Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
Valduha | Datums: Trešdiena, 02.Decembrī.2015, 23:46 | Komentāri # 1101 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Aigars ( ) Kaut kā tā. Cits viedoklis Neviens karš nav izcēlies nesavtīgu mērķu vārdā - zem cēliem lozungiem allaž slēpās tīri saimnieciski aprēķini. Nedaudz iebildīšu Apollo portālam. Irāna līdz šā gada vasarai nevarēja "gribēt" eksportēt gāzi caur Sīriju tā iemesla dēļ, ka tai bija uzliktas starptautiskās sankcijas. Šovasar sankcijas atcēla, un nu Irāna izrādīja pastiprinātu interesi par notikumiem Sīrijā. Lieta tāda, ka Teherāna negrib pieļaut, ka Sīriju sāk kontrolēt Asadam opozīcijā esošie sunnīti. Šiītu pārvaldītajai valstij tas automātiski liegtu izeju uz Vidusjūru. Un tieši Irānas, nevis Asada dēļ Putins iesaistījās konfliktā. Ja patin filmu atpakaļ, tad Krievijas aktivitātes Sīrijā sākās uzreiz pēc Kremļa un Teherānas vadītāju tikšanās. Vai nav dīvaini, ka divus gadus šis karš Putinu īpaši nesaistīja, bet te pēkšņi - miera nesējs...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Piektdiena, 04.Decembrī.2015, 09:18 | Komentāri # 1110 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) "Izolējiet pasaules 50 bagātākos žīdus un kari izbeigsies". Man, kā vecam jūdaistam , Tavi izteikumi nav pieņemami! Pievienots (04.Decembris.2015, 09:18) ---------------------------------------------
Quote Aigars ( ) Tāpat globālākus notikumus kāds fīrē un "lielo" valstu politiķi ir tikai aisberga redzamā daļa(Tāpat kā mūsu politiķi). Domāju, ka viņi paši dejo zem kāda stabules. Tikai tos "kādus", diezin vai mēs kādreiz uzzināsim. Katrā gadījumā tie ir cilvēki ar MILZĪGIEM finansu resursiem! Atliek tikai atvērt žurnālu "Forbes", un mēs to cilvēku vārdus varam izlasīt... Tā ir LIELA spēle, kurā ir daudz spēlētāju, un katram savas intereses. Bet tas jau to pelēko ikdienu padara interesantu...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Gollums | Datums: Piektdiena, 04.Decembrī.2015, 12:08 | Komentāri # 1111 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) žurnālu "Forbes" - domāju,ka ĪSTIE ir pavisam citti un ar daudz lielāku ietekmi nekā žurnālā publicētie - pelēkie kardināli sevi neafišē..................
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 05.Decembrī.2015, 18:46 | Komentāri # 1112 |
Balvu ielāde ...
| Prieks, ka beidzot Sancho ar pilnu klapi atgriezies apritē
|
|
| |
Meilis | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 13:49 | Komentāri # 1113 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Man, kā vecam jūdaistam , Tavi izteikumi nav pieņemami! Būtībā jau nav svarīgi kāda mūsu pasaules valdniekiem tautība, tajā teicienā ietverot ietekmīgāko cilvēku tautību H. Fords apliecinājis savu attieksmi pret semītismu. Gan jau tajos gados šis izteiciens aizgāja līdz Adolfa ausīm un tikai stiprināja viņa pārliecību par saviem uzskatiem.Pievienots (06.Decembris.2015, 13:49) --------------------------------------------- Ja nebūtu uz pasaules ļaunuma, neviens nesaprastu kas ir labi. Pārlieks labums piesaista ļaunumu un otrādi... Tas ir normāli un kari ir neizbēgami cilvēku sabiedrībai. Lieli vai mazi, bet vajadzīgi lai turētos līdzsvars. Sorī, biku iebraucu ''filozofijas stūrītī'' ... paturpināšu šo tēmu tur
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
|
|
|
Gollums | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 21:09 | Komentāri # 1117 |
Balvu ielāde ...
| Paskat kāds draņķis - mani cienāja ar nēģu galvām un izkāmējušām vēja zivīm,kas pusgadu kūts pakļā kaltētas,bet šamējiem podiem medu iešķiņķo..... Nē,nē - man jau naf žēl,es jau tik priecājos,ka labs cilvēks tasAmigo ............................. tik,ka brauksi ciemā,vatētās bikšeles uzvelc - mans suncītis zobiņus jau asina......
|
|
| |
|
Amigo | Datums: Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 22:11 | Komentāri # 1119 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) mani cienāja ar nēģu galvām un izkāmējušām vēja zivīm,kas pusgadu kūts pakļā kaltētas,bet šamējiem podiem medu iešķiņķo....
Nu jaka no nēģiem tikai galvas palika pāri , jo tos lunkanos jau tu tik uz bildēm biji redzējis. , tākā tavs niknais suns nu jau mans labākais draugs es jau ar šortiem tur tusējos.
Komentāru rediģēja Amigo - Svētdiena, 06.Decembrī.2015, 22:18
|
|
| |
|
|
|
|
|
|