|
Ziedo vietnes attīstībai!
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
|
| | | | | | | |
rukets | Datums: Trešdiena, 06.Martā.2024, 20:37 | Komentāri # 4382 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
|
Pievienots (06.Martā.2024, 20:39) ---------------------------------------------
Quote nēģis ( ) tas viss tikai savu atbalstītāju pūlim ,lai nonāktu pie varas. Precīzi, jo latvietim no tā nekas nemainās. Latvietim ir jābūt saimniekam savā zemē.
Kas tas ir un cik tas maksā?
Komentāru rediģēja rukets - Trešdiena, 06.Martā.2024, 20:48
|
|
| | | | | | |
rukets | Datums: Pirmdiena, 01.Aprīlī.2024, 18:01 | Komentāri # 4388 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) rukets, ..atver acis...visa pasaule Visa pasaule manis pēc var iet uz poda, neticu vairs nevienam, vismazāk tai propogandai ko mums stāsta.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | | | |
sālītis | Datums: Otrdiena, 02.Aprīlī.2024, 20:07 | Komentāri # 4393 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Tie krievu nacisti tak galīgi nabagi ir. Ko tur par lietotiem podiem un veļas mašīnām, ko tie piesavinās, runāt, ja pat ar savu kirilicu saviem simboliem nepietiek, ir jāņem mūsu skaistos latīņu burtus. Pievienots (04.Aprīlī.2024, 06:52) --------------------------------------------- Man tuvākajās dienās beigsies autovadītāja apliecības derīguma termiņš. Tas nozīmē to, ka jātiek uz CSDD vairākus desmitus kilometru, jāmaksā par nomaiņu. Būtībā jāmaksā par krāmu, kas kaut kur mājā mētāsies pilnīgi nevajadzīgs, jo mums katram valsts jau ir uzlikusi par pienākumu iegādāties ID kartes, ko varam tiesību vietā uz ceļa uzrādīt ceļu policijai. Arguments, ka šī apliecība ir vajadzīga ārzemēs, man neder, jo braukāju tepat pa savu apkārtni. Ja nu vajadzētu ārzemēs stūrēt, tad arī ar prieku to plastikāta gabalu apmaksātu. Bet tagad... Jācer, ka kādreiz šī nejedzība beigsies, tāpat kā ar tām obligāti apmaksājamām tehnisko apskašu uzlīmēm.
|
|
| | | |
sālītis | Datums: Ceturtdiena, 04.Aprīlī.2024, 12:57 | Komentāri # 4396 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Kāpēc jāatjauno tiesības? Tāpēc, ka neesam roboti. Veselība cilvēkam mainās. Katram var pienākt brīdis, kad ārstu komisija pasaka stop. Vecīt, tev turpmāk jāiet kājām... Veco zēn, Tu pats visu jauc putrā! Ārsta atļauja man ir vēl vairākus gadus derīga, un to man šodien neprasīja pie tiesību maiņas. Man bija notecējis veco tiesību termiņš. Šo plastikāta plāksnīti, kas nākamos 10 gadus mētāsies pa atviktni (ka tik vēl nepazūd!), man vajadzēs tikai tad, kad atkal tai beigsies termiņš. Uz copi un racieniem es braukāju ar ID karti kabatā. Jā, pie tehniskās apskates prasīja gan uzrādīt tiesības, bet man to nebija līdz, pietika arī ar ID karti. Tajā brīdī, kad pēc pāris gadiem, kad man beigsies ārstu šoferu komisijas atļauja, automātiski nederīgas taps arī šodien saņemtās tiesības, kam virsū ir 2034.g.4.aprīlis. To visu var apskatīt savā e-csdd. Man ir uzlikts arī tas, ka savlaicīgi nāk paziņojumi par to, ka beidzas termiņi gan tiesībām, gan OCTA un vajadzētu būt arī par ārstu atļaujas derīguma beigām. Un, jā, ja tiesībām ir beidzies termiņš, tad ID karte tiešām nepalīdzēs, tā tas ir saskaņā ar šodienas kārtību. Bet es ceru, ka šī kārtība tiks mainīta, jo es dzīvoju demokrātiskā valstī, kur tiks pieņemti vairākumam labvēlīgi likumi un normas.
Komentāru rediģēja sālītis - Ceturtdiena, 04.Aprīlī.2024, 13:01
|
|
| | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|