...čau kolēģi..
|
|
007 | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 17:25 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| ...sveiciens visiem.. ..kā tad jums tur pa LV....laikam sākat pamazām salt?? ...mums ta Minhenē,pagaidām lielākais sals vienu rītu bij -4...laiciņš super,,drusku lietutiņš..saulīte pa laikam..un +6 stabili turās.. ...jums jau laikam reakšana cauri,,,zemīte sasalusi?? ..mana nav miera,,te foršas vietas..monētām jābūt 100%..tik bail,ka sāli pakaļā kāds neielaiž.. ..aparātu jau nolūkoju,,tik naudīna druski jāiekrāj Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
Amigo | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 18:37 | Komentāri # 2 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) mums ta Minhenē,pagaidām lielākais sals vienu rītu bij -4...laiciņš super,,drusku lietutiņš..saulīte pa laikam..un +6 stabili turās.. ...jums jau laikam reakšana cauri,,,zemīte sasalusi?? 007 , tu jau kā Minhenietis runā , vai tad uz palikšanu sataisījies ????
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 21:49 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| 007, galīgi nevar saprast to Minhenes izloksni... ko tu tur teici?vai zelta podu ar to verķi esi atradis?
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 22:51 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| ...nu kādu laiku,palikšu gan...cik ilgi....nezinu...zinu,tikai to,ka uz vasaru uz 2vām ned.toč Dzimtenē būšu... ..ehhhh..vīri...viss te ir super...vienīgi Tēvzemes pietrūkst...
|
|
| |
|
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 20.Janvārī.2014, 15:21 | Komentāri # 7 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) nevar saprast to Minhenes izloksni tā nav Minhenes izloksne, tas ir no alus ..... kad es tur biju, man arī izloksne izmainījās, bet pēc tam "atlaida"....
|
|
| |
|
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 04.Februārī.2014, 16:37 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| ...hehe,,bus gana lobs????
|
|
| |