|
Ziedo vietnes attīstībai!
Dzīves ilgums
| | | | |
Markomans1 | Datums: Sestdiena, 21.Martā.2015, 01:27 | Komentāri # 4 |
Kluba filatēlijas eksperts
Komentāri: 268
Balvu ielāde ...
| Reāli dzīves ilgums gan jau bija garāks, vienkārši tad dzima daudz bērnu un daudzi arī jauni mira, tāpēc izsecinātais vidējais dzīves ilgums ir tik zems.
Zināšanas nav galvā, zināšanas ir grāmatās. Galvā ir jābūt tam, kur tās atrast.
|
|
| | |
Gollums | Datums: Sestdiena, 21.Martā.2015, 20:04 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| Es gribētu dzīvot tikai tik ilgi,kamēr pats tieku gala ar sevi. Un tad ,vajadzētu tādu uzparikti - nospied podziņu un vissss - pēc tevis tikai tīrs gaisss.
|
|
| |
Restaurators | Datums: Sestdiena, 21.Martā.2015, 20:14 | Komentāri # 7 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Francijas karaļa Luija IX valdīšanas laika hronikā ap 1230.gadu aprakstītajos notikumos 40 gadu veci kungi saukti par cienījama vecuma vīriem,savukārt piecdesmitgadīgi-par sirmgalvjiem.Mirstības līmenis bija ārkārtīgi augsts.Mēris un citas sērgas ik uz soļa.
|
|
| |
Spiky | Datums: Pirmdiena, 23.Martā.2015, 00:38 | Komentāri # 8 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Vecajā, vecajā. Jaunajā derībā ilgāk par 33 neviens neizvilka...
Es arī pieļauju, ka tas saistīts ar slimībām, kariem utt. Lai gan sistēmai arī tgd būtu zbs ja tas ilgums būtu mazs, pensijas no 65 un dzīves ilgums ideāli būtu 64. Bet uz to arī aiziesim. Ir tāda lietiņa Monsanto viņi uzspiež ko zemniekam audzēt un ko patērētājam ēst. iemetīšu bildi vienu
Šis mums "palīdzēs". Pats labākais ir tas, ka mēs bojājam savu, kā arī savu tuvinieku veselību par savu naudu.
Tādēļ uz salidojumu domāju ka paņemšu savu kūpinājumu, sieru, maizi. Tos esmu iemācījies jau pagatavot
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
|
|
| |
rukets | Datums: Pirmdiena, 23.Martā.2015, 07:31 | Komentāri # 9 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Spiky ( ) Pats labākais ir tas, ka mēs bojājam savu, kā arī savu tuvinieku veselību par savu naudu.
Šis jau izklausās no sērijas - pīpēt kaitīgi, dzert kaitīgi, bet veselam nomirt arī negribās
Quote Spiky ( ) Tādēļ uz salidojumu domāju ka paņemšu savu kūpinājumu, sieru, maizi. Tos esmu iemācījies jau pagatavot
Prieks par Tevi, paša darinātam cits smeķis tā teikt. Ar reklāmu gan uzmanīgi, padzirdēs izbadušie zemgalieši, ka salidojumā kuršu labumus varēs dabūt baudīt, būs klāt ar visām famīlijām
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
Spiky | Datums: Pirmdiena, 23.Martā.2015, 10:18 | Komentāri # 11 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) kuršu labumus varēs dabūt baudīt, būs klāt ar visām famīlijām
Nu laikam, ka tradicionalu kuršu ēdienu es vel nemāku, bet iemācīšos. Manējie tagadējie mājražojumi varētu saukties "Kaut kādi" vai "Labāk tādi nekā nekādi" Vel varētu būt nosaukums "Ēst gribēsi apēdīsi"
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
|
|
| | | | |
rusij77 | Datums: Otrdiena, 24.Martā.2015, 08:23 | Komentāri # 15 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Anegdote: Gruzīnu grib pieņemt kompartijas rindās un jautā, ja partija prasīs atmest smēķēšanu, atmetīsi?, šis- atmetīšu, ja partija prasīs atmest dzeršanu, atmetīsi?, šis- atmetīšu, ja partija prasīs atmest drāša..s ar kaimiņieni?, šis- pārstāšu, nu tad pēdējais jautājums, ja vajadzēs dzīvību atdot par šo partiju?, šis- tas nu gan ir vieglākais jautājums - protams ka atdošu, naher man tāda dzīve
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Otrā front... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:17 | Valduha | WW2 | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 24.Novembrī.2024, 08:12 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|