautājums, kuri tad ir tie, kuri būtu pelnījuši valdīt

..hehe...kā Ulmanis,visus naher patrieca,,nav vajadzīgas n-tās partijas..visi tik labi dzīvot grib...3-s,partijas un viss...pārējie lai iet strādāt,,nehera saeimā bikses deldēt ,un par diršsanu naudu saņemt.

piratsDatums: Trešdiena, 28.Maijā.2014, 22:29 | Komentāri # 448
Tematiķis
Komentāri: 179
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote 007 ()
..hehe...kā Ulmanis,visus naher patrieca,,nav vajadzīgas n-tās partijas..visi tik labi dzīvot grib...3-s,partijas un viss...pārējie lai iet strādāt,,nehera saeimā bikses deldēt ,un par diršsanu naudu saņemt.

okk tieši tā.
Šobrid valsts ir tāda ka nav no kā prasit atbildību par ............,nav vainigo nekad( ja vien nerodas domstarpibas dalot baksus )......................kaut kaa viss skaistais beidzas ar mandatu saņemšanu un amata iegušanu pat jaunajiem un patriotiskajiem.psc .......un paliek tikai sliktak, sliktāk . ................drausmigi žel ka vairs nebus tadu..........................kam tautas un valsts labklajiba butu "a priore"........ un saucas tas viss par demokratiju.

ruketsDatums: Ceturtdiena, 29.Maijā.2014, 09:52 | Komentāri # 449
Cienījams cilvēks
 Izgājis
bet kopumā ņemot te ir labi...

Pieejams tikai lietotājiem

Izrādās, ka ar dzīvi LV visvairāk apmierināti ir kurzemnieki, nevaru arī iedomāties, ka varētu dzīvot kur citur.

Quote 007 ()
Ulmanis,visus naher patrieca,,nav vajadzīgas n-tās partijas

Par partijām varētu piekrist, bet vadonis diez vai mums vairs derētu, mūsdienās cilvēkiem cita domāšana pavisam, var jau lamāt demokrātiju, bet nekas jau labāks laikam nav pagaidām izdomāts un tas, ka varam par šo iekārtu tik droši izteikties arī ir viņas nopelns un vēlēšanas ir vienīgais veids kā var mēģināt ko ietekmēt, ja vien pats negrib darboties politikā.
Arī vēlēšanu ignorēšana protams ir viedoķļa paušana, jo daudzi ir vīlušies visos un visā, un tas ko te sāk murgot par sodu uzlikšanu cilvēkiem, kas neiet vēlēt, man liekas galīgs sviests, atkal netiek meklēts problēmas cēlonis, bet visu mēģinās risināt ar sodīšanu, tā vēl vairāk cilvēkus saniknojot.

otomarsDatums: Ceturtdiena, 29.Maijā.2014, 10:49 | Komentāri # 450
Bodnieks

Komentāri: 4100
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Izrādās, ka ar dzīvi LV visvairāk apmierināti ir kurzemnieki, nevaru arī iedomāties, ka varētu dzīvot kur citur.
nirga
Kā tad nu nē! Ja pēc ilgas badošanās posmiem dabū, pa retam, kādu vārītu kartupeli noēst- vienmēr būsiet ar dzīvi apmierināti. Bada ēna klājas pār Kur zemi un cilvēkim no ilgas badošanās visādi gļuki rādās izbrins - tāpēc jūtas apmierināti. Bet Vidzemnieki jau nepametīs tautiešus nelaimē un organizēsim pārtikas sūtijumus-vai mums žēl

Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.

Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!

.

Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 22.Novembrī.2024, 22:27 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Te rakstām... 22.Novembrī.2024, 20:41 zed Pļāpātuve
Lasīt
Karš Austr... 22.Novembrī.2024, 14:01 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Vermahta ž... 19.Novembrī.2024, 16:28 Valduha WW2