Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| |
|
|
Ketu | Datums: Svētdiena, 28.Janvārī.2018, 21:40 | Komentāri # 2453 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| http://m.lvportals.lv/visi....niecibu
...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 09.Februārī.2018, 15:17 | Komentāri # 2464 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ..tikko sazvanījos ar Surikātu...ar domu paprasīt..kāpēc neko neraksta... ,,kas izrādās..manas domas apstiprinājās...es viņam prasīju,vai ir kompis,,,šis uzreis,,kompis ir,bet nav klaviatūras, ..es rakājoties pa krāmiem vienu,,gandrīz jaunu ..darba kārtībā atradu..varbūt kāds brauc caur Ērgļiem uz Cēsīm..varētu iedāvināt ...
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
shlapkins | Datums: Svētdiena, 11.Februārī.2018, 22:05 | Komentāri # 2465 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Tas ir gļuks vai mani bloķē ?
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
shlapkins | Datums: Pirmdiena, 12.Februārī.2018, 18:39 | Komentāri # 2467 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Nu man tur rādās tas cilvēciņš,ar uzrakstu kad iespējams esat bloķēts mazās aktivitātes dēl,vai pieja ierobežota. Tikai kāds pamatojums ,tam ???? + vēl jāraksta kods lai atbildētu ha-ha
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
|
|
|
Kašātajs | Datums: Ceturtdiena, 15.Februārī.2018, 11:28 | Komentāri # 2472 |
Gredzenu pavēlnieks
Komentāri: 1182
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) šī dziesma uzrunā! Kas tieši uzrunā?? Tie vārdi SIKEĻ SAKEĻ?
Komentāru rediģēja Kašātajs - Ceturtdiena, 15.Februārī.2018, 11:30
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 15.Februārī.2018, 14:00 | Komentāri # 2475 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| http://www.la.lv/prasa-nekavejoties-samazinat-elektribas-rekinus/ ..kā jums patīk jaunā elektroenerģijas maksa??? ..es ir uz pakaļas..man ir īpašums,kur patēriņa nav jau gadus sešus,,visu laiku viss bij ok..tad izdomāja kaut kādu abonēšanu..menesī jāmaksā 4,8,,eu..kaut kā tā..slinkums rēķinus mekl'et..tagad 8,58eu..zašibis..redz kā vajag naudu taisīt.. ..bij funktieris atteikties,lai slēdz nost,,bet,,ir nelieli plāni tuvākajā nākotnē,,vajadzēs to štromu..tad pieslēgt atpakaļ maksās ap 600 eu..plānprātiņu kantoris..ko tur vairāk teikt..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Ceturtdiena, 15.Februārī.2018, 14:04
|
|
| |