|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
Ketu | Datums: Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 16:09 | Komentāri # 1801 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Tur jau arī ir pacēlājs uz Zugspitze - Vācijas augstākais kalns, 2962m. un tad otrs kas iet zemāk un tad no turienes var u to Knorrhutti aiziet. Mēs kopumā nogājām kādas 6h., bet kārtīgam racējam tas jau nav nekas īpašs
...
Komentāru rediģēja Ketu - Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 16:11
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 16:13 | Komentāri # 1802 |
Balvu ielāde ...
| Ketu, Zugspitze ,,,jāaāāā,,tas ir super,biju tur,pat alutiņu padzēru 2962 m augstumā,un pusdienas paēdu...super vieta.
|
|
| |
Ketu | Datums: Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 16:19 | Komentāri # 1803 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Nu jā. Man arī patika. Un ja atceries tur no augšas var ezeru redzēt, tur mēs pat nopeldējāmies, ūdens dzidrs un tīrs. Zivis cauri var saredzēt.
...
|
|
| | |
007 | Datums: Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 20:45 | Komentāri # 1805 |
Balvu ielāde ...
| Aigars, ..Tu te nerādi kaut kādus skatus.kas saucās ,,VAKARS UZ EZERA....vai kautkādas citas ūdenstilpnes.. Tika uzdots konkrēts jautājums,,uz saidojumu būs vārīti vēži,vai kā???J būs,tad es ar braucu
|
|
| | |
007 | Datums: Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 21:16 | Komentāri # 1807 |
Balvu ielāde ...
| Quote Aigars ( ) 10tajiem datumiem jau ir riskanti kaut kur sperties vēžot ..signālnieki..tos var močīt...LV kaitīga suga..
Quote Aigars ( ) Volviķis atkal niķojās ..šito jau Tu dziedāji,kad bija saiets pie Ruketa pagāšruden,,sazvanījamies,Tu teici,ka auto niķojās,,,es ieteicu ...dod uz šrotu...atceries??
..ok...tas teksts Tev pārdomām.. ..saki man,,,ja man dīķī latvijas vēzīši,,kuri ļoti labi ievairojušies...pateicoties MEILIM..viņš man palīdzēja reiz ..gadus senāk..atveda maziņus...un..viņiem taijā dīķi patīk... ..lieta tāda..var laist signāvēžus arī,,vai labāk ne??man viņi patīk,jo ir labs iznākums,ko bauda virtuvē..tie mūsu vēzīši virtuvei...nu neceļās roka vārīt... ..kā tur ir..sadzīvos abas sugas???
|
|
| |
Aigars | Datums: Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 22:01 | Komentāri # 1808 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Vienkārši viņi vairs nekāps krītiņos un murdiņos. Pēc tam līdz maijam viņus būs grūti noķert. Ziemas režīmā pāries. Volviķi jau vajadzēja izmest uzreiz pēc nopirkšanas :D Par dīķiem nezinu. Baigi agresīva suga, var izspiest vietējos. Kaut gan vienam paziņam ļoti labi sadzīvo ar citu invazīvo sugu - dzeloņvaigu vēžiem. Tie tādi miera mikas salīdzinoši, bet atkal esot noturīgi dikti pret ūdens kvalitātēm un visādām kaitēm. Tos mazāk esmu ķēris, bet garšās ziņā īpaši neatšķiras. Spīles mazākas, nav tik agresīvi. Pilna Lielupe, Daugava, Vecdaugava ar šiem. Signālnieki atkal vairāk pa Salacas baseina upēm un Gaujas pietekām. Par turēšanu dīķī kopā ar vietējiem es Tev nepateikšu gan. Zinu tikai, ka šaurspīļu vieglāk ir turēt dīķos, platspīļu viscimperlīgākie. Toties, ja skatās vēsturiski, tad platspīlu ir vienīgā vietējā suga. Šaurspīļu arī vēlāk tika te ievazāti, bet daudz agrāk par šīm amerikāņu sugām! Karoče vēžošanas forumā šī tēma kaut bija apsriesta, vari parakāties ko cilvēki teikuši
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 08.Septembrī.2016, 11:29 | Komentāri # 1809 |
Balvu ielāde ...
| http://www.tvnet.lv/zinas....00_sods
Kas tad nu sanāk???Tad jau vairs kamuflāžas formā nedrīkstēs staigāt??Trakomāja..
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 08.Septembrī.2016, 11:44 | Komentāri # 1810 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) Kas tad nu sanāk???Tad jau vairs kamuflāžas formā nedrīkstēs staigāt??Trakomāja.. Necel nu paniku, bet izlasi to, kas rakstīts: "Līdz ar to personas, kurām likums nav piešķīris tiesības valkāt karavīra formas tērpu un nēsāt NBS atšķirības zīmes, tostarp Zemessardzes atšķirības zīmes, nav tiesīgas to darīt.Arī zemessargs (bijušais zemessargs) ir tiesīgs valkāt karavīra formas tērpu ar atšķirības zīmēm tikai tādās situācijās un veidos, kādos to nosaka tiesību akti." Tiec ar saviem bēgļiem Vācijā galā, un tad Latviju sauc par trakomāju...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Ceturtdiena, 08.Septembrī.2016, 11:46
|
|
| |
007 | Datums: Piektdiena, 09.Septembrī.2016, 14:32 | Komentāri # 1811 |
Balvu ielāde ...
| ..kaut kā tā,???????
|
|
| | |
007 | Datums: Svētdiena, 11.Septembrī.2016, 11:06 | Komentāri # 1813 |
Balvu ielāde ...
| Kašātajs, ..bundesvera lukturis..
|
|
| | | | | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 13.Septembrī.2016, 08:42 | Komentāri # 1818 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Var palasīt ko domā par bēgļiem citas valsts policija. Padomāsim loģiski, bez emocijām. Bēglis ir tas cilvēks, kurš bēg. Loģiski? Loģiski. Te uz Latviju tika uzaicināts bariņš bēgļu. Tā bija? Bija. Ja reiz uzaicināja, tātad tas vairs nav bēglis, bet ciemiņš. Loģiski? Loģiski. Par ciemiņiem rūpējas? Rūpējas. Bet, acīmredzot, rūpējās švaki, jo daļa aizmuka. Tā bija? Bija. Ja reiz aizmuka, tātad automātiski kļuva par bēgļiem. Loģiski? Loģiski. Aizmuka uz citu valsti, tātad tanī valstī viņi ir bēgļi, kuri aizmukuši no latviešu necilvēcīgās, es pat nebaidos šī vārda NOZIEDZĪGĀS izturēšanās. Tā ir? Tā ir. Ja reiz Latvijā pret cittautiešiem izturas necilvēcīgi, pat noziedzīgi, tad šī valsts nav pelnījusi uzņemt nevienu bēgli! Tāds sods Latvijai būtu bargs, bet pelnīts! Kaut kā tā...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | |
Garais | Datums: Ceturtdiena, 15.Septembrī.2016, 22:07 | Komentāri # 1822 |
Balvu ielāde ...
| Ar pirkstu parasās uzvilkt - Kredītā.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 16.Septembrī.2016, 05:47 | Komentāri # 1823 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Tie kam gāze sapratīs
Nu jau vairs neesmu ar gāzi braucējs. Teicu, ka nekad nepirkšu traktora mašīnu, bet redz ņēma un sanāca ....tā ir, nekad nesaki nekad
|
|
| |
TiiFs | Datums: Piektdiena, 16.Septembrī.2016, 18:47 | Komentāri # 1824 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Pieejams tikai lietotājiem
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
Komentāru rediģēja TiiFs - Piektdiena, 16.Septembrī.2016, 18:50
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 21:44 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|