|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 26.Janvārī.2022, 14:36 | Komentāri # 4277 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Īsti nesapratu domu... Nacionālajai apviernībai cita nekā nav padomā, lai veicinātu valsts attīstību? Man tas atgādina "spalvu spodrināšanu", pirms nākamajām Saeimas vēlēšanām. Ja viņi domā, ka skolnieks, ejot caur Jēkabpils parku, ieraudzījis krievu lielgabalu, kļūs par proklemlistisku bazūni, tad man ir jautājums - cik augstu jūs vērtējat savas valsts pilsoņu spriestspēju? Padomju laikos bija aizliegtā literatūra. Pēc likuma, to varēja turēt mājās, bet tai vajadzēja atrasties aizslēdzamā grāmatplauktā. Lai pionieris nevarētu to atvērt, izlasīt, un kļūt par valsts ienaidnieku. Pēc viņu loģikas arī Rolanda statuju no Rātslaukuma vajadzētu aizvākt. Galu galā tā sombolizē "Latvijas pakļaušnu, jeb okupāciju no totalitāra režīma puses (tolaik visi režīmi bija totalitārti). Rokā viņš tur zobenu - totalitāra režīma ieroci.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 27.Janvārī.2022, 16:44 | Komentāri # 4283 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Muzejs un goda vieta nav viens un tas pats. Pie lielgabala, ko var apskatīt muzejā, neviens neiet ar sarkanām neļķēm. Tu par to esi pārliecināts? Redz, runa ir par tautas (vai konkrēta cilvēka) pašpietiekamību. Mani nemaz neuztrauc cilvēki, kuri 9. maijā pulcējas pie sava pieminekļa Pārdaugavā. Nesiet neļķes, dzeriet šņabi, līksmojiet uz nebēdu. Ja tā ir vienīgā šo ļaužu pašpietiekamības izpausme, mani tas netraucē. Tie ir viņu svētki, kuri manu pasaules uzskatu neietekmē. Dzeriet, priecājieties, ejiet rotaļās uz nebēdu. Speciāli Sālītim "uzsaucu" skaistu dziesmu, neļķu nesēju valodā:
Vai nav skaista? Mani fascinē tas bajāna spēlētāja azarts!
|
|
| | |
sālītis | Datums: Piektdiena, 28.Janvārī.2022, 11:03 | Komentāri # 4285 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Speciāli Sālītim "uzsaucu" skaistu dziesmu, neļķu nesēju valodā Neļķes nes ne tikai vienā valodā runājošie. Ja tā lieta aprobežotos tikai ar gremdēšanos vēsturē un atmiņās, tas nebūtu nekas ļauns. Diemžēl, šodienas kontekstā skatoties, aiz A robežas esošie kara pūļi ar savu ēnu daļā tautas cenšas inducēt to, ko var saukt par hibrīdkaru. Un jāsaka, ka mums uz vietas atrodas arī daudz viņu atbalstītāju, un tiem es pieskaitu arī tos, kuru kolorītākie pārstāvji bija ar svilpēm mutēs pie Astras pieminekļa atklāšanas. Bet dziesma ir skaista, tas gan!
|
|
| |
Kalnietis | Datums: Piektdiena, 28.Janvārī.2022, 23:20 | Komentāri # 4286 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Mums viņu mentalitāte pieņemamāka, saprotamāka un nav jau viņi slikti cilvēki, tik viņu vadoņi mūs nemīl un kūda savā starpā.
Komentāru rediģēja Kalnietis - Sestdiena, 29.Janvārī.2022, 07:31
|
|
| | |
Valduha | Datums: Sestdiena, 29.Janvārī.2022, 14:39 | Komentāri # 4288 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Bet dziesma ir skaista, tas gan! Sevišķi mani fascinē bajānista azarts.
Quote sālītis ( ) Vēl viens Talants mums ir zudis uz visiem laikiem... Skumji...
|
|
| | | | | | | | | |
nēģis | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2022, 22:27 | Komentāri # 4297 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Ta nē,es tā tīri aiz intereses domāju apvaicāšos,jo nav saprotama to cilvēku domāšanas veids,kad pēc ,nu jau publiskiem paziņojumiem,nu jau krietnu laiku par to ,ka slimie mirst vairāk un potētie procentuāli inficējas vairāk,vel kāds no laba prāta iet potēties? Tad nu meğināju izprast,vai šie cilvēki ir apmāti vienkārši ar potēm(patīk izmantot katru iespēju potēties),jebšu smadzenes neuztver acīmredzamo(aizmiglojušās acis) atsevišķos gadijumos? Pēc visa ,nu jau kas notiek pasaulē-lielvalstis atsakās no obligātās vakcinācijas utt.,man jautājums jums,kas jau ielaida ,,balstvakcīnu". Tātad, kas jūsuprāt ir spēcīgākie argumenti,kapēc to darijāt?,jautāju to,jo manam tēvam ağitē feldšere pa balstvakcīnu,tad nu paprasiju vai nezin tādu faktu,ka nu jau varākus mēnešus vakcinētie saslimst un krīt vairāk!?.Pie tam piemetināju,ka pagajušajā diennaktī 15 miruši,3 daļa nevakcinēti.Tātad vakcinēti vairākumā(tas no ziņām pa radio),viņš atbildēja ,ka īsti jēga jau nav,bet vel nezinot vai ies uz 3šo poti. :doma1: Tātad acīmredzams,bet viena daļa kaut kam akli tic,tas fenomens mani pārsteidz.
|
|
| | |
nēģis | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2022, 22:49 | Komentāri # 4299 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Nu bez kašķa,tikai vismaz 2 argumenti Sālītis. Pievienots (01.Februārī.2022, 22:54) --------------------------------------------- Vel es iedomajos,ka armijā kas bijuši,viņiem respekts pret pavēlēm,vai norādijumiem,tā tāda kā smadzeņtrauma,bet tad iedomajos,ne visi tie kas bijuši,potējas.
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|