Līgo-līgo//
|
|
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 23.Jūnijā.2016, 11:27 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Līgo vakars zemi klāj, Jāņa tēvs pār laukiem slāj, Acis bālas, skats nekāds, Vainīgs šņabis surogāts.
Visa laba Jāņu zāle, Ko plūc Jāņu vakarā. Kas to zāli uzpīpēja – Guļ trīs dienas bezfilmā!
Ak tu krupi, tautu meita, Tavu smuku pupu šņoru! Man iztrūka bikšu kņope, Uz tevim raugoties.
Bēdz, pizdiņa, kārkliņos, Nu brauc tavi precinieki: Kūšu Jēcis, pautu Pēcis, Pipelītes Indriķītis.
Lai lustīga Līgošana
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 23.Jūnijā.2016, 13:11 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| ,,palasīju komentus apolo..nu šitais ir labs.. //// Lekt pār ugunskuru vajag ne tik rokās sadevušies bet bez biksām ,ja apsvils kūša gali,tad pēc 9 mēneši pažārnieks piedzims.
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 24.Jūnijā.2016, 11:41 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..viss skaidrs...Meilis vismaz man pagājušo nakt uz telefona zvanu atbildēja,a Tu,,pižiks galvā,ausis lejā...laikam nedzirdēji
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 24.Jūnijā.2016, 15:37 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) С праздничком вас латышы, с праздничком, но нашых не обежайте!
|
|
| |
Gollums | Datums: Piektdiena, 24.Jūnijā.2016, 18:00 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Nu tā kā es ar apsveicienu līgotājiem jau nokavējos,tad nu novēlu visiem ,,labu ateju,, no tās līgošanas !!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. - a kāpēc man tie dzeltenie apalīši nekurbulējas ?????????????
|
|
| |
007 | Datums: Piektdiena, 24.Jūnijā.2016, 23:28 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) tie dzeltenie apalīši nekurbulējas ,,,ehhh,,paklau,,ko tu pīpē?????iedod man ar......
|
|
| |
|
|