Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
zed | Datums: Ceturtdiena, 15.Janvārī.2015, 18:30 | Komentāri # 726 |
Darba rūķis
Komentāri: 739
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) tad jau tik jāmonetē nost
Oki, doki, tā arī tiks darīts! Citādi vēl kāds mežakuilis trieku ķers no izbīles!
|
|
| |
|
Jaunlatvietis | Datums: Piektdiena, 16.Janvārī.2015, 03:15 | Komentāri # 728 |
Vietējais guru
Komentāri: 115
Balvu ielāde ...
| skatoties youtubes video,ieveroju šādu komentāru ,kas liecina,ka esam iemīļota vieta arī cittautiešiem..
In the Netherlands we find lots of casings. Me and my dad search for WW2 relics for 4 years now and we have got a pretty big collection. In the summer we go to Latvia or Poland to detect there. My dad uses a Minelab E-Trac and i use a Garret AT Pro. the second casing you found was fired from a German K98, the number (P131) stands for the factory. The 39 stands for the year (1939). keep up the video's they are fun! good luck .Lucas H.
|
|
| |
Kašātajs | Datums: Piektdiena, 16.Janvārī.2015, 06:15 | Komentāri # 729 |
Gredzenu pavēlnieks
Komentāri: 1182
Balvu ielāde ...
| Quote Jaunlatvietis ( ) In the Netherlands we find lots of casings. Me and my dad search for WW2 relics for 4 years now and we have got a pretty big collection. In the summer we go to Latvia or Poland to detect there. My dad uses a Minelab E-Trac and i use a Garret AT Pro. the second casing you found was fired from a German K98, the number (P131) stands for the factory. The 39 stands for the year (1939). keep up the video's they are fun! good luck .Lucas H.
TULKOJU NO GOOGLES
Nīderlandē mēs atradam daudz apvalku. Es un mans tētis meklēja WW2 relikvijas par 4 gadiem mēs esam ieguvuši diezgan lielu kolekciju. Vasarā mēs braucam uz Latviju vai Poliju. Mans tētis izmanto Minelab E-Trac un es izmantoju Garret AT Pro. otrais apvalks tu atradi tika atlaists no Vācijas K98, numurs (P131) apzīmē rūpnīcā. 39 stendi par gadu (1939). saglabāt videoklipa! labu veiksmi. Lucas H.
Komentāru rediģēja Kašātajs - Piektdiena, 16.Janvārī.2015, 07:56
|
|
| |
|
|
Garais | Datums: Pirmdiena, 19.Janvārī.2015, 10:13 | Komentāri # 732 |
Balvu ielāde ...
| Interesants video garam vakaram.
Komentāru rediģēja Garais - Pirmdiena, 19.Janvārī.2015, 15:53
|
|
| |
Garais | Datums: Pirmdiena, 19.Janvārī.2015, 15:55 | Komentāri # 733 |
Balvu ielāde ...
| Pāršķirstot sabildētās bildes - kāds iepozējis. Tā jocīgi palika.
|
|
| |
|
nēģis | Datums: Otrdiena, 20.Janvārī.2015, 13:13 | Komentāri # 735 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Quote Garais ( ) Pāršķirstot sabildētās bildes - kāds iepozējis. Tā jocīgi palika Pats foceeji?Pievienots (20.Janvāris.2015, 13:13) --------------------------------------------- es kaa skeptikis teiksu-optiskaas speeles,bet var jau buut...
|
|
| |
Garais | Datums: Otrdiena, 20.Janvārī.2015, 18:29 | Komentāri # 736 |
Balvu ielāde ...
| Čoms bildēja. Teikšu, tad baigi labi optiskās spēlītes sanākušas. Ja ieskatās - plaukstu ar var redzēt. Skatijāmies uz logu, tikko to bildē pamanijām. Neko logā nevarēja vairs redzēt.
|
|
| |
|
Kašātajs | Datums: Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 09:42 | Komentāri # 738 |
Gredzenu pavēlnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Garais ( ) Pāršķirstot sabildētās bildes - kāds iepozējis. Tā jocīgi palika. Varu kļūdīties, bet šo bildi esmu jau iepriekš netā kaut kur redzējis
Komentāru rediģēja Kašātajs - Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 09:44
|
|
| |
Garais | Datums: Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 12:20 | Komentāri # 739 |
Balvu ielāde ...
| facebookā varbūt? Tur man ir ielikta.
|
|
| |
|
Kašātajs | Datums: Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 16:12 | Komentāri # 741 |
Gredzenu pavēlnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Garais ( ) facebookā varbūt? Tur man ir ielikta. Laikam tev taisnība. Man liekas ka feisbukā bija. Tev ar to mašīnu vajadzēja izbraukt šo pirmdien cauri ledāinajai upei. Tā bija tā diena kad Jezu Kristu upē svētija. Moška tavam kumeļam arī visu ļauno noņemtu.
Komentāru rediģēja Kašātajs - Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 16:16
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 18:42 | Komentāri # 743 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Manuprāt, ar mācītāju vien nebūs līdzēts - PILNĪGI PAREIZI - brauc pie Valduhas - viņa krajā ne tādas vien lietas notiekās.......
|
|
| |
rukets | Datums: Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 18:51 | Komentāri # 744 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Skatos, te veidojas tāds kā okultistu klubiņš...
Šis konkrētais gadījums var būt arī gaismas un ēnas spēles, bet ka neizskaidrojamais pastāv man šaubu nav, kā katrs to interpretē - Jēzus, Allāhs, Buda vai kas cits, tas jau gaumes jautājums.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
|
|
|
|
Kašātajs | Datums: Trešdiena, 21.Janvārī.2015, 22:10 | Komentāri # 750 |
Gredzenu pavēlnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Garais ( ) Pāršķirstot sabildētās bildes - kāds iepozējis. Tā jocīgi palika. Redzeta aina no filmas Titaniks. Kur Di Kaprio mocija mashina kundziti. Tur ari uz aizsvidusa loga roka paradijas. Shini gadijuma ari profils tika pie loga piespiests.
|
|
| |