Bērnības atmiņas
|
|
|
|
|
Gollums | Datums: Trešdiena, 26.Februārī.2014, 00:46 | Komentāri # 29 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) mazgadīgo razbainieku - kolonijas cienīgs kontingents...... ...... cik atceros,tad divas reizes mūsu izdarības varēja beigties ar pamatīgu traģēdiju - biju vasaras brīvdienās aizkomandēts uz laukiem pie brālēna.Šis tāds miera mika,tad nu es varēju izvērsties un viņam un vēl dažiem lauķiem parādīt,ko pilsētnieks spēj.Spēlējām kariņu un izdomājām,ka jāmet gaisā kaut kas dūmojošš,starp diviem kokiem iesējām no veļļuks kameras izgrieztu gumijas sloksni,tanī ielikām lielu ,laikam faustpatronas čauli,kas bija pildīta dūmojošo plastmasu un tad nu divatā atvilkām un laidām gaisā,lidoja vareni.Bet paši skrējām apakšā,kuram tuvāk nokritīs - diemžēl brālēnam uzkrita uz galvas un ar asajām malām iedūrās pakausī,paskats bija krimināls - stāv lauka vidū asinīm noplūdis kara varonis ar seksti galvā,bet pārējie pārbīlī nevar saprast - svinēt uzvaru vai gatavoties inkvizīcijas -vecāku- tiesas sēdei....viss beidzās ar mēnesi slimnīcā.manis izraidīšanu atpakaļ uz pilsētu un neprakstāmu sajūtu,ko sniedz siksnas pielīmēšanās pie muguras - mātei bija reti smaga roka.... Taču nākamajā vasarā mēs karu turpinājām un šoreiz tika nosvilināts pus šķūnis - otru pusi un tuvumā esošo māju izglāba kaimiņi un ātri atbrauku;sie kolkoza dzēsēji.Līdz ar to es tiku pasludināts par ienaidnieku numur viens un man vairāk netika izsniegta vīza iebraukšanai brālēna teritorijā................
Komentāru rediģēja Gollums - Trešdiena, 26.Februārī.2014, 00:47
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 27.Februārī.2014, 00:42 | Komentāri # 32 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) citādi nosvilinātu mednieku vagoniņu, - NEKAS,gaidīsim nākamo - drīz jau būs.....
|
|
| |
|
coffee | Datums: Ceturtdiena, 27.Februārī.2014, 22:58 | Komentāri # 34 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Piromāni..
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
|
|
|
|
|
Gollums | Datums: Piektdiena, 28.Februārī.2014, 14:05 | Komentāri # 40 |
Balvu ielāde ...
| Quote motomix ( ) zem zemes, alās un tuneļos - i neceri - šitais ,,BOŽJE OKO,, - arī tur Tevi atradīs un ierakstīs savā melnajā sarakstā...... .....un ne par velti tos čekas maisus never vaļā - gaaaaan jau tur arī kāda kļička kā stāstnieks figurē !!!!!!! Cīņu biedri - esiet modri !!!!
|
|
| |
|