|
Ziedo vietnes attīstībai!
Terrorakti Francijā
| |
Spiky | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 12:51 | Komentāri # 51 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) Krievs jau līdz pēdējam liedzās, ka tas terorakts. Kad jau putns bija lejā, vēl krievu ziņās stāstīja, ka šos jau Turcija uztvēruši uz radariem. Nav jau garants, ka paši arī nenorāva lejā, tā pat kā pirms Čečenijas kampaņas rāva gaisā daudzstāvu mājas ar saviem iedzīvotājiem
Jā tam es piekrītu, ka daudz ko mēs nezinam. Bet vienkārši kaut kā liekas, ka vienalga ir gājuši bojā daudz cilvēki un vienalga, kas to izdarīja, bet intresanti ir tas, ka pa vieniem sērojam un otriem nesērojam. Tas man likās tā divkosīgi.
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
|
|
| | |
Spiky | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 15:55 | Komentāri # 53 |
Tematiķis
Komentāri: 229
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tas ir pilnīgi cilvēcīgi - sēro par tuviniekiem. Tu taču arī par tuva cilvēka nāvi sērosi vairāk, nekā par degpunktā pieminētiem nelaimes gadījumiem... Nu jā, bet šinī gadijumā visi taču saprot, kas notiek apkārt. Bet par vieniem mums prezidents saka, ka jasēro par otriem nē? Nu es nezinu kas man ir tuvāki. Liekas ka paši vien esam gan Krievijā gan Francijā. Jo tie taču arī ir parasti cilvēki, kas vienkārši aizbrauca atpūsties, tā pat kā Francijā.
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 19:33 | Komentāri # 55 |
Balvu ielāde ...
| Quote Spiky ( ) liekas ka paši vien esam gan Krievijā
Man gan tādas sajūtas nemaz nav, ka esmu Krievijā.... un nevēlos arī nekad, lai tāda lieta piepildās... tāda sajūta, ka tev derētu uz laiku atslēgt visus rus kanālus un pieeju rus neta resursiem... savādāk tādi dīvaini teksti, dīvainas domas...vai tad Krievija sēroja, kad mums notika Zolitūdes traģēdija?
|
|
| | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 01.Decembrī.2015, 09:52 | Komentāri # 57 |
Stāstnieks
Komentāri: 12297
Balvu ielāde ...
| Quote Spiky ( ) Nu jā, bet šinī gadijumā visi taču saprot, kas notiek apkārt. Bet par vieniem mums prezidents saka, ka jasēro par otriem nē? Nu es nezinu kas man ir tuvāki. Liekas ka paši vien esam gan Krievijā gan Francijā. Jo tie taču arī ir parasti cilvēki, kas vienkārši aizbrauca atpūsties, tā pat kā Francijā. Spiky, Tev vajadzētu vēlreiz izlasīt Kārļa Skalbes pasaku "Kaķīša dzirnaviņas". Tur daudzcietušais kaķītis pareizi norādīja karalim, ka nevajag bēdāties par visām pasaules nelaimēm... No diplomātias viedokļa ir loģiski, ka prezidents aicināja solidarizēties ar Franciju, jo mēs, galu galā, esam sabiedroti, un mūs vieno kopēja ekonomiskā savienība. Ar Krieviju, savukārt, mūs vieno tikai un vienīgi (par laimi) robeža, uz zinot šīs valsts tieksmi "atbrīvot" savus kaimiņus, ir prātīgi ieturēt zināmu distanci.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Žanis | Datums: Otrdiena, 01.Decembrī.2015, 10:39 | Komentāri # 58 |
Observators
Komentāri: 59
Balvu ielāde ...
| Pagarš video (gandrīz 15 min), Francija, pie Kalē, Ungāru fūres vadītājs filmē:
https://www.youtube.com/watch?v....dex=272Pievienots (01.Decembris.2015, 10:39) --------------------------------------------- Te raksta oriģināls, kuru piemin rukets. Žēl tikai, ka video briti ņem no RT (Russia Today):
http://www.express.co.uk/news....enerous
|
|
| | | | | |
Amigo | Datums: Trešdiena, 06.Janvārī.2016, 11:24 | Komentāri # 63 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) roka man nenotrīcēs. Es pat varu pateikt, ka nebūšu tāds vienīgais. Viņus jau pie robežas varētu aplasīt tiko pārkāp robežu un tad sāktu domāt citā virzienā...
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 09:06 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 06:20 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|