|
Ziedo vietnes attīstībai!
Shtein 2014
| |
Shtein | Datums: Sestdiena, 31.Maijā.2014, 15:14 | Komentāri # 26 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Quote otomars ( ) Īsāk sakot-kaut kāds kāšamai vien ir Tas gan Redzēs varbūt kādreiz uzdursies virsū kādam attēlam un viss taps skaidrs Pievienots (31.Maijs.2014, 15:14) ---------------------------------------------
Quote Kurmis909 ( ) tad kas ir šis Nav svečturis?
|
|
| |
rudis | Datums: Sestdiena, 31.Maijā.2014, 16:43 | Komentāri # 27 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Quote Shtein ( ) kas ir šis Tas nebūs citonu spiežamais? Runa ir par to alumīnija verķi.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
Komentāru rediģēja rudis - Sestdiena, 31.Maijā.2014, 16:44
|
|
| |
Shtein | Datums: Sestdiena, 31.Maijā.2014, 17:32 | Komentāri # 28 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote rudis ( ) Tas nebūs citonu spiežamais? Diez vai.... Pēc tā galīgi neizskatās...... Alumīnijs salocītos.....
|
|
| | |
Kurmis909 | Datums: Sestdiena, 31.Maijā.2014, 19:45 | Komentāri # 30 |
Tematiķis
Komentāri: 224
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Pārnēsājamais svečturis. Miniatūrai svecei :D,platākajā vietā, diametrs 3cm.
|
|
| |
Shtein | Datums: Sestdiena, 31.Maijā.2014, 19:59 | Komentāri # 31 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Kurmis909 ( ) Miniatūrai svecei :D,platākajā vietā, diametrs 3cm.
Izmērus, izmērus tad vajag, vai fonā vismaz kaut ko lai saprastu izmēru....
Hmmm, 3cm iekšējā cauruma vai ārējais diametrs, cik sapratu tad ārējā ja? ????????
|
|
| |
Kurmis909 | Datums: Sestdiena, 31.Maijā.2014, 20:04 | Komentāri # 32 |
Tematiķis
Komentāri: 224
Balvu ielāde ...
| Quote Shtein ( ) Izmērus, izmērus tad vajag, vai fonā vismaz kaut ko lai saprastu izmēru....
Hmmm, 3cm iekšējā cauruma vai ārējais diametrs, cik sapratu tad ārējā ja? ????????
Jā, es atkal nepieminēju izmērus. Iekšējā cauruma diametrs -1cm, bet ārējās pamatnes diametrs - 3cm.
|
|
| | |
Shtein | Datums: Otrdiena, 10.Jūnijā.2014, 18:43 | Komentāri # 34 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Tā kā šodien Sadales Tīklam remont darbi un no 10-17 elektrība mājās atslēgta, tad nu devos ar savu uzticamo mustangu izlūkos - ekspedīcijā. Noskatīti virzieni un mērķi ko vajadzētu pārbaudīt, tad nu devos a. Kas man nepatīk izbraucienos ar velosipēdu tas tās ir mājas kurām vajag braukt cauri. Un šodien ar tāda gadījās un priekšā divi teļa lielumā (bailēm lielas acis ) kaukāzieši izskrien priekšā riedami un zobus izbāzuši. viens tāds makan vecs, otrs jaunāks. jaunākais nobloķēja ceļu, vecākais uzreiz klāt un nu bārties uz mani ko te braukājot.... Nu ne ko, gandrīz ar pilnu biksi, pat nebij doma pēc gāzes baloniņa sniegties pamazām runādamies un stāstot ka es tik tā garām caurbraucot pamazām tik devos prom. Es jau ar saprotu viņus, mājas tak ar jāsargā Tā nu veiksmīgi tiku līdz pirmajam apskates objektam par ko iepriekš nebiju zinājis - ''skrejceļš'' Vietējie šo lidlauki izmantojuši arī izklaidēm ar traktoru zīmējuši ''saulītes'' Tālāk bij jādodas un māju drupām bet uz ceļa uz turieni zīmē ''privātīpašums'' protams ka tālāk nedevos. Bija jāatrod arī 2 pārejas pāri upei, un viens vec ceļs. Ceļš tika veiksmīgi atrasts, bet ldaļa ceļa bija ar būvgružiem un daļa aizaugusi. bet nu pāreju atradu. Kā jau gaidāms viss aizaudzis, atradās arī jaunāks tiltiņš pie pārejas Kādreiz savienoja 2 krastus, tagad cik izskatījās viesu nama viesu izklaidei. devos tālāk un zinādams ka atpakaļ ceļa gaida tie paši suņi un zinādams ka jābūt vēl vienai pārejai nodomāju ka kaut vai peldēšu bet, pāri bridīšu tur bet izrādījās ka viss ir labāk nekā biju domājis. Pāreja krievu laiku bijusi, bet izrādījās ka ari tagad tur tiltiņš ir un tiek aktīvi izmantota. Viss akurāti izpļauts, prieks un laime
|
|
| | | | | |
rukets | Datums: Otrdiena, 10.Jūnijā.2014, 20:24 | Komentāri # 39 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Forša atskaite, cepuri nost, var redzēt, ka esi pacenties, lai arī mums pārējiem vecajiem lūriķiem būtu uz ko paskatīties Pēc pēdējiem pāris gājieniem arī es esmu nonācis pie secinājuma, ka laikam jau tādas nopietnākas ekspedīcijas jārīko pavasarī, nu vēl varbūt rudenī, kad nokulti lauki, jo savadāk visa šī meklēšanas padarīšana pārvēršas smagā darbā ar maz rezultātiem un tas vairs nav feini... Tavs brauciens vienalga ir ar + zīmi, jo divi snikeri un 1,42 eiro izlīdzinās
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Shtein | Datums: Otrdiena, 10.Jūnijā.2014, 20:47 | Komentāri # 40 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) arī es esmu nonācis pie secinājuma, ka laikam jau tādas nopietnākas ekspedīcijas jārīko pavasarī, Nu vēl jau meži un zāli jau ar pamazām sāk pļaut bet uz vietas jau nesēžas, tā vien gribas izlīst parakt.... Jā, veiksmīgs raciens sanāca - mīnusos neiebaucu :D
|
|
| | | |
rukets | Datums: Trešdiena, 11.Jūnijā.2014, 08:44 | Komentāri # 43 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) To, ka tas ir čiekurņš to zinu, bet vai ir iespējams viņus droši deaktivizēt
Racēju leksikā tās vienkārši sauc par ''kakām'' un pats saproti, ka kakas aiztikt nevajag! Pašam deaktivizēt = nāves spriedums, labākajā gadījumā kroplis uz mūžu. Pats karu praktiski neroku, bet ja raktu, nēsātu līdz krāsas baloniņu ar ko šīs vietas iezīmēt un tālākais ir policijas un sapieru darbs. Ja pareizi saprotu viena ''kaka'' ir ar visu detonatoru, no tādas vispār pa gabalu.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | |
Shtein | Datums: Trešdiena, 11.Jūnijā.2014, 09:30 | Komentāri # 46 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Bet izstaigāties svaigā gaisā vienmēr patīkami. Tieši tā, un tur jau ir šī mūsu hobija viena ar no pozitīvajām pusē - esi svaigā gaisā un dabas skati iepriecina
|
|
| | |
Shtein | Datums: Trešdiena, 11.Jūnijā.2014, 09:33 | Komentāri # 48 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Ko jūs teiktu par šādiem atradumiem? Pastudē šo Tēma
|
|
| | |
Kašātajs | Datums: Trešdiena, 11.Jūnijā.2014, 09:47 | Komentāri # 50 |
Gredzenu pavēlnieks
Komentāri: 1182
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Piezvani sapieriem, izstāsti atrašanās koordinātes un staigā mierīgu sirdi... Brīvdienās tiešām aizbraukšu uz mežu un precizēšu koordinātes kur tas ir noslēpts. Nedodievs kāds cits to kaku atradīs. Man noveicās, citam tā var nenoveikties.
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 14:01 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 09:06 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|