Apņemšanās 2016. gadā.
|
|
|
|
devil112 | Datums: Ceturtdiena, 31.Decembrī.2015, 11:04 | Komentāri # 3 |
Laipotājs
Komentāri: 30
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Es centīšos tomēr nomest smēķēšanu.
Vienmēr gatavs
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Surikāts | Datums: Piektdiena, 01.Janvārī.2016, 04:12 | Komentāri # 10 |
Vietējais guru
Komentāri: 116
Balvu ielāde ...
| Quote Amigo ( ) Dzeramais arī labs
Quote Amigo ( ) Dzeramais arī labs Kā tu to zini?
Kad tu celies, draugi uzzina, kas tu esi. Kad krīti,- tu uzzini, kas ir tavi draugi.
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 01.Janvārī.2016, 08:35 | Komentāri # 11 |
Stāstnieks
Komentāri: 12296
Balvu ielāde ...
| Interesanta nianse. Pēdējos gados vecgada vakarā uz vecas tapetes līmējam kolāžas (no žurnāliem izgrieztus attēlus) ar vēlmēm jaunajā gadā. Aplūkojot savu iepriekšējo veikumu, atklājās, ka biju uzlīmējis frāzi: "Slaids bez badošanās". Rezultātā, pārstājis filtrēt liela apjoma alus daudzumus un atsācis "plaušu ventilāciju", no 99 kg smaga apalīša esmu pārvērties 81 kg slaidā jauneklī... Pievienots (01.Janvāris.2016, 08:30) ---------------------------------------------
Quote Kašātajs ( ) Ar Devil112 jau uzspējām saderēt uz 1 l Tulamora. Tātad esi stingri apņēmies beigt pīpēt un sākt dzert? Pievienots (01.Janvāris.2016, 08:35) ---------------------------------------------
Quote Amigo ( ) Kam tajā brīdī vairāk naudas un kas grib iedzert tas arī var uzvilkt pīpīti , jo dzersiet tāpat kopā , un svētkus tak var izdomāt . Dzeramais arī labs . Velti smejies, Amigo. Kašātāja apņemšanās ir tikai uz šo gadu, bet Tavs aizvadītā gada nogales solījums, ja nemaldos, beidzās ar vārdiem :"...līdz nāve mūs šķirs!"
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Piektdiena, 01.Janvārī.2016, 16:27 | Komentāri # 14 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) .līdz nāve mūs šķirs!" - nu,ja tas burlaks uzvedīsies godīgi,kas maz ticams ,tad Pēteris ,tur augšā, abus kopā ielaidīs paradīzē.Ja ne ,tad laipni gaidīts ellē,man jau tur vietīna sagatavota - es šam labprāt sakurināšu tādu šerpāku uguntiņu zem katlīna....
|
|
| |
007 | Datums: Piektdiena, 01.Janvārī.2016, 16:52 | Komentāri # 15 |
Balvu ielāde ...
| Gollums, ..jāaa...apmēram šitā
|
|
| |