|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | | |
nēģis | Datums: Pirmdiena, 09.Martā.2020, 21:58 | Komentāri # 3328 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| 007,ta ne jau no tā vīrusa baidos,bet drīz būs jābaidās no sekām ,kādas sataisijusi šī ažiotāža.Jau tagad tas traucē dzīvot-viss vel tik priekšā-visi ierobežojumi un neizpaliks ekanomiskās problēmas. Ja runā par paśu vīrusu,nu man smiekli par to nāk.Kā meita man no skolas atnāk un tur arī apspriestākā tēma,bērni tak jau sabijušies.Tad viņai prasu,,Vai tad tu no gripas baidies''?,viņa saka nē,tad nu viņai atsaku no šī vispār vari nebaidīties. Līdzīgi ir gripas laikā,saka tik un tik nomiruši,es saku no gripas nemirst,tik palīdz piebeigt vārgos un uzskatu no tā visa izrietošā statistiku nedrīkstētu veikt. , tas tikai uzvelk cilvēkus,jo pelēkā masa ir stulba.
|
|
| | | | | | | | |
Aigars | Datums: Otrdiena, 10.Martā.2020, 12:05 | Komentāri # 3336 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Asariem nav lieguma LV. Vienīgais ierobežojums iekšējos ūdeņos ir kopējais svars - 5kg A līdakai katrā ūdens ekosistēmā ir svarīga loma. Bez līdakām neattīstās kaut vai privātā dīķī karūsas. Runājot par lielākiem ūdeņiem - ar nepietiekamu skaitu līdaku, ūdeņos savairojās baltās zivis un vārda tiešā nozīmē piedirš ūdeņus. Burtniekā joprojām cīnās ar brekšiem, kas savairojušies ļoti daudz un nevienam tos nevajag, zvejnieki ar grib tikai līdakas un zandartus. Bet tā tur jau ir diezgan liela problēma un brekši ir tik daudz un tik lieli, ka līdakas īsti vairs tos nelieto uzturā. Ezers tiek aizdirsts, aļģes savairojās, skābekļa sāk trūkt. Vasarā bieži vien tak pat neiesaka Burtniekā peldēties.... Daba, pa lielam, pati pārsvarā visu sakārto, bet reizēm vajadzīga cilvēka iejaukšanās. Bet tad konkrēti jāsaprot ko dara un kāpēc, nevis vnk, ka man tā patīk. Tur vesela zinātne īstenībā apakšā un bez zinātniskiem pētījumiem vispār neko nevajadzētu laist iekšā nekur. Es par zivi un copi varu dirst daudz, tāpēc īsais rezumē - līdakas ir obligāti vajadzīgas mūsu ūdeņos. Tās palīdz uzturēt veselīgu citu sugu populāciju(ne tikai zivju), tur viss saistīts.
Par taksi - jau vairāk kā gadu strādāju aplikācijas taksī(Bolt) un tarifus rēķina aplikācija. Ja ir liels pieprasījums tajā brīdī, tad arī brauciens būs dārgāks, bet pa lielam tā ir zemo cenu kompānija un Rīgā to izmanto ļoti daudz un daudzi!
Nekādas krāpšanas, tikai roku veiklība un Tu man būsi parādā visu, kas Tev ir
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| | | | | | | | | | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 12:15 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 21:44 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|