Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
rukets | Datums: Trešdiena, 24.Augustā.2016, 17:40 | Komentāri # 1753 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) vairāk par 15 minūtēm nevar kvēpināt? viss atkarīgs no tā ko kvēpina...
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Muitnieks | Datums: Trešdiena, 24.Augustā.2016, 17:56 | Komentāri # 1754 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labvakar! Turpinām kvēpināt dūmi un smirdīgi joņi izdalās pa apkārtni un tā pēc 15 minūtēm atslēdzam strāvas padevi un izvelkam to visu dienas gaismā, fu cik pretīgs paskats bet artefakts, tā neko kaut kur ir saskatāmi rūsas pleķīši? žēl neienāca prātā pirms kvēināšanas nofotokardēt, bet nekas eksperiments turpinās un būs vēl bildītes. Zinātnieki stāsta, ka vajagot pēc kvēpināšanas sodas ūdenī mērcēt, bet es iešu citu ceļu, tūlīt artefakts tiks nokarsēts un tad jau redzēs, kas sanāks? Varat iesniegt priekšlikumus, papildinājumus, rezolūcijas u.t.t.
|
|
| |
|
Muitnieks | Datums: Trešdiena, 24.Augustā.2016, 19:03 | Komentāri # 1756 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labvakar! Eksperiments turpinās artefakts tika apstrādāts termiski pēc kā nonāca atrabotkas vannā $IMAGE1$ un otra puse tomēr mani rezultāts neapmierina, metāls ir ietonēts, bet ir palikuši rūsas izēstie robi milimetra varbūt nedaudz dziļāk, tāpēc jāizskata nākošie varianti, kā iegūt baudāmu izskatu. Var špahtelēt un krāsot, bet domāju arī tas nebūs labi, tāpēc nolēmu slīpēt virsmu un sekojoši apstrādāt termiski un atkal atrabotkas vannā. Tā kaut kā?
Komentāru rediģēja Muitnieks - Trešdiena, 24.Augustā.2016, 19:07
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 24.Augustā.2016, 20:07 | Komentāri # 1757 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks, ..es reiz mēģināju melnos dzelžus šitajā mērcēt,pašķaidiju ar ūdeni,iemērcu,tik jāseko līdzi procesam,pa laikam ar birstīti jāpakasa kakas nost..sanāca labi.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 30.Augustā.2016, 12:05 | Komentāri # 1768 |
Balvu ielāde ...
| Latvijā manīts eksotiskais baltgalvas grifs ..paskat,cik rets ciemiņš.. http://www.delfi.lv/aculiec....7845149
|
|
| |
|
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 01.Septembrī.2016, 16:03 | Komentāri # 1772 |
Balvu ielāde ...
| Quote Amigo ( ) Ikar , Paldies par sveicieniem ko atveda man un Gačam no pašas vācijas. ,,vienmēr laipni ..tā vien rādās,ka tā pasaulīte ir ļoti maza..
|
|
| |
|
|
|