Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
Garais | Datums: Ceturtdiena, 04.Augustā.2016, 08:47 | Komentāri # 1702 |
Balvu ielāde ...
| Šogad jau 365.
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 04.Augustā.2016, 19:42 | Komentāri # 1704 |
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
007 | Datums: Piektdiena, 05.Augustā.2016, 21:34 | Komentāri # 1705 |
Balvu ielāde ...
| ..hehehe,,izgāju sievu uz darbu pavadīt,i sadomāju alutiņu nopirkt..pāreju ielai,policists klāt..sāk vervelēt tik ātri vāciski,ka man nekas nav skaidrs.. ,kad tikām pie skaidrības..izrādās..policijas operācija,suns kaut ko meklē..ibitīt..skaists vācu aitu sunis,ko ošņāja..mani dzina ātrāk prom,lai netraucēju.. ..nācu atpakaļ,skatos...ibio..uz ielas stūra tāds mazs alusdārzs,veči iemet alutiņu,i uzkož..hehe..operācija...visi no alusdārza ārā,lai suņuks var atrast ko tādu,kas aizliegts..veči ar alus kausiem uz ielas
|
|
| |
Garais | Datums: Svētdiena, 07.Augustā.2016, 11:10 | Komentāri # 1706 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) tā arī ir- paša bundža maksā ap 30 tūkstošus Ieskaties vērīgāk, mums bundža maksā 344 tūlkstošus, ne 30!!!
|
|
| |
|
007 | Datums: Svētdiena, 07.Augustā.2016, 16:01 | Komentāri # 1708 |
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) Labdien! Neiet bildīte!
|
|
| |
|
Garais | Datums: Svētdiena, 07.Augustā.2016, 16:53 | Komentāri # 1710 |
Balvu ielāde ...
| 007, ļoti glīta vietiņa.
|
|
| |
|
Muitnieks | Datums: Svētdiena, 07.Augustā.2016, 19:11 | Komentāri # 1712 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labvakar! Agrāk nebija problēmu ielikt bildītes, tagad mēģināju no rīta nesanāk, mēgināju vakarā arī nesanāk, es savās manipulācijās ar bildīšu ieveitošanu neko neesmu mainījis, tas nozīmē, ka forumā kaut kas ir mainījies, ja nav vēlēšanās lai forums papildinātos ar informāciju, tad nevajag arī, man nav laika sēdēt stundām pie kastes.
|
|
| |
Valduha | Datums: Svētdiena, 07.Augustā.2016, 19:26 | Komentāri # 1713 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) Labvakar! Agrāk nebija problēmu ielikt bildītes, tagad mēģināju no rīta nesanāk, mēgināju vakarā arī nesanāk, es savās manipulācijās ar bildīšu ieveitošanu neko neesmu mainījis, tas nozīmē, ka forumā kaut kas ir mainījies, ja nav vēlēšanās lai forums papildinātos ar informāciju, tad nevajag arī, man nav laika sēdēt stundām pie kastes. Dīvaini, TiiFs nupat karpas līķi bija ielicis...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 07.Augustā.2016, 23:13 | Komentāri # 1714 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Re kā 007 bildīte iet, jo ir ķītra... ..test...
|
|
| |
|
|
Garais | Datums: Pirmdiena, 08.Augustā.2016, 10:22 | Komentāri # 1717 |
Balvu ielāde ...
| Bildes svars nedrīkst būt lielāks par kaut kādiem 300kb! Lai gan ņēma pretīm no telefona pa taisno arī stipri smagākas.
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 08.Augustā.2016, 11:19 | Komentāri # 1718 |
Balvu ielāde ...
| Garais, ..jā,ir tā,es ar esmu licis smagākas,un gāja,a citreiz pat ap 100 kb neiet,kas par vainu,nezinu...
|
|
| |
|
Garais | Datums: Pirmdiena, 08.Augustā.2016, 13:24 | Komentāri # 1720 |
Balvu ielāde ...
| Ja fočeta ar telefonu tad visdrīzāk tomēr "svars" ir par lielu. No vecā tel varēju ielikt pa taisno, tagad par jauno man neņem pretīm kamēr nesamazinu.
Šis te UCOZ serviss ir tāds gļukains. Ieteiktu moda kungiem apdomāt iespēju forumu pārcelt uz ko jēdzīgāku.
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 08.Augustā.2016, 16:20 | Komentāri # 1721 |
Balvu ielāde ...
| ..labi,ka toreiz vatņiki nesaprata,ka dziesma spēj mūs vienot...1985 gads...
|
|
| |
|
|
|
|