Rekonstruktoru bilde
|
|
rudis | Datums: Trešdiena, 21.Maijā.2014, 19:21 | Komentāri # 1 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Urbinoties pa tīklu atradu šādas bildes, nākušas no Beļģijas rekonstruktoru lapas, interesants hobijs čalim - taisīt bildes no rekonstruktoru pasākumiem:
Personīgi man visvairāk patīk pirmās divas bildes
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| |
|
|
Shtein | Datums: Trešdiena, 21.Maijā.2014, 20:46 | Komentāri # 4 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tās ir atjauninātas, vai uzlabotas? ja pareizi esmu sapratis tad tās bildes ir no pasākumiem kur viņi rekonstruē vēstures gaidu - karu. Mūsdienu pasākuma bildes mēģina pataisīt vecākas, nu kaut kā tā Pievienots (21.Maijs.2014, 20:46) --------------------------------------------- re uzreiz links uz facebook.com : Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
|
rudis | Datums: Ceturtdiena, 22.Maijā.2014, 00:35 | Komentāri # 6 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) atjauninātas, vai uzlabotas Mūsdienu bildes, kas pataisītas melnbaltas un "novecinātas"
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 22.Maijā.2014, 00:51 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| rudis, ..nu feini... ..tikai,,,divas pēdējās bildes..vermaht armijā nebija pieļaujama bārda,,ūsas,,izņēmums,,zemūdeņu kareivjiem...unn,,neatceros,,vēl kaukas bija,,lai mani papildina... ..bārdas--ūsas vermaht spēkos...stingra kontrole.
|
|
| |
rudis | Datums: Sestdiena, 24.Maijā.2014, 10:41 | Komentāri # 8 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Labi iestudēta rekonstruktoru bilde (tikai baterija ar "vistu"drusku pa demonstratīvu pagriezta uz objektīva pusi): Portugāles vēsturisko transportlīdzekļu asociācijas pasākumā:
Komentāru rediģēja rudis - Sestdiena, 24.Maijā.2014, 14:58
|
|
| |