|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
Garais | Datums: Ceturtdiena, 18.Decembrī.2014, 11:28 | Komentāri # 676 |
Balvu ielāde ...
| Zin, ka mājās nav labi to darīt, bet ko lai izdara ja ļoti gribās? Jāslēpj.
Nav bārta, vienkārši saprata, ka ir pieķerta.
Komentāru rediģēja Garais - Ceturtdiena, 18.Decembrī.2014, 11:30
|
|
| | | | | | |
Garais | Datums: Piektdiena, 02.Janvārī.2015, 11:59 | Komentāri # 682 |
Balvu ielāde ...
| Dargumu mednieks - amatieris atrod miljonu vertas anglosaksu monetas.
Re, cik vienkārši, lai no melnā racēja kļūtu par dārgumu mednieku ir jaatrod tikai dārgumi.
Komentāru rediģēja Garais - Piektdiena, 02.Janvārī.2015, 11:59
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 04.Janvārī.2015, 15:35 | Komentāri # 683 |
Balvu ielāde ...
| ..nezin cik ilgi tādas lietas vēl notiks
Saldū nograndis sprādziens; ir bojāgājušais http://apollo.tvnet.lv/zinas....1
|
|
| | |
rukets | Datums: Svētdiena, 04.Janvārī.2015, 16:12 | Komentāri # 685 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..nezin cik ilgi tādas lietas vēl notiks
Runā ka bezgalīgs ir tikai kosmoss un cilvēku stulbums, šis tam ir kārtējais pierādījums, nez ko tur tik vērtīgu tanī lādiņā var atrast, ja tā dēļ vērts mirt? Vieglas smiltis nabadziņam.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
pirats | Datums: Svētdiena, 04.Janvārī.2015, 18:26 | Komentāri # 686 |
Tematiķis
Komentāri: 179
Balvu ielāde ...
| pa radio klausijos .traki, traki .dies nedod šadus speciālistus kaimiņos
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 09.Janvārī.2015, 19:46 | Komentāri # 690 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Es te gribētu izstāstīt vienu interesantu sapni par Kuldīgu, kuru redzēju šoruden. Mēs ar Gollumu esam ieradušies pie Ventas rumbas, bet tur nav ūdens. Funktieris bija, ka vējš pūš no iekšzemes, tāpēc viss ūdens sapūsts jūrā! Staigājām ar detektoriem gar sauso rumbu, līdz nonācām pie krodziņa, kurš atrodas pa kreisi no Ventas ar terasi un skatu uz rumbu. Tur satieku pāris madoniešu, kuru vārdi jums neko neizteiks. Bet nesen uzzināju, ka Kuldīgā tiešām atvērts krodziņš ar skatu uz rumbu. Sapņa beigās es gan sāku štukot, ka ūdens līmenim nevarētu būt saistība ar jūru, jo tas tak tek no leišmales... Un Gollums arī kaut kur nosvīda... ...tas tā, muldēšanas pēc, bet vai daudz ir kluba biedru, kuri sapņo par Gollumu?
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
rukets | Datums: Piektdiena, 09.Janvārī.2015, 19:52 | Komentāri # 691 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) nesen uzzināju, ka Kuldīgā tiešām atvērts krodziņš ar skatu uz rumbu
Nu gan tu iespļāvi Kuldīdzniekiem dvēselē, mūsu lepnāko restorānu par krodziņu nosaukdams, te būs izglītojies...
Bangerta restorāns
Komentāru rediģēja rukets - Piektdiena, 09.Janvārī.2015, 20:04
|
|
| | | | | | |
Muitnieks | Datums: Svētdiena, 11.Janvārī.2015, 09:06 | Komentāri # 697 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labrīt! Varbūt, kāds kam laba angļu mēle varētu patulkot, nianses? Informācija no 2014.gada 29.septembra a tekstā raksta, ka depozīts atrasts novembrī, tad gandrīz gadu nesniedza nekādu informāciju presei? Tur vēl ir par atlīdzību, kaut kas visu precīzi nemāku iztulkot? Katrā ziņā šis nav pirmais iespaidīgais romiešu monētu depozīts atrastais Anglijā? Ienāca doma prātā a kāpēc tieši Anglijā atrod tādus iespaidīgus Romas monētu depozītus? Citās Eiropas zemēs, kuras kādreiz bija Romas impērijas sastāvā nav šādi depozīti atrasti? http://www.mirror.co.uk/news....2133601
Šeit vēl viens atradums Anglijā, tikai anglosakšu monētas, tulkojums Delfi ir ļoti pieticigs, tāpēc vārbūt, kāds ar labu angļu mēli varētu pikantākās vietas pareizi iztulkot? http://www.telegraph.co.uk/news....ns.html
Te tas pats, izrādās bijis melno racēju salidojums, līdzīgs, kā mūsējais tikai vairāk apmeklēts, tā teikt kolektīvs atradums? http://www.itv.com/news....n-coins
Komentāru rediģēja Muitnieks - Svētdiena, 11.Janvārī.2015, 09:37
|
|
| |
rukets | Datums: Svētdiena, 11.Janvārī.2015, 11:29 | Komentāri # 698 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Pirmais raksts tulkots Tildi + mani labojumi, ja tāds konspekts der varu tulkot arī pārējos, jo pašam visu tulkot pārāk laikietilpīgi
Dārgumu mednieks, kas atklāja Lielbritānijas lielāko romiešu monētu kolekcijau, to sargāja guļot blakus mašīnā.
Lorenss Egerton tur pavadīja 3 naktis mašīnā pēc tam kad bija atradis 22000 4 gs. monētas
Uzņēmējs sacīja, ka viņš pacieta ziemas apstākļus, lai pasargātu apslēpto mantu.
Viņš pastāstīja Neatkarīgās: "starp atrast apslēpto mantu un arheologi veikuši izrakumus vietā, gulēju mašīnā līdzās jau trīs naktis to sargāt.
"katru vakaru arheologi savāca savas mantas un aizgāja, bet es nevarēju iet mājās un gulēt, domājot, ka tur bija kaut kas tik būtisks sēžam bedrē laukā nekurienes vidū.
"tas bija novembris un bija ļoti auksts. Man bija trīs vai četras segas. Un man ir 6pēdas 3collas, es neesmu tik tiešām paredzēts nakšņot mašīnās."
Smailes Viens no lielākajiem barbaru romiešu bagātības jebkad atrasts Lielbritānijā ir izvilkts, celtnieks, kurš stāvēja sardzē virs tā trīs naktis pēc sava atklājuma
Apglabāts: speciālisti uzskata, ka monētas varētu būt paslēptas glabāšanā
Pēc atrast apslēpto mantu laukā netālu no bijušās romiešu villu izrakumu vietas, Austrumu Devon Metāla detektors kluba biedri lūdza, lai sieva filmas atklājums.
"sākotnēji, es atradu divas mazas monētas īkšķa naga lielumā sēž virs zemes," viņš teica.
"nākamreiz lāpsta bija pilns ar monētām – tie vienkārši izbira uz lauka.
"tas ir līdz šim lielākais atradums, kādu jebkad esmu piedzīvojusi.
Monētas, kas ietvertas dažas ar imperatora Konstantinopolē Lielā tēlu, ir vērts desmitiem tūkstošu mārciņu.
Tie ir oficiāli deklarēta kā dārgumu un turpināja rādīt Britu muzejā šonedēļ.
Tomēr Lorenss atzīst parasti atradumi atklājumi ir daudz mazāk vērtīgi.
"pēdējo gadu laikā es esmu atradis daudzus interesantus priekšmetus, bet nekad neko no šī apjoma.
"par katru interesantu un vēsturisku objektu man vispirms bija jāizrok daudz sūdi.
Iespējams muzejs atradumu iegādāsies un atradējs atlīdzību dala ar zemes īpašnieku.
Devon arheologs Bils sacīja ka monētas noglabātas kā uzkrājums, nebija bankas tāpēc, tik laba, dziļa bedre ir tikpat droši kā jebkurā citā vietā, lai slēptu savus uzkrājumus, ja pienāk grūti laiki, vai, ja taisies prom ilgā ceļojumā.
lai arī kas uztaisījis to īpaši noguldījumu neatgriezās, lai to atgūtu."
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|